Eray_kıratlı kullanıcısının son içeriği

1. Eray_kıratlı

Yardım Instagram uygulaması renk sorunu

Hw bindirmelerini aktif etmek işe yarıyor fakat belli bi zaman sonra geliştirici seçenekleri kapandığı için tekrar eski haline dönüyor
  2. Eray_kıratlı

Yardım Note 10 pro kamera açılmıyor ve çok yer kaplıyor

Telefonum imei kayıtlı 14.0.8 yükledim ve nv data hatası veriyordu bende internette 14.0.7 modem dosyası buldum yükledim ve kamera bazen hata veriyor siyah ekran oluyor ve depolamada çok 100 mb altında yer kaplaması gerekirken 1 gb yer kaplıyor bunu nasıl çözebilirim kameranın tüm verisini...
  3. Eray_kıratlı

Yardım Instagram uygulaması renk sorunu

Aynı sorun bendede var çok sinir bozucu
  4. Eray_kıratlı

Soru Redmi note 9 pro orangefox

Telefonumda orangefox var ve ben telefona güncelleme geldiğinde direk orangefoxa yönlendirmesini istiyorum dışarıdan yüklemek uzun sürüyor dm verify devre dışı bırak diye bir ayar var acaba omu ?
  5. Eray_kıratlı

Rom Redmi note 9 po mi flash

12.5 in ota linki indirip zip seçme yontemiyle kursam imei gider mi yoksa giderse orangefoxu nasıl kurabilirim
  6. Eray_kıratlı

Rom Redmi note 9 po mi flash

Redmi note 9 pro recovery rom mi flash ile yüklenebilir mi telefonuma twrp yükleyemediğim için her güncelleme geldiğinde rom atmak zorunda kalıyorum
  7. Eray_kıratlı

Yardım Redmi note 9 pro twrp kaldırma işlemi nasıl yapılır ?

Anladım peki stock rom dediğiniz bu şimdi üzerinde olan QJZMIXM 12.0.1 BU sürümün aynısını mı kuracağım telefonun içindeki her şey gidecek değil mi
  8. Eray_kıratlı

Yardım Redmi note 9 pro twrp kaldırma işlemi nasıl yapılır ?

Telefonuma 9sin twrp yüklenmiş ve güncelleme dosyasını seçip kurmaya çalışırken hata veriyor yüklemiyor. 9sin twrpyi imei gitmeden nasıl kaldırırım 9 pro globele uyumlu twrp varsa linki atar mısınız ?
  9. Eray_kıratlı

Soru redmi note 9 pro imei

Peki güncellemede sıkıntı olur mu ? Ayarlardan güncellemeyi yüklesem sıkıntı olur mu ?
  10. Eray_kıratlı

Soru redmi note 9 pro imei

Rn9 pro imei kayıtlı sıfırlarsam imei gider mi ?
  11. Eray_kıratlı

Çözüldü Aşağıdan yukarı kaydırınca google asistanı kapatma çözümü

Öncellikle google playden ceydayı indirin indirdiken sonra asistani degistirin diye metin gelecek ordan ayarlara tıklayın ordan asistan uygulamasî ama sağdaki ayarlar kısmina değil direk yazıya tıklayın ordan yok seçin
  12. Eray_kıratlı

Çözüldü Redmi note 8 pro hoparlör temizleme

Apksı yok normalde note 8 de ayarlar kısmında var prosunda bu uygulama sayesinde gizli olan her ayara ulaşılabilior
  13. Eray_kıratlı

Aynen doğru söylüyorsunuz normalde bu ayar note 8 proda yok bi bildikleri vardır ondan koymamışlardır diye sormak istedim Cevabınız için teşekkürler
  14. Eray_kıratlı

Hoparlör temizlemeyi buldum yapsam bir sey olur mu ?
Üst Alt