entun kullanıcısının son içeriği

1. E

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Güncelleme yaptıktan sonra mobil şebeke kullanılamıyor hatası aldım. Bir çözümü var mıdır? Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. E

Teşekkür ederim [emoji120] Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. E

Mi9T linkini bulamadım hocam ben. Link varsa atar mısınız? Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. E

Mod Redmi K20/Mi 9T MixMode [MIUI 11]

miuiaod.apk yı gönderebilir mi birisi bana. Sürekli duruyor şu an Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. E

Madalya Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı ile Anıyoruz...

Saygı ve özlemle anıyoruz Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. E

Soru Netflix widevine L3 sorunu

Anlamadım ama bende de sadece bir iki dizide hdr görüntü sıkıntılı Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. E

BL açık eu rom yüklü Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. E

Bu şekilde Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. E

Bende HDR bir iki dizide görüntü kalitesi düşüyor sadece. Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. E

Mod Mi 9T/K20/Mi 9T Pro/K20 Pro Gcam Arşivi

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/settings09/ Bu sayfada nasıl yapılacağı anlatılıyor. Kolay bir şekilde yapabilirsiniz Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. E

Kötü çekmiyor. Tabi son karar sizin :) Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. E

indirdiğin yerde config dosyası da var telefon modeline göre [emoji106] Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. E

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog786/ Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. E

Çözüldü Mi9T Windows 7 sürücü

Teşekkür ederim Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. E

Çözüldü Mi9T Windows 7 sürücü

Arkadaşlar Mi9T Windows 7 sürücü ihtiyacım var. Nasıl bulabilirim? Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt