Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk sıkıntım üst hoparlör ralttakine göre daha az ses veriyor bu normalmi
Merhabalar xiaomi 14 cihazım var normal kullanmıyorken batqraya 28 29 derecelerde . az kullanmaya başlıyınca instagram vs 37 38 derecelere çıkıyor normal mi bu , batarya soğuk bile olsa işlemciler çok sıcak çalışıyor...
Xiaomi 14 cihazımda Pilin Az gitmesinden ötürü hata raporundan batarya kapasitesine bakayım dedim . görüntüde Tahmini Batarya kapasitesi 4.00mah Son ölçülen Kapasite 4358 mah bu nasıl oluyor bi yanlışlık yok mu bu işte . ve cihaz daha 1 aylık pil yüzdesi neden bu kadar düşük
Merhaba Arkadaşlar BL kilidi açmadan miflashtan rom atılabilir diye birkaç yazı gördüm orjınal romları böyle birşey varmı . xiaomi 14 cihazım var çin rom yüklü . bl açık değil miflashtan denesem atar mı
elimde çinden alınma xiaomi 14 var . bu forumlarda denildiği gibi bl açabiliyor muyum . mi commintyden izin aldım ama geliştirici seçeneklerinde hata veriyor