Ensar1817 kullanıcısının son içeriği

1. E

Soru Redmi pro miui 9

ınsallah gelır arkadaslar tüm dünyada global rom gereksinimi var, gözardı edilmeyecek kadar kullanıcısı var tahmini global rom ile birlikte miui 9 un gelıceği,android 7 yı beklemıyorum ama açıkcası.
  2. E

Rehber Redmi Pro için Xiaomi.eu (MultiRom) ROM Yükleme Rehberi

Ağustos 12 ye kadar beklemeye aldı güncellemeyi, bakalım miui 9 gelicek diye dusunuyorum ınsallah.
  3. E

Satış F.Öksüz * Xiaomi Ön Ödemeli Genel Satış

mi 6 /64 gb kayıtlı fiyatını öğrenebılırmıyım?
  4. E

Soru Bumudur ?

valla arkadaslar bende 6-7 ay önce 950 tl ye aldım, eu rom yükledıkten sonra hıcbır sıkıntım kalmadı tabıkı gonül güncelleme almak ister ama, bana sorarsanız Ağustos ayındakı guncelleme ıle bırlıkte 7 gelıcektır en azından.
  5. E

Rom [OFFICIAL] Resurrection Remix OS 5.8.3 [7.1.2] [Nightly]

kardeş en son gelen güncelleme linkini paylasırmısın acaba ? ben bulamadım bu konularda yenıyım , yükleme olayıda ılk sayfadakı gıbı olur heralde.
  6. E

Redmi Pro ve tüm cihazlar için 3d Touch

banada nougat lazım erdi stabil hale ne zaman getireceksin?
  7. E

kardes 7.4.27 yükledim lakin 6.0 bende 7.1 nougat nasıl yukledın yardımcı olursan bızlere sevınırım.
  8. E

kardes birincisi 7.4.27 yükleyince tel nougat 7.1 yükselmıyordur dıye dusunuyorum, yüksetlmeyi nasıl yaptın, 7.4.27 yükleyince bu ıslem olacaksa birazdan yüklerim mesajını bekliyorum 7.1 e ihtiyacım var.
  9. E

kardes sende hangı eu rom var 3d yok bende gozukmuyor ek ayarlarda. eu rom 8.1.2 var bende
  10. E

Rehber Redmi Pro için Xiaomi.eu (MultiRom) ROM Yükleme Rehberi

arkadaslar sureklı guncel romları nereden takıp edebılırız?
  11. E

Redmi PRO Hücresel Ağda Ağrı Yapıyor

Acikcasi sar degerinden olma ihtimalini dusunuyorum, telefon hucresel veride sanci seklinde agri yapiyor birakinca ise agri geciyor, sizdede bu durum varmi normal kullanimdada, garantiye yollamak mantikli olurmu?
  12. E

Redmi PRO Hücresel Ağda Ağrı Yapıyor

Arkadaslar yaklasık 3 aydır kullanıyorum telefon hucresel verıde kullandıgımda elımde agrı olusuyor bırakmak zorunda kalıyorum teli, sizdede boyle bir durum yasayn varsa yoksa sadece bu kısısel telefondan mı kaynaklanıyor garantısıne yollayayımmı??
  13. E

Yardım Redmi Pro (Calculator durduruldu hatası)

Arkadaslar telefonu yenı aldım yarı turkce yarı ıngılızce sekılde dedım sıkıntı olmaz ama bir taraftan calculator durduruldu hatası alıyorum 10 dk da bır gelıyor ne yapmam lazım acıl yardım arkadaslar, simdiden tesekkur ederım..
  14. E

Mi band kayıt oluşturma ACİL!!!

Arkadaslar yeni mi band aldım kayıt olustururken telefonuma sıfre gelmıyor ve hakkı doldu.Arkadasın telınede denedım gelmedı kafayı yıyecegım ne yapmam gerekıyor acil yardım ederseniz sevınırım??? :S :S :S
Üst Alt