Eness_rr kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım redmi note 13 pro 5g güncelleme yardım

cihazı yd aldım ama global mi çin cihazı mı anlayamadım arkasında 5G ibaresi bulunmuyor hyperos hâlâ gelmedi ve benim yapmam gereken bir şey var mı romum orjinal mi ckb
  2. E

Yardım Telefonuma tuzlu su girdi

Su geçirmez telefon kılıfını kullanıyordum çok az su kaçırmış bu su üst mikrofondan ve kulaklık girişinden girmiş cihazım ilk başta titremeye daha sonra acayip ısınmaya başladı eve geldim pirince yatırdım tatlı suya batirmadim belki o kadar su girmemiştir diye şuan nem gitmiş hat takma yerinden...
  3. E

Soru Telefona hdmi bağlamak

Merhaba telefona hdmi bağlayıp TV'ye ekrani yansıtmak istiyorum ama bir yerde okumuştum ekran için zararli olabiliyormuş sizce bi zararı olabilir mi telefona herhangi bir zarar verir mi mikro usb den hdmi çıkışına olcak şekilde bir kablo daha önce kullananlar varsa anlatabilir mi Redmi Note 6...
  4. E

Soru Hayalet ekran mı

Karanlık modda kullanırken yada şöyle diyeyim siyah ekranlarda belirli bir kısımda yani yukardan aşağıya ve kalın bi çizgi oluyor 3 boyutlu gibi hayalet ekran olma ihtimali var mi sanki son günlerde daha çok arttı gibi beyaz ekranda en ufak bişey yok sizce ne olabilir önerisi olan varsa...
  5. E

Yardım Isınma aşırı derecede

Oyun oynarken cihazım aşırı derecede ısınmaya başladı ne yapmam lazim MIUI 11 den 10 a düştüm hala ısınıyor mobil veri ile ikiye katlanıyor bu ısınma ekran sürem 6 saati geçmiyor genelde oyun oynarken ısınıyor yardımcı olur musunuz Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. E

Yardım İç ses alma

Ekran kaydı uygulamalarında hem kendi hemde oyun sesimi nasıl kayıt edebilirim fikri olan var mı mandal yöntemini denedim olmadı Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. E

Sohbet Isınma

Arkadaşlar sizin telefonda da ısınma var mi oyun oynarken falan ama en düşük sistemli oyunlarda bile cihaz redmi note 6 pro MIUI 10 Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. E

Yardım Ağa bağlanmıyor

Bölgeyi Hindistan yaptığım zaman Tema uygulamasında herhangi birşey aradığımda Ağa bağlanmıyor hatası alıyorum çözümü bulamadım verileri sildim ama bişey değişmedi nasıl çözebilirim Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. E

Rom Redmi note 6 pro MIUI 9 a nasıl gecebilirim

Biraz baktım bl açık olması gerekiyormuş en ince ayrıntısına kadar anlatabilir misiniz Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt