Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 11 Lite cihazıma fastboot ile eu rom v13.0.8 sürümünü kurdum fakat mi hesabımın şifresini giremiyorum şebeke yok wifi açıyorum ama ağları bulmuyor . İmei çakılı idi lakin efs yedeği aldım, efs yedeğini geri yükleyincede telefon açılıp yeniden başlıyor ve twrpye atıyor ne yapmam lazım ?
Logan kernel birde mikasa kernel. Bu kerneller android 12de çalışmıyor android 10 ve 11 için.
1658753158
crdroid unoffical ve ufak tefek bugları olan bir rom çok kullanmaım açıkcası. Ben bütün aosp romlarda nikgaps basic kullanırım
Hocam bizim telefon pek oyunluk Bir telefon değil grafiği ufak normal oyunlar oynuyorsan tüm romlar iyi sıkıntı çıkartmaz. Ben bir tek pubgyi miuida oynuyorum vulkan grafikten dolayı rec aldığımda aşırı kasma durumu pek olmuyor ama takılmalar oluyor oda fpsden dolayı. Yani demem o ki ben 100...
Android 11 için derpfestin son sürümünü öneririm. Android 12 için birşey diyemiceğim çünkü kullandığım tüm a12 romlarda maalesef batarya çok hızlı bitiyor ama romlar baya stabil. Ben şuan android 10 miui port kullanıyorum.
Merhaba yanlış rom kurulması sonucu imeil çakılı redmi note 9 pro cihaz brick olmuştur redmi yazısı dışında hiçbir yer gelmiyor telefoncuya verdim edl mod cin sunucu gibi seyler dedi ama 2 haftadır yapamadı cin sunucusuna baglanamadigini vs söyledi. Sms dogrulamasi yapamadığım için mesaj...
İmeil çakılı R-Note9 pro cihaz da yanlış rom kurulumu sonucu maalesef cihaz brick oldu redmi yazısı dışında hiçbir yer gelmiyor ne fastboot ne de recovery. Telefoncuya verdim edl ile rom atilacak dedi 50dolar istedi tam 2 haftadır yapamadi çin sunucuna baglanamadigini vs soyledi yarin son kez...
Muhtemelen son MIUI güncellemesi. Zaten android 10 alacağını da sanmam. Bu cihaz için en mantıklısı custom romlardir. Sürüyle custom rom mevcut hepsi globalin performansından daha iyi ve üstelik android 10. Android 11 custom romuda Alpha sürümüyle çıktı. Yani MIUI arayüzünden vazgeçip aosp...