ensr53 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım 11 mi lite - Aramada otomatik meşgul atması

Arkadaşlar merhaba. Mi 11 lite 12.5 sürümü kullanıyordum. eu rom yükledim hala sorun devam ediyor . birisi beni ararken 2 ton çalıp , telefon otomatik meşgule atıyor insanları . hiçbir mod açık falan değil çok kontrol ediyorum ama bir türlü olmuyor . Bunun çözümü allah rızası için bilen...
  2. E

Yardım Kamera sorunu

Bootloader açtıktan sonra eu miui 13 sürümü düzeltebilir mi acaba sürekli böylemi yapacağız ki
  3. E

Yardım Kamera sorunu

Merhabalar . Miui sürümüm 12.5 larda ama bootloader kilidi kaldırmadım ama kamera şu şekilde hata veriyor . Napmak lazım bilen varsa acil yazabilir mi ? İmei attıktan sonra eu sürümü yüklemeyi düşünüyorum acaba bu çözer mi
  4. E

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

merhabalar herşey gidiyordu en son hesap girecekken böyle uyarı verdi. napmamız gerek acaba ? bootlader kilidi açamadım hala
  5. E

Yardım 11 Lite bootloader açma

Hocam yazılımlarımıda yükledim ama telefonumu görmüyor neden olabilir
  6. E

Yardım 11 Lite bootloader açma

Arkadaşlar merhaba . Mi unlock programı kullanarak ilerlemek istedim . ama mi account hesabıma yönlendiriyor hemen bunu başka nasıl çözebiliriz.
  7. E

Yardım Fastboot görmeme sorunu

hocam merhabalar kusura bakmayın tekrar yazıyorum. Mi note 10 lite global rom cihazıma sadece twrp yüklemeye çalıştım yükledim. yeni bir rom yükleyemecektim. root yapmak için . system reboot diyorum yine twrp ekranına geliyor . bunun çözümü sadece yeniden rom kurmak mıdır ? nasıl çözeceğim bu...
  8. E

hocam rahatsız ediyorum ama konunuzdaki tek tek aygıt yöneticisindende sürücüsünü ve chimera yüklememe rağmen twrp yükleyemiyorum sebebi nedir acaba
  9. E

eu rom yüklemek istiyorum son sürümü . ama miui 10 şuan telefon . twprden tamamen temizleyip yükleyemez miyim ?
  10. E

görmüyor hocam bu linktekileri de yapmaya çalışayım. aslında yapmak istedigim şey şuan telefonda miui 10 yüklü. ben bunu komple sıfırlayıp miui 12.5e geçmek amacım . ama pc görmüyor ve fastbootta tanımıyor hata veriyor twrp yüklerkende
  11. E

Arkadaşlar merhaba. tüm sürücüleri yüklememe rağmen vbmeta yükleyemiyorum . minimal adb programındada ???????????? bu şekilde görmüyor. halbuki hepsini tam olarak yüklemiştim .nerde hata olabilir acaba bilen olabilir mi ?
  12. E

Soru Mi 5s Rom önerisi

5s için faceid'li rom önerebilecek varmı? Miui pro baya bozdu pil konusundada.
  13. E

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

5s e geldi yani ?
  14. E

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Arkadaşlar face id , biri var biri yok diyor kesin bir cevap verebilirmisiniz ?
  15. E

Rom MiuiPro_7.11.2_v7.0 (Miui9-Mi5s)

yok kardeşim okadarda cahil değiliz evelellah biliyoruz okadarını sadece varsa ekstra önemi fln varmı diye sormak istedim.
Üst Alt