ensr53 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım 11 mi lite - Aramada otomatik meşgul atması

Arkadaşlar merhaba. Mi 11 lite 12.5 sürümü kullanıyordum. eu rom yükledim hala sorun devam ediyor . birisi beni ararken 2 ton çalıp , telefon otomatik meşgule atıyor insanları . hiçbir mod açık falan değil çok kontrol ediyorum ama bir türlü olmuyor . Bunun çözümü allah rızası için bilen...
  2. E

Yardım Kamera sorunu

Merhabalar . Miui sürümüm 12.5 larda ama bootloader kilidi kaldırmadım ama kamera şu şekilde hata veriyor . Napmak lazım bilen varsa acil yazabilir mi ? İmei attıktan sonra eu sürümü yüklemeyi düşünüyorum acaba bu çözer mi
  3. E

Yardım 11 Lite bootloader açma

Arkadaşlar merhaba . Mi unlock programı kullanarak ilerlemek istedim . ama mi account hesabıma yönlendiriyor hemen bunu başka nasıl çözebiliriz.
  4. E

Yardım Fastboot görmeme sorunu

Arkadaşlar merhaba. tüm sürücüleri yüklememe rağmen vbmeta yükleyemiyorum . minimal adb programındada ???????????? bu şekilde görmüyor. halbuki hepsini tam olarak yüklemiştim .nerde hata olabilir acaba bilen olabilir mi ?
  5. E

Soru Mi 5s Rom önerisi

5s için faceid'li rom önerebilecek varmı? Miui pro baya bozdu pil konusundada.
  6. E

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

5s e geldi yani ?
  7. E

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Arkadaşlar face id , biri var biri yok diyor kesin bir cevap verebilirmisiniz ?
  8. E

Rom MiuiPro_7.11.2_v7.0 (Miui9-Mi5s)

yok kardeşim okadarda cahil değiliz evelellah biliyoruz okadarını sadece varsa ekstra önemi fln varmı diye sormak istedim.
  9. E

Rom MiuiPro_7.11.2_v7.0 (Miui9-Mi5s)

Magisk Root ile Statusbar XL Modu nedir biri açıklayabilirmi
  10. E

Soru mi5s İçin Rom öneriniz Nedir? Şarj ve Stabil

Hocam en fazla 4buçuk saat ekran süresi alıyomuşuz ama az biraz daha düşük gidiomuş sarjı
  11. E

Rom Epic rom ota güncelleme alan tek custom rom

Bu en son sürümde gördüğünüz bir hata varmı ayarlarda bazı yerlerde hata veriyor.. Gizlilik/ Cihaz yöneticilerine basarken mesela , (Güncelleme yada fix gelirse burdan haberdar edermisiniz)
  12. E

Multirom nasıl epicteki gibi dolby atmos falan varmı?
  13. E

Hocam kurarken dalwik cache flan bişiler yapıyormuyuz yoksa direk yüklüyormuyuz
  14. E

Hocam kurarken dalwik cache flan bişiler yapıyormuyuz yoksa direk yüklüyormuyuz
  15. E

ilk twrpden yüklenirken kaç dakikada yükledi ben bi rahat 30 dakikadır bekliyorum açılmadı hala
Üst Alt