entegre75 kullanıcısının son içeriği

1. E

Rom Mi 10 T PRO - Xiaomi.eu Kararlı Rom V12.0.12.0.QJDCNXM Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

Stoya teşekkürler . Videodaki gibi yükledim. Herşey sorunsuz görünüyordu. En son wipe format data yaptım. Fakat hep twrp de açılıyor. Sistem açamıyorum. twrp reboot system diyorum yine twrp açılıyor. Telefona rom da atamıyorum. PC telefonu görüyor ama içine dosya atılamıyor. Nasıl çözebilirim ?
  2. E

Rom Mi 10 T PRO - Xiaomi.eu Kararlı Rom V12.0.12.0.QJDCNXM Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

Merhaba format data dedikten sonra telefon dosya sistemi kayboluyor. Dolayısıyla rom'u telefona atamıyorum. Nasıl yapacağım konusunda destek olabilir misiniz ?
  3. E

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Stoya selam Bu romu yüklersem her hafta veya her ay güncellemem gerekecek midir ? Bir kere yükleyip aylarca kullanayım istiyorum :)
  4. E

Bu arada telefonla konuşma yaptıktan sonra cihazı kulağımdan hızlıca uzaklaştırırsam ekran açılıyor ve problem çözülmüş oluyor :) . Teknolojinin bu kadar geliştiği bir zamanda ilkel bir yöntem olduğunu farkındayım ama bilgi amaçlı paylaşmak istedim.
  5. E

Bugün itibariyle sorun devam ediyor. Uygulama işe yaramadı. Bootloader kilidi açıp Avrupa rom deneyeceğim.
  6. E

Tr garantili değil. Yurtdışı cihaz. Kayıtlı da değil. Bootloader kilitli. root yok.
  7. E

Merhaba Mi 10T Pro kullanıyorum. Global rom yüklü. Bende de aynı problem vardı. Playstore'dan "Proximity Sensor Reset/Overrider" adlı uygulamayı indirip ayar yaptım. Şu anda bir problem yok gibi görünüyor. İsterseniz siz de deneyebilirsiniz. Kolay gelsin.
Üst Alt