Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben tcell kullanıyorum, hattımın bağlantı hızı sürekli dalgalanıyor. GSM operatörü ile de görüştük ama bölgesel değil. Acaba sizin yönteminizle halledebilirmiyim dedim hardreset attım yine de bağlantı hızı 0,3Kb/Sn kadar düşüyor . Ne yapmalıyım ?
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
Şarj normal gibi ama geçen akşam güncellediğimin ertesi günü browser ekranında bir donma oldu , tuşlar işlemedi hiç. Sonra power 'a uzun basılı tutunca kapanıp açıldı
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncellemeden önce %35 ile %41(Max) arasında değişen ram kullanımı şimdi %42 (min) civarlarında seyrediyor
Özelden mesaj attım , tamamen stabil bir güncelleme gelene kadar bu çok iyi. Tüm bildirimler vs Türkçe karakter var. (şğç)
Sırasıyla yapman şart
Kardeşim foruma bak , yönlendirmeler var o yolları izle...
Mesela ; güncellemeyle kapalı modlu APK. Var mi fit için onu kullan
KArdeş sana bir garezim felan olamaz zatende, denedim söylediğin yolları ve verdiğin linlkleri kullandım
1- mesajlarda belirttiğim gibi miFit ten ekran kilidini aç 'a tıklayınca Miband da uyarı farklı dillerde oluyor
o uyarılarında türkçe olması için
ÇÖZÜM=
1.Adım:
--> Mi band 4'ten ayarlara...