engsen kullanıcısının son içeriği

1. engsen

Soru Poco F8

Sorunu araştırmalarım sonucunda KernelSU android 16 ile uyumsuz onun yerine kernelSu-Next kurarak yaptım. Ayrıca komut satırında ise init_boot kullanmalıymışım. KernelSu-Next çalışıyor yazıyor. Benden sonra sorun yaşayanlar için örnek olabilir.
  2. engsen

Soru Poco F8

kernelSu ile root yapmayı başaramadım. İşlemlerin şu şekilde: -tgz rom indirdim(fastboot yazanı), içindeki boot.img ve init_boot.img dosyalarını telefona kopyaladım. -kernelsu son sürüm indirip telefona kurduktan sonra çalıştırıp dosya seç menüsünden önce boot.img seçip flasladım -telefonu...
  3. engsen

Soru Poco F8

Root etmek gerekiyor mu? Yoksa kernelsu normal apk gibi çalışıyor mu?
  4. engsen

Soru Poco F8

Evet biraz bakındım kernelsu daha verimliymiş magisk göre. Mi6 için magiskle rootlamıştım. Amacım tamamen reklam derdinden kurtulmak. Host dosyası çok iyiydi. Ne uygulama ne de sitelerde hiç bir yerde reklam çıkmıyordu. rootlul pek fazla işim olmuyor o yüzden host atıp kaldırırım diye düşündüm.
  5. engsen

Soru Poco F8

F8 ultrayı aldım. Telefon bootloader açık. Eski mi6 üzerinde kullandığım bir host dosyası vardı uygulama içi tüm reklamları engelliyordu. Evde modem üzerinde reklam engellemeli dns var. Telefona da dns girince evdeki wifi de kullanabilmem için kapatmam gerekiyor. Telefonu rootlayıp bu host...
Üst Alt