eranyum kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım IMEI 1 ve 2

eskiden oluyordu ama son zamanlarda bu şekilde olan telefonlar kapanıyor
  2. E

Soru Xiaomi mi9t pro miui Sr

merhaba, Orange Fox kullanıyorum. DFE yine de gerekli mi?
  3. E

Rehber [Note 5 Ai-Pro] Kalıcı Twrp Kurma Yöntemi [Whyred]

videodaki komutla olmadı; fastboot flash recovery xxxtwrp.img komutuyla yazdım. elle reset yapıp recovery'ye kendim girdim. bu şekilde yapınca oldu
  4. E

cihazda android 9, mi 11.0.3 son çıkan sürüm var.
  5. E

fastboot boot komutuyla pitch black twrp dosyasını atıyorum. dosyayı yükleme işlemi sorunsuz şekilde oldu görünüyor , sonra yüklemiş gibi mi ekranına geliyor ve orda kalıyor. recovery'ye kendim girmek isteyince de mi'nin kendi recovery'sine giriyor. anlayamadım sorun nerde olabilir? 1659628280...
  6. E

Rom [AOSP | CAF] SyberiaOS v4.9 (Special Edition) Android 11 Final [9T Pro | K20 Pro]

5.2'nin versiyonu Android 12 imiş. ancak aklımı karıştıran şeyler var. opengapps'tan android 11 pico gapps indirmiştim ama 12 versiyonu henüz çıkmamış... bu durumda 5.2 için şu an gapss kurulamayacak mı? ikincisi OSS vendor pili , ekran süresini olumsuz yönde etkiliyor denilmiş. vendor...
  7. E

Rom [AOSP] ShapeShiftOS OFFICIAL Android 11 [9T Pro | K20 Pro] 19.09.2021

hangisini yükleyeceğimi tam bilemediğim için o zaman 12.0.5 vardı, onu yüklemiştim. şu an 8.6.2 versiyonu ile 12.0.5 vendor ile kurdum. kullanım açısından herhangi bir mahsuru olur mu hocam?
  8. E

hocam RR 8.6.5 versiyonu 12.0.6 olan vendor ile kurmuştum. bana sanki biraz fazla pil harcıyormuş gibi geldi. sizin böyle bir tespitiniz var mı? ben daha önce 8.6.2 versiyonunu 12.0.5 vendor ile ayrıntılı denemiştim, 10 saatin üzerinde ekran süresi aldığımı hatırlıyorum. 8.6.5'te süreler çok...
  9. E

bir düzeltme yapayım, yukarıdaki linklerden indirip kurdum ama çalışmadı, hata veriyordu. sonra bu apk'yi yapan kişinin linkleri üzerinden şu bağlantıdan indirdim, burada 3 adet super wallpaper var. ayrıca içlerinde always dark , always bright vs. gibi ışık durumları farklı apk'lar var...
  10. E

evet hocam teşekkürler. ben de apk linklerini paylaşayım. super mars: https://www.androidfilehost.com/?fid=4349826312261785165 super earth: https://www.androidfilehost.com/?fid=4349826312261785055
  11. E

teşekkürler hocam, miui 12'deki kızıl gezegen vs. gibi süper duvar kağıtlarını aosp romlara eklemek mümkün mü ? bilginiz var mı acaba?
  12. E

RR 8.6.5 nasıl hocam? memnun kaldınız mı? arama uygulamasında kayıt özelliği olan ender aosp romlardan olduğu için RR benim gözdem. ilk sayfalarda shapeshift için arama kaydetme özelliğinin olmadığı yazılmış, sonra çıkan versiyonlarda yok sanırım değil mi?
  13. E

Rom Mi 9T Pro / K20 Pro Resurrection Remix Rom (Android 10) (Offical) 19/12/2020

bence en iyi aosp romdur kendileri. nerdeyse sıfır hata, çok geniş tutulan kişiselleştirme ayarları , arama uygulaması google olmasına rağmen arama kaydetme özelliğinin olması vs. gibi özelliklerle bence diğer aosplardan çok daha iyi durumda
  14. E

MIUI 12 Mi 9T PRO / K20 PRO - Eu Stable Rom V12.0.6.0 QFKCNXM Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

evet bende geçeli 1 haftadan fazla oldu sanırım. bugüne kadar pek bir sıkıntısını görmemiştim ama bugün anlamsız donma ve kasmalar oldu. telefonda çok fazla bir uygulamada yüklü değil, buna rağmen sayfalar arası geçişlerde , uygulama kasasını açarken donarak açtı. telefonu açıp kapayınca kısa...
  15. E

İnceleme 9T Pro Wifi Kullanımında Aşırı Güç Tüketimi

hocam 17 kasımdan bu yana güncellemesi çıkmadı. acaba ben mi yanlış yerden takip ediyorum , kendi sitesinden Descargas – OneOS bakıyorum. hızlı çıktı ama pek hızlı ilerlemeyecek sanırım. bu arada ben yeni çıkan eu stable 12.0.6 kurdum. genel olarak kullananlar memnun
Üst Alt