entun kullanıcısının son içeriği

1. E

Soru Rootsuz cihazda root uyarısı Yapı Kredi Mobil

Teşekkür ederim. Siz kendiniz mi yüklediniz başka birisine yüklettiniz 24030PN60G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. E

Soru Rootsuz cihazda root uyarısı Yapı Kredi Mobil

Arkadaşlar merhaba. Ben Xiaomi 14 ultra kullanıyorum direnç kayıtlı. Eu rom yüklemeyi düşünüyorum bankacılık uygulamalarında sorun yaşar mıyım? 24030PN60G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. E

Soru Xiaomi 14 Ultra Global HyperOs 2.0 Güncelleme Hala Alamayanlar

Benim de yurt dışı direnç kayıtlı. Güncelleme geldi ama yapınca imeiler gidiyor diye yapmadım. 24030PN60G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. E

MIUI 12 Masik X 16.1 [MIUI 12] Rom İndirme Bağlantıları

Arkadaşlar 4pda sitesinden romları nasıl indiriyoruz? Telefonum Mi9T Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. E

Teşekkür ederim. :)
  6. E

Mi9T Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. E

Son verilen linklerden 15.2'yi indiremedim ben. Nasıl indirileceği konusunda yardımcı olabilecek var mı? Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. E

Rom Mi 9T / K20 Revolution-OS Stabil Android 10 V11 20.01.31.

Revos çok iyi benim için, beğenmiştim ama bir süre anlayamadığım bir nedenden dolayı telefon açılış ekranında kalmaya başladı her restart yapmamda. Masik'e geçtim ben de şimdilik bir sorun yok. MI 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. E

Silinebilir. Hallettim [emoji106] Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. E

Telefonda hiçbir sorun yoktu. Herhangi bir modül vs de yüklemedim. Sabah reboot etmiş kendini ve Redmi logosunda takılı kaldı.
  11. E

Mod Dolby Digital Plus Android 10 MIUI 11 Kurulumu (Güncellendi)

Mi9T için uygun olanı var mı? android 10 miui 11 Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. E

Mod Mi-Room 20.1.9 Mini Mode (Magisk 20.3) mi9t/k20

Mi rom mu yüklü olması gerekiyor bu modülü yüklemek için? Ben de global sürüm yüklü. Root var. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. E

Rom Revolution OS - MiUI

Mi9T ye kuran var mı? Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. E

Mod Mi 9T Global MIUI 11.04 - Dolby Atmos

Magisk 20.3 var ama bi deneyeceğim yine de. Teşekkürler paylaşım için. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. E

Rom [Android 10] Mi 9T / K20 Global Kararlı V11.0.4.0 QFJMIXM İndirme Bağlantıları

Teşekkür ederim. Biraz tembellik yaptım sanırım [emoji2] Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt