Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar internette pek çok çeşit batarya var fakat orjinal olup olmadığından emin olamıyorum varmı bu konuda bilgisi olan?
Söyle bir ürün buldum ne derece orijinaldir bilemiyorum.
Hepsiburada üzerinden TEKNOCELL ELEKTRONİK adlı satıcıdan mi Airdots 2 aldım ürününün içinden fatura bile çıkmadı.Büyük ihtimalle olan parama olacak dikkatli olalım arkadaşlar.
Ürün başlığında Türkiye garantili diye bir ibare varsa garanti belgesi çıkmasi gerekiyor kutudan Türkiye garantilidir diye.Eger böyle bir şey çıkmadiysa Hepsiburada ile görüş durumu anlat belki yardımcı olurlar.
Arkadaşlar sorunu uzun uğraşlar sonucu çözdüm sorunsuz bir şekilde türkçe kullanılıyor
İlk olarak burdaki mi fit apk indiriyoruz
OneDrive
İkici olarak burdaki n&f apk sını indiriyoruz
NF_Mi_Band_13.1_Pro_siberyazilimci.club
Bu iki apk yi yükledikten sonra...
teşekkür ederim tam olarak nerelerinde oluyor ne tarz yazılar numaralar oluyor yardımcı olabilir misiniz
birde şey sorayım mesela batarya yan sanayi olunca performans bakımından ne kadar bir fark oluşuyor?
Merhaba arkadaşlar bir sorum vardı mi4 telefonum için birkaç yedek parça aldım fakat orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim yardımcı olabilecek var mı?.
Ürünlerin linkleri:
XİAOMİ Mİ4 ORJİNAL ON OFF YAN SES FİLMİ | Akilliphone.com
XİAOMİ Mİ4 BM32 3080MAH MAH ORJİNAL PİL BATARYA |...
238 V normaldir benim evrede 238 240 çıkıyor.Bir problem olacağını sanmıyorum ama ölcumleri farklı saatlerde yaparsıniz daha sağlıklı olacaktır.12.00 ve 00.00 gibi gece kullanım daha az olacağı için voltaj yüksek çıkabilir.