Eno1940 kullanıcısının son içeriği

1. Eno1940

Yardım mi 11 lite Fastboot Eu Rom Kurdum Ancak

Mi 11 Lite cihazıma fastboot ile eu rom v13.0.8 sürümünü kurdum fakat mi hesabımın şifresini giremiyorum şebeke yok wifi açıyorum ama ağları bulmuyor . İmei çakılı idi lakin efs yedeği aldım, efs yedeğini geri yükleyincede telefon açılıp yeniden başlıyor ve twrpye atıyor ne yapmam lazım ?
  2. Eno1940

Yardım Redmi note 9 pro cihaz brick oldu

İmeil çakılı R-Note9 pro cihaz da yanlış rom kurulumu sonucu maalesef cihaz brick oldu redmi yazısı dışında hiçbir yer gelmiyor ne fastboot ne de recovery. Telefoncuya verdim edl ile rom atilacak dedi 50dolar istedi tam 2 haftadır yapamadi çin sunucuna baglanamadigini vs soyledi yarin son kez...
  3. Eno1940

Rom [Android 10] Redmi S2 Havoc-OS 3.0

Batarya normal mobil veri ile full aralıksız oyun da 4.5 saat aldı. Wifi ve yoğun kullanım olmadığın da 6 veya 7 saati görür.
  4. Eno1940

Rom [Android 10] Redmi S2 Havoc-OS 3.0

İlk Android 10 custom romu çıktı. ROM stabil ve düzgün çalışıyor. Buglar; Chrome lag Aramalar da ses kısılmıyor. Bazı açıklayamadığım saçma ufak hatalar. Not: Root etmeyin ben ettim bootloop oldu(yanlışta yapmış olabilirim). Zaten cam2api kendiliğinden açık Android 10 destekleyen Gcamlar...
  5. Eno1940

Yardım Çoğu oyun açılmıyor sebebi ne olabilir

Ben de yaşadım aynı sorunu 5 dk geçmeden düzeldi
  6. Eno1940

MIUI 11 Redmi s2 Miui 11 eu rom

Evet hocam
  7. Eno1940

Attırmadı garantisi bitsin öyle at dedi. Garantiyle alakası olduğunu sanmıyorum kardeşimin ki kvk garantili. İsterseniz miui resmi sitesinde miui 10.3.4 ü indirip otadan güncelleye bilirsiniz. Cihaz sıfırlanır mı bilmiyorum ama
  8. Eno1940

Bana v10.3.4 ile gelmişti kardeşime de s2 aldık oda hala v10.3.1 de ona da pie gelmedi büyük ihtimal miui11 ile gelecek size
  9. Eno1940

Xda da mevcut
  10. Eno1940

İlk önce 32bitlik twrpyi yüklüyorsun (belki direk 64bit de yüklenebiliyordur bilmiyorum) sonra 64bitlik twrp ama en iyisi bana göre pitch black recovery 32bitlik twrpyi yükleyip cihazın içine pitch black recovery zipini indir sonra twrpye girip indirdiğin pitch black recoveryi yükle sonra...
  11. Eno1940

Şuan kullandığım romdan memnunum. Lineageos hariç diğer tüm custom romlarda cam2api aktif test manuel focusdan bakabilirsiniz o yüzden drek gcam indirip kurup tğm özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Ben gcam modlu trcamera kullanıyorum. Gcamlarda tek sorun arka kamera 60fps çalışmıyor. Ön...
  12. Eno1940

Fark şu gece güzel çekiyor ve kamerada ki ışık patlamasını önlüyor. Ön kamera da mesela arkanda güneş ışık vs olduğu zaman arkan bembeyaz parlar ya hani onu direk yok ediyor arkada ne varsa onu gösteriyor stocka göre bence bi tık üstte diyebilirim.
  13. Eno1940

Pixel experience plus rom öneririm oldukça stabil ve güzel cam2api kendiliğinden aktif gcam root atmadan yükleyebilirsin. Ben aex rom kullanıyorum kişiselleltirmesi daha çok diye ama bir iki Ufak bugları var onları da manurl olarak yapıyorsun. Redmi s2 de ki bütün custom romlarda ki çözülemeyen...
  14. Eno1940

Anlık deeken yani tek kullabınlık twrp yükleniyordu yani twrpden çıkınca bir daha twrp gelniyordu miui'nin kendi recoverysine atıyordu. Ve evet hala garantisi var ama ben garantilik edecek kadar sıkıntılı bir telefon kullanmam bundan önce ki cihazlarım da da garantisi varken rom atardım...
  15. Eno1940

1572283738 Twrp beni de biraz zorladı. Miui10 pie sürümündeyken bootloader kilidini açtım fakat twrpyi dadece anlık yükleyebildim oda işe yaramadı daha sonra miui9 flashlayıp twrpyi yükledim twrpyi yükledikten sonra xda sitesinde pitchblack recoveryi flashladım ve bundan sonra zaten istediğin...
Üst Alt