Eray_kıratlı kullanıcısının son içeriği

1. Eray_kıratlı

Yardım Note 10 pro kamera açılmıyor ve çok yer kaplıyor

Telefonum imei kayıtlı 14.0.8 yükledim ve nv data hatası veriyordu bende internette 14.0.7 modem dosyası buldum yükledim ve kamera bazen hata veriyor siyah ekran oluyor ve depolamada çok 100 mb altında yer kaplaması gerekirken 1 gb yer kaplıyor bunu nasıl çözebilirim kameranın tüm verisini...
  2. Eray_kıratlı

Soru Redmi note 9 pro orangefox

Telefonumda orangefox var ve ben telefona güncelleme geldiğinde direk orangefoxa yönlendirmesini istiyorum dışarıdan yüklemek uzun sürüyor dm verify devre dışı bırak diye bir ayar var acaba omu ?
  3. Eray_kıratlı

Rom Redmi note 9 po mi flash

Redmi note 9 pro recovery rom mi flash ile yüklenebilir mi telefonuma twrp yükleyemediğim için her güncelleme geldiğinde rom atmak zorunda kalıyorum
  4. Eray_kıratlı

Yardım Redmi note 9 pro twrp kaldırma işlemi nasıl yapılır ?

Telefonuma 9sin twrp yüklenmiş ve güncelleme dosyasını seçip kurmaya çalışırken hata veriyor yüklemiyor. 9sin twrpyi imei gitmeden nasıl kaldırırım 9 pro globele uyumlu twrp varsa linki atar mısınız ?
  5. Eray_kıratlı

Soru redmi note 9 pro imei

Rn9 pro imei kayıtlı sıfırlarsam imei gider mi ?
  6. Eray_kıratlı

Çözüldü Aşağıdan yukarı kaydırınca google asistanı kapatma çözümü

Öncellikle google playden ceydayı indirin indirdiken sonra asistani degistirin diye metin gelecek ordan ayarlara tıklayın ordan asistan uygulamasî ama sağdaki ayarlar kısmina değil direk yazıya tıklayın ordan yok seçin
  7. Eray_kıratlı

Çözüldü Redmi note 8 pro hoparlör temizleme

Hoparlör temizlemeyi buldum yapsam bir sey olur mu ?
  8. Eray_kıratlı

Soru Recovery ile diğerinin farkı ne

9. Eray_kıratlı

Soru İmeili note 8 pro güncelleme

İmeili note 8 proda twrpyi kaldırmadan otomatik güncellemeyi açma var mı? Birde ayarlardan güncelleme paketini seç yöntemiyle güncelleme yapılirsa imei gider mi
  10. Eray_kıratlı

Soru redmi note 8 pro imei kayıtlı

note 8 pro imei kayılı telefona twrpsiz güncelleme ve hard reset atma var mı imei gider mi ? videonun birinde twrpyi siliyor güncelleme otomatik gelir diyor normal xiaomilerde olan 3 lü hard reset menüsünden sıfırlama yapılabir mi ?
  11. Eray_kıratlı

Yardım Uygulama simgesi kayboldu !!

Yardımınız için teşekkürler Diğer uygulamalar kaybolursa mesela miui forum uygulaması onun için bi çözüm var mı ? Uygulama çekmecesi olan telefonlarda eklenilebiliyor bunlarda öyle bir şey yok mu acaba ?
  12. Eray_kıratlı

Yardım Uygulama simgesi kayboldu !!

temizleyici uygulamasını yanlışlıkla silme yerine taşıdım uygulama kayboldu geri nasıl getirilir ?
  13. Eray_kıratlı

İnceleme MIUI 10 - 9.4.18 Global Beta Güncellemesi Değişiklikleri (Yayınlandı - Linkler Eklendi)

Recovery Rom Ayarlar/Telefon Hakkında/Sistem Güncelleme menüsünden sağ üst köşede bulunan 3 noktaya tıklayıp girerek Güncelleme paketini seçin seçeneğinden Dosya yöneticisi üzerinden indirdiğiniz Recovery Link'lerini göstererek güncelleme yapabilirsiniz 1555782792 1555782963 Telefonum xiaomi...
  14. Eray_kıratlı

İnceleme MIUI 10 - 9.4.18 Global Beta Güncellemesi Değişiklikleri (Yayınlandı - Linkler Eklendi)

Aynen ben redmi note 5 pro kullanıyorum telefonun durduk yere ekranı açılıyor bugünde oldu
Üst Alt