Ephe83 kullanıcısının son içeriği

1. Ephe83

Yardım Mi 8 lite ahize sesi az gelmeye başladı

Bende de aynı sorun vardı, diş fırçası ile ahizeyi temizledim yükseldi ses bi deneyin bence M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Ephe83

Rehber Mi 8 Lite Android 10 cam2api [MIUI]

Bende denedim magisk ile yazdım sonra kamerayı açmaya çalışınca uyarı veryor kapanıyor
  3. Ephe83

Rehber Mi 8 Lite Şebeke Sorunu Çözümü

Ben tcell kullanıyorum, hattımın bağlantı hızı sürekli dalgalanıyor. GSM operatörü ile de görüştük ama bölgesel değil. Acaba sizin yönteminizle halledebilirmiyim dedim hardreset attım yine de bağlantı hızı 0,3Kb/Sn kadar düşüyor . Ne yapmalıyım ? MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  4. Ephe83

Rom [Android 10] Mi 8 Lite Global Kararlı v11.0.1.0 QDTMIXM İndirme Bağlantısı

Şarj normal gibi ama geçen akşam güncellediğimin ertesi günü browser ekranında bir donma oldu , tuşlar işlemedi hiç. Sonra power 'a uzun basılı tutunca kapanıp açıldı MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Ephe83

Rom [Android 10] Mi 8 Lite Global Kararlı v11.0.1.0 QDTMIXM İndirme Bağlantısı

Güncellemeden önce %35 ile %41(Max) arasında değişen ram kullanımı şimdi %42 (min) civarlarında seyrediyor MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Ephe83

Rom Mi 8 Lite Global Kararlı 11.0.8.0 PDTMIXM İndirme Bağlantısı

Sorunsuz gibi MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Ephe83

Rom Mi 8 Lite Global Kararlı 11.0.8.0 PDTMIXM İndirme Bağlantısı

Bu uyarıyı alıyorum ... MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Ephe83

İnceleme 11.0.7.0 güncellemesi geldi yükledim

Kontrol ettim ama göremedim güncellemeyi MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Ephe83

Yardım Türkçeye güncellerken sanırım mi band 4'üm Brick Oldu

Önce telefondaki mifit i kaldır , sonra tekrar yükle ve öyle dene MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Ephe83

Yardım Türkçeye güncellerken sanırım mi band 4'üm Brick Oldu

Biraz uğraştırır , sürekli kurcalama bağlantı dene bırak kendi bulur MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Ephe83

Yardım Mi fit band 4 -2 gün önce güncelleme ile eskiye döndü

Özelden mesaj attım , tamamen stabil bir güncelleme gelene kadar bu çok iyi. Tüm bildirimler vs Türkçe karakter var. (şğç) Sırasıyla yapman şart MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Ephe83

Yardım Mi fit band 4 -2 gün önce güncelleme ile eskiye döndü

Kardeşim foruma bak , yönlendirmeler var o yolları izle... Mesela ; güncellemeyle kapalı modlu APK. Var mi fit için onu kullan MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Ephe83

Soru Mİ8 LİTE cihazımı güncellemeli miyim?

Yaşamazsın devam et... MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Ephe83

Mod Mi Band 4(Global) - Türkçe (v1.0.7.14 Stabil) v68

Saygılar ... MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Ephe83

Mod Mi Band 4(Global) - Türkçe (v1.0.7.14 Stabil) v68

KArdeş sana bir garezim felan olamaz zatende, denedim söylediğin yolları ve verdiğin linlkleri kullandım 1- mesajlarda belirttiğim gibi miFit ten ekran kilidini aç 'a tıklayınca Miband da uyarı farklı dillerde oluyor o uyarılarında türkçe olması için ÇÖZÜM= 1.Adım: --> Mi band 4'ten ayarlara...
Üst Alt