enverelghazi kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Xiaomi Mi9 Lite Şarjdan Çıkarınca Kapanıyor

Xiaomi Mi9 Lite model telefonum şarjdan çıkarınca anında kapanıyor. Telefon şarjdayken ve açıkken şarjı %100 dolu görünüyor ama kabloyu çıkarır çıkarmaz kapanıyor. Benzer bir sorun yaşayan oldu mu? Sorun bataryanın bozulması mıdır yoksa farklı bir sorun olabilir mi? Orijinal veya güvenilir...
  2. E

Soru Mi10T Pro'da Çift Uygulamalar ve İkinci Alan Sorunları

Kısa süre önce mi9'dan mi10T Pro'ya geçtim. İki ciddi sıkıntıyla karşı karşıya geldim, yardım istiyorum. 1-) Çift Uygulamalarda twitterı aktif ettiğimde, çift uygulamanın twitterında görsel yüklediğimde galerim gözükmüyor izni vermeme rağmen. o uygulama üzerinden fotoğraf indirdiğimde o da...
  3. E

Alış Xiaomi QC4.0 27w Şarj Adaptörü arıyorum

Merhaba arkadaşlar, kısa bir süre önce telefonumun yanında gelen orijinal şarj aletimi çaldırdım. Aşırı memnun olduğum için aynısından aradım ama Türkiye'de hiç bulamadım. Forumun alışveriş sitesinde bulmama rağmen stokta yok görünüyor. Bu şarj aletinin forumun alışveriş sitesine eklenme...
  4. E

Yardım MI9 telefonuma MIUI 12 gelmedi

Merhaba arkadaşlar, öncelikle forumda bu sorunu yaşayan var mı diye küçük çaplı bi' araştırma yaptım ancak sorunu yaşayan kimseye denk gelmedim. O yüzden konu açıyorum, zaten açılmış konu varsa işbu konuyu silebilirim. Yaşadığım soruna gelirsek, başlıkta da belirttiğim gibi, telefonum MI9...
Üst Alt