epicus kullanıcısının son içeriği

1. E

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

hocam eu 10.3.0.1 kullanıyorum şuan imei atılmış, rootlu cihaz. şuana kadar sadece çift tıklama ile ekranı kapatma sorunu yaşadım. always on display ekranında çift tıklama ile açılma hem de kapanma çalışıyor. ama kilit açıldıktan sonra çift tıklama çalışmıyor. eu beta sürümde 1080p 60fps var...
  2. E

Rom Mi 9SE Masik 6.7 Stable [29/8/2019]

1080p 60 fps var mı bu rom da. şuana kadar tavsiye edebileceğiniz en iyi rom hangisidir stabilite ve pil açısından
  3. E

güncelleme linki var mı? 1562823116 güncelleme linki var mı?
  4. E

Yardım Mi 9 se imei klonlanması

IMEI’si klonlanmış telefonlar 4 ay içerisinde kapatılacak Klonlanmış IMEI numarasıyla kullanılan telefonlar 4 ay içerisinde telefonları kullanıma kapatılacak. Klonlanmış telefon cezası olarak vatandaşların en geç 1 yıl içerisinde 250 TL yatırmaları gerekecek. Bu parayı ödeyen kişilerin...
  5. E

Soru Ahizeden cızırtı sesi

bana da konuşurken 1 kez denk geldi. (eu rom)
  6. E

Bana da öyle geldi, sonuçta bir sürü cihaza IMEI atıyorlar, hatta benim cihaza atmayı unutmuşlar uzaktan bağlanıp attılar
  7. E

kutu üzerinde imei no yokki, dediğim gibi sadece kutu içindeki etiketteki imeiler var.onlarda zaten siteden veya imei sorgu sitesinden sorguladığımda mi 9se olarak görünüyor. sadece kutunun arkasına yapıştırılmış etiket bilgileri 9senin kilerde değil 6gb ve 64gb harici. ama kutu önünde mi 9se...
  8. E

kutu içinde imeilerin olduğu bi etiket vardı onları sorguladığımda mi9se çıkıyordu tabi kayıtsız olarak. sonra zaten imei kaydı yapıldı malum yolla 1561725006 kutunun içindeki minik kitapçığa yapıştırılmış orj. imeileri girdiğimde alttaki çıkıyor
  9. E

arkadaşlar kutu arkasında özellikler kısımı sizde de aynı mı yazılmış. Önde mi 9se global ibaresi var ama. arkada yapıştırılmış etiketteki bilgilerde işlemci kamera batarya bilgileri farklı görünüyor.
  10. E

Soru Mi 9 SE Bildirimlerin Gelmemesi

rootlu eu rom var , hotmail, exchange, whatsup, mesaj, telegram hiçbirinde sorun yok şuan, always on display ekranına düşüyor
  11. E

Diğer Vowifi Özelliğini Aktif Etme

mesaj atma falan yokmuş, hat 4.5g destekli vodafone hatlarda otomatik olması lazım. o zaman romla alakalı bir sorun olabilir.
  12. E

hocam uçak moduna geçtiğinizde ve wifiyi açtığınızda 5-10 sn içinde üstte ssdeki simgeler gelmeli. gelmiyorsa belki vodafonedan aktif olmayabilir.mesaj vs gerekebilir belki. bu arada imei atılmış eu 10.3.1.0 rom kullanıyorum.
  13. E

mi9 se eu rom da vowifi ve volte (vodafone kullanıyorum) ikisi de çalışıyor. şebeke çekmediği yerde veya uçak modunda iken wifi üzerinden görüşme yapabiliyorum volte ise sanırım yine karşı tarafın da volte destekli bir hattı varsa çalışıyor
  14. E

Uygulama Mİ9 SE için Google Camera Apk Güncel

Redmi note 7 de 4k video çekimi olmamasına rağmen gcam ile 4k çekmek mümkün. 4k 30fps var ama yazılımla bunda da 4k 60fps çekilemez mi
Üst Alt