Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Mi 11 lite 12.5 sürümü kullanıyordum. eu rom yükledim hala sorun devam ediyor . birisi beni ararken 2 ton çalıp , telefon otomatik meşgule atıyor insanları . hiçbir mod açık falan değil çok kontrol ediyorum ama bir türlü olmuyor . Bunun çözümü allah rızası için bilen...
Merhabalar . Miui sürümüm 12.5 larda ama bootloader kilidi kaldırmadım ama kamera şu şekilde hata veriyor . Napmak lazım bilen varsa acil yazabilir mi ? İmei attıktan sonra eu sürümü yüklemeyi düşünüyorum acaba bu çözer mi
hocam merhabalar kusura bakmayın tekrar yazıyorum. Mi note 10 lite global rom cihazıma sadece twrp yüklemeye çalıştım yükledim. yeni bir rom yükleyemecektim. root yapmak için . system reboot diyorum yine twrp ekranına geliyor . bunun çözümü sadece yeniden rom kurmak mıdır ? nasıl çözeceğim bu...
görmüyor hocam bu linktekileri de yapmaya çalışayım. aslında yapmak istedigim şey şuan telefonda miui 10 yüklü. ben bunu komple sıfırlayıp miui 12.5e geçmek amacım . ama pc görmüyor ve fastbootta tanımıyor hata veriyor twrp yüklerkende
Arkadaşlar merhaba. tüm sürücüleri yüklememe rağmen vbmeta yükleyemiyorum . minimal adb programındada ???????????? bu şekilde görmüyor. halbuki hepsini tam olarak yüklemiştim .nerde hata olabilir acaba bilen olabilir mi ?