engin_dsgn kullanıcısının son içeriği

1. engin_dsgn

Çözüldü Rom atarken cihaz kapandı ve birdaha Açılmadı

Hocam bilinçlendiridiğiniz için teşekkür ederim yetkili hesapla edl yapilip stock rom atıldı sorun çözüldü
  2. engin_dsgn

Reisim telefoncuya versem ne kadar ücret çıkar 1687206916 Youtube ye baktım dediğiniz gibi edl yapılıyor yapamaya çalışırken fazla masrafa girmek istemiyorum
  3. engin_dsgn

Hocam arka kapak acılıp o edl yapıldığında Cihaza geri custom rom mu yüklenecek
  4. engin_dsgn

Yok ses felan hiç bir ibare yok sürücüleri tam bilgisayarın
  5. engin_dsgn

Mi flasla Telefona rom atarken eror verdi fastboottan cıktığımda telefon bir daha açılmadı ne şarj olduguna dair bir şey ne titreşim güç tuşuyla fastboota felanda girmiyor recovery menüsü felan da hiç bir ibare yok kapandı ve öylece duruyor yardım edebilirmisiniz ?
  6. engin_dsgn

Yardım Rom yüklerken telefonum kapandı açılmıyor

Mi flasla Telefona rom atarken eror verdi fastboottan cıktığımda telefon bir daha açılmadı ne şarj olduguna dair bir şey ne titreşim güç tuşuyla fastboota felanda girmiyor recovery menüsü felan da hiç bir ibare yok kapandı ve öylece duruyor yardım edebilirmisiniz ?
  7. engin_dsgn

İpucu IMEI repair yaptırmadan ömürlük kullanım (çift hatlı cihazlar için)

Peki sim bir kapanmadan mı yani 1 hafta felan kalınca mı ?
  8. engin_dsgn

Yardım Poco f3(Redmi k40) imei repair

Poco f3 e imei atılmıyor diye biliyorum atabilen varmı varsa çözüm nedir ? Birde kalıcı imei mümkünse yinede geçicisini de anlatırsanız sevinirim
Üst Alt