eranyum kullanıcısının son içeriği

1. E

Araçlar Şubat Update Öncesi Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (CN CİHAZLAR DAHİL)

uygulama ile açtım bende teşekkürler. zaten türkçe olarak hazırlanmış, pek zor bir tarafı yok. sadece geliştirici seçenekleri açılıp, usb hata ayıklama ve oem kilit açma aktif edilecek... bu kadar
  2. E

Araçlar Şubat Update Öncesi Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (CN CİHAZLAR DAHİL)

merhaba, takip ediyorum bazı elemanları, repair için dosya yapıp veriyor yarı fiyatına geliyor. o şekilde dosyayı alsam kendim yükleme konusunda zorluk yaşar mıyım? ben daha önce mi 9t pro için her işlemi kendim yapmıştım. dosyayı aldıktan sonrası daha kolaydı sanki , tam hatırlamıyorum yaptım...
  3. E

İnceleme 9T Pro Wifi Kullanımında Aşırı Güç Tüketimi

Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır romlar arası geçişlerle en iyi ekran süresi veren, mümkün olduğunca en sorunsuz romu araştırıyorum ve 4-5 farklı rom yükleyerek denemeler yaptım. Denemeler esnasında şunu fark ettim. 9T pro (raphael) aktif wifi kullanımında çok güç tüketiyor. aktif derken mesela...
  4. E

Karşılaştırma Redmi Note 9s

Redmi Note Pro ve Max'dan sonra bir de Redmi Note 9S modeli çıktı, xiaomi ne yapmaya çalışıyor sanırım şu an kimse anlamıyor... 9S ile 9 Pro tamamen özellikleri aynı. tabi hala netleşmeyen özellikler olsa da bu linkten de inceleyebileceğiniz gibi kamera çözünürlüklerine kadar her şey aynı...
Üst Alt