Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım airdots pro kulaklığımı şarja taktım normal şarjı gösteriyordu sonra ekte belirttiğim çizgi geldi ne şarja takıyorum çıkarıyorum yine aynı şarjı göstermiyor yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar dostlarım, mi note 10 cihazımda ayarlarda VoLTE seçeneği yok ve volteyi aktif edemiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli forumdaşlarım, mi note 10 cihazımda ayarlarda volte seçeneği yok bu nedenle volte aktif edemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim [emoji120]
Merhaba arkadaşlar, mi 8 Lite Cihazımı fabrika ayarlarına sıfırladım imei gitti, yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Merhabalar değerli forumdaşlarım, mi note 10 kullanıcısıyım kamerayı açıp ekranı sağa sola hareket ettirdiğimde kamera kasıyor kuzenimde mi note 8 Pro var ama onun kamerası kasmıyor sebebi nedir? Nasıl düzeltirim?
Merhabalar Forumdaşlarım, Mi note 10 için Android 10 güncellemesi geldi mi? Veya ne zaman gelecek? Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba sevgili forumdaşlar, mi note 10 kullanıcısıyım sanki cihaz Akıcı değil gibi, gezintilerde takılıyor gibi hissediyorum. Sebebi ne olabilir?
Merhaba DOSTLARIM mi note 10 için arama ve mesajlaşma uygulaması olarak Google uygulamaları kullanılmış, bunları miui orjinal uygulamalarıyla değiştirmiyor muyuz?
Merhabalar forumdaşlar, Redmi Note 10 ve Samsung Note 8 arasında kaldım. Tavsiyelerinizi nedenleriyle birlikte yazarsanız gerçekten çok sevinirim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhabalar forumdaşlar, Yurtdışından gelen telefonu tek numara üzerine kaydediyoruz dedi telefoncu, sadece bir numarada çalışıyormuş bir sorun olur mu?
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba sevgili forumdaşlar, redmi note 8 pro cihazımda renkler çok soluk duruyor. Mi9T ile karşılaştırdım aşırı fark var. Renk şeması ayarlarında sıcak yapıyorum yine istediğim randımanı vermiyor. Ne yapabilirim sorun ne olabilir.
Merhabalar dostlarım, Mi9T kullanıcısıyım normalde hızlı şarj için kullandığım şarj cihazı 2 gündür hızlı şarj yapmıyor. Tek şimşek simgesi çıkıyor lütfen yardım edin [emoji120]