Eno1940 kullanıcısının son içeriği

1. Eno1940

Rom [Android 10] Redmi S2 Havoc-OS 3.0

Pixel plus ve pixel experience plus ikisi arasından birazcık kişiselleştirme içinse pixel plus sadelik içinse pixel experience plus
  2. Eno1940

Yardım mi 11 lite Fastboot Eu Rom Kurdum Ancak

Sağolun hocam işe yaradı.
  3. Eno1940

Pixel experience veya pixel extended de deneyebilirsiniz bu romlar zaten gappslı. Android 11 bir tık daha iyi gibi oyunlarda.
  4. Eno1940

modem nasıl flaşlarım ?
  5. Eno1940

Mi 11 Lite cihazıma fastboot ile eu rom v13.0.8 sürümünü kurdum fakat mi hesabımın şifresini giremiyorum şebeke yok wifi açıyorum ama ağları bulmuyor . İmei çakılı idi lakin efs yedeği aldım, efs yedeğini geri yükleyincede telefon açılıp yeniden başlıyor ve twrpye atıyor ne yapmam lazım ?
  6. Eno1940

Logan kernel birde mikasa kernel. Bu kerneller android 12de çalışmıyor android 10 ve 11 için. 1658753158 crdroid unoffical ve ufak tefek bugları olan bir rom çok kullanmaım açıkcası. Ben bütün aosp romlarda nikgaps basic kullanırım
  7. Eno1940

Hocam bizim telefon pek oyunluk Bir telefon değil grafiği ufak normal oyunlar oynuyorsan tüm romlar iyi sıkıntı çıkartmaz. Ben bir tek pubgyi miuida oynuyorum vulkan grafikten dolayı rec aldığımda aşırı kasma durumu pek olmuyor ama takılmalar oluyor oda fpsden dolayı. Yani demem o ki ben 100...
  8. Eno1940

Android 11 için derpfestin son sürümünü öneririm. Android 12 için birşey diyemiceğim çünkü kullandığım tüm a12 romlarda maalesef batarya çok hızlı bitiyor ama romlar baya stabil. Ben şuan android 10 miui port kullanıyorum.
  9. Eno1940

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhaba yanlış rom kurulması sonucu imeil çakılı redmi note 9 pro cihaz brick olmuştur redmi yazısı dışında hiçbir yer gelmiyor telefoncuya verdim edl mod cin sunucu gibi seyler dedi ama 2 haftadır yapamadı cin sunucusuna baglanamadigini vs söyledi. Sms dogrulamasi yapamadığım için mesaj...
  10. Eno1940

Yardım Redmi note 9 pro cihaz brick oldu

İmeil çakılı R-Note9 pro cihaz da yanlış rom kurulumu sonucu maalesef cihaz brick oldu redmi yazısı dışında hiçbir yer gelmiyor ne fastboot ne de recovery. Telefoncuya verdim edl ile rom atilacak dedi 50dolar istedi tam 2 haftadır yapamadi çin sunucuna baglanamadigini vs soyledi yarin son kez...
  11. Eno1940

MIUI 12 Global MIUI 12 Redmi S2 İçin Geldi

Alır 1603982901 64bit asla olmayacak. Dilerseniz custom romlara bakın onlar 64bit. 64bit miui12 port romları da mevcut
  12. Eno1940

Rom Redmi S2 Oxygen OS Android 10 Rom

-Ekran kilidi olarak pin kullanmayin 7 8 9 sayıları ekran disinda kaliyor sıkıntı yaşarsınız. -indianets sound indirip root yetkisi verin cihazi sessize almak isterseniz diye normal olarak alinmiyor. -cast screen çalışmıyor (bazi tvler hariç)
  13. Eno1940

MIUI 12 Global MIUI 12 Redmi S2 İçin Geldi

Muhtemelen son MIUI güncellemesi. Zaten android 10 alacağını da sanmam. Bu cihaz için en mantıklısı custom romlardir. Sürüyle custom rom mevcut hepsi globalin performansından daha iyi ve üstelik android 10. Android 11 custom romuda Alpha sürümüyle çıktı. Yani MIUI arayüzünden vazgeçip aosp...
  14. Eno1940

Yardım Redmi S2 Multitasking sorunu

Sürekli ram veya önbellek temizliği yapmayın bu soruna yol açabiliyor. Custom rom yükleyerek bu sorundan kurtulabilirsiniz.
  15. Eno1940

Tema Jiyan Colorful miui 11 / 12 uyumlu

Merhaba gsi kullanıyorum miui 12 mtz alabilir miyim tema uygulaması full çince ve hiçbir şey aranmıyor ama 3.parti tema kuruluyor
Üst Alt