enginbacakci89 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım twrp rom yüklerken imza doğrulama hatası veriyor

seçmedim hocam forumdaki arkadaşlar sağolsun gerekli yönlendirmeyi yaptılar.
  2. E

benimle ilgilenen arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum . mi flash tool ile yüklemeyi başardım telefon şuan çalışıyor çok şükür .
  3. E

çok sağol hocam sanada teşekkür ederim deneyip sonucu bildiricem inşallah olur
  4. E

teşekkür ederim hocam birde öyle deneyim bakalım inşşallah bir sonuç alırım .
  5. E

xiaomi redmi note 7 ses açma ve güç tuşuna basıp denedim defalarca fastboot ekranından başka birşey gelmiyor.
  6. E

onu nasıl yapıcam bir kaynak varsa beni yönlendirebilir misiniz ?
  7. E

malesef telefon fastboot ekranında kaldı şuan mudahel edemiyorum tekrar tekrar açıp kapadım fastboot ekranında kalıyor.
  8. E

merhaba Doğru sürümü indirip doğru bir şekilde twrp yi güncellediğime eminim ama bu seferde twrp açılmıyor fastboot ekranı geliyor sadece. Romu yüklemeyi deneme fırsatım bile olmadı .
  9. E

merhaba twrp en son sürümünü şimdi güncelledim mevcut yüklemeye çalıştığım rom global rom . Bu romu yüklemeyi tekrar denemeden önce muradovs bey twrp yi sileceğini söyledi farklı bir rom mu denemeliyim sormak istedim.
  10. E

merhaba farklı romlarda denedim sürekli aynı hatayı verdi data ve wipe işlemlerinide yaptım ama olmadı . telefon fastboot da kaldı . İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Nasıl çözebilirim bana yardımcı olabilir misiniz.
  11. E

Merhaba Arkadaşlar Ben formda anlatılanları yaparak telefonumun sürümünü güncellemek istedim ve sanırım elime yüzüme bulaştırdım. angel~~ güncel miui sürümünü yüklemeye çalışıyorum sürekli hata veriyor ve deneye deneye mevcut işletim sisteminide sildim . Lütfen yardımlarınızı bekliyorum...
Üst Alt