Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ınsallah gelır arkadaslar tüm dünyada global rom gereksinimi var, gözardı edilmeyecek kadar kullanıcısı var tahmini global rom ile birlikte miui 9 un gelıceği,android 7 yı beklemıyorum ama açıkcası.
valla arkadaslar bende 6-7 ay önce 950 tl ye aldım, eu rom yükledıkten sonra hıcbır sıkıntım kalmadı tabıkı gonül güncelleme almak ister ama, bana sorarsanız Ağustos ayındakı guncelleme ıle bırlıkte 7 gelıcektır en azından.
Acikcasi sar degerinden olma ihtimalini dusunuyorum, telefon hucresel veride sanci seklinde agri yapiyor birakinca ise agri geciyor, sizdede bu durum varmi normal kullanimdada, garantiye yollamak mantikli olurmu?
Arkadaslar telefonu yenı aldım yarı turkce yarı ıngılızce sekılde dedım sıkıntı olmaz ama bir taraftan calculator durduruldu hatası alıyorum 10 dk da bır gelıyor ne yapmam lazım acıl yardım arkadaslar, simdiden tesekkur ederım..
Arkadaslar yeni mi band aldım kayıt olustururken telefonuma sıfre gelmıyor ve hakkı doldu.Arkadasın telınede denedım gelmedı kafayı yıyecegım ne yapmam gerekıyor acil yardım ederseniz sevınırım??? :S :S :S