equuleus kullanıcısının son içeriği

1. equuleus

Satıldı KZ ZS6 Hybrid Quad Driver Kulak İçi Kulaklık

Knowledge Zenith markasının en iyi kulaklıklarından birisi olan KZ ZS6, iki adet dinamik, iki adet amature olmak üzere toplamda 4 ayrı sürücüye sahiptir. KZ ZS6, ergonomik tasarımı, fit kulaklık başlıkları ve profesyonel ses izolasyonu ile kusursuz bir müzik deneyimi sunar. Kulak arkasından...
  2. equuleus

Yardım MI FLASH Sparsecrclist Hatası

MIUI 12 Android 11 üzerinden miui 11'e dönerken bu hatayı alıyorum arkadaşlar,yardımcı olur musunuz? Fastboot'dan çıkamıyorum.
  3. equuleus

Satıldı Xiaomi Mi Note 10 Lite-6/128-Siyah

Satmaktan vazgeçtim.
  4. equuleus

Sıcak Fırsat [₺17,70]General Mobile 5V-2A(10W)Şarj Aleti(Telpa Türkiye Garantili)

10W şarj aleti arıyorsanız piyasanın en f/p ürünü gibi görünüyor, puanı 4,6/5.Konunun en altındaki uygun fiyatlı GM kablosuyla birlikte alıp,şarj aleti ihtiyacınızı ucuza kapatabilirsiniz. https://www.amazon.com.tr/dp/B07NW73HCM/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_dlT2_xsX5FbE5QZ1FF?_encoding=UTF8&psc=1...
  5. equuleus

Sıcak Fırsat [₺10,62]General Mobile 85cm-2,5A Type-C Kablo

Piyasada fiyat performans olarak gördüğüm en iyi kablolardan.224 yorum var puanı 4,7/5. 10W,18W şarj için yeterli,daha üstüne de çıkabilir. https://www.amazon.com.tr/dp/B084856LHD/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_dlT2_gjX5FbXBWRQ2C
  6. equuleus

Sıcak Fırsat 17,90 TL-Baseus Cafule Special Edition Hızlı Şarj Data USB Kablosu, Type-C, 5A, 1M, Gri, Siyah

Gördüğüm en ucuz fiyat, ihtiyacınız varsa çok güzel fırsat.Prime üyeliğe ücretsiz kargo. https://www.amazon.com.tr/dp/B00YRWJ5OO/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_dlC_k4rYFbGM92QK1
  7. equuleus

Recovery [OFFICIAL] MI 9 SE--TWRP 3.5.0_9-0

OFFICIAL TWRP-3.5.0_9-0 Geliştirici: DarkJoker360 İndirme Linki:Download twrp-3.5.0_9-0-grus.img Team Win, kaliteli bir ürün sağlamaya çalışır. Ancak, yazılımımızı cihazınıza yüklemek sizin kararınızdır. Team Win,equuleus ve MIUI TR FORUM'u TWRP'nin kurulmasından veya kullanılmasından...
  8. equuleus

Tavsiye ~₺2500'ye Kadar Önerebileceğiniz Telefonlar

Samsung M21 - Redmi Note 8 - Oppo A52 - P30 Lite - Redmi Note 9 - Honor 9X Merhaba arkadaşlar.Oyunla işi olmayan sosyal medya çoğunluklu bir kullanıcı için yukarıdaki telefonlardan hangilerini öneririsiniz?Düşündüğünüz başka model varsa yazabilirsiniz.Ben M21'e sıcak bakıyorum.Şimdiden...
  9. equuleus

Sıcak Fırsat Yetişinnnn!! Mi Band 5 199TL

https://www.ciceksepeti.com/xiaomi-mi-band-5-bileklik-kalp-hizi-spor-izci-bluetooth-spor-bilezik-amoled-ekran-miband-5-kc8941298?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
  10. equuleus

Satıldı 1 Aylık Çok Temiz Mi Band 4 --- ₺120

Merhaba arkadaşlar,aldıktan sonra 1 ay kullandım,analog saatin yerini benim için tutmadı o yüzden satıyorum, kordonu orijinal,sorunsuz, herşeyi çalışıyor.Global versiyondur, çiçeksepetinden aldım, faturası mevcuttur.
  11. equuleus

Gcam Mi Note 10 Lite Burial Cam Beta v9.2

Arkadaşlar çok fazla soran oluyor diye ayrı konuda paylaşmak istedim.Kendi kullandığım GCam ve düzenlediğim ayarları: -1080p60 FPS EIS çalışıyor. - 4 kamerada çalşıyor ancak macroda renk sorunları var -Gece modu,astro mod çalışıyor GCam...
  12. equuleus

Satış Ugreen 18W Şarj Cihazı+Huawei 3A Type-C Kablo.

Sahibinden üzerinden GeT ilanı açılmıştır,kolayca alabilirsiniz. Ugreen 18W Adaptör Port: 18W(Max) QC3.0 Giriş: AC 100-240V~50/60Hz Çıkış: QC3.0 Port: 5V/3A 9V/2A 12V/1.5A (Max)18W Sertifikalar: Qualcommm QC3.0 Boyut: 45 x 25 x 52 mm Ağırlık: 100g±10g Renk: Beyaz Huawei Type-C 3A...
  13. equuleus

Soru Parmak izi okuyucu markası

merhaba poco f2 pro kullanan arkadaşlar,aşağıdaki uygulama üzerinden parmak izi okuyucu marka ve modelini söyleyebilir misiniz? Uygulama...
  14. equuleus

Soru Bu Set Telefonda Çalışır Mı?

Merhaba arkadaşlar,online ders ve arayüz kolaylığı sebebiyle telefona klavye mouse bağlamak istiyorum.Tek dongle üzerinden hem klavye hem mause olan setler telefonlarda çalışıyor mu? Örnek olarak aşağıdaki seti alırsam hem klavye hem de mause çalışır mı...
  15. equuleus

Sohbet Enpara Kredi Kartı Kullananlar

Merhaba arkadaşlar,enpara kredi kartı çıkarmak istiyorum ama taksit olayını çözemedim.Herhangi bir mağazan alışveriş yaparken ödeme seçeneklerinden hangi banka bu kartı kapsıyor? İnternette gördüğüm kadarıyla CardFinans yazan bölümlerde taksit olduğu söyleniyor ama kullananlar yardımcı olursa...
Üst Alt