eneskosovalii kullanıcısının son içeriği

1. eneskosovalii

Yardım Redmi Airdots Pro Şarj Sorunu

Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım airdots pro kulaklığımı şarja taktım normal şarjı gösteriyordu sonra ekte belirttiğim çizgi geldi ne şarja takıyorum çıkarıyorum yine aynı şarjı göstermiyor yardımcı olursanız sevinirim.
  2. eneskosovalii

Google Camera

Merhaba arkadaşlar elinde sorunsuz Google Camera apk olan var mı? Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. eneskosovalii

Yardım VoLTE Aktif Edemiyorum

Merhabalar dostlarım, mi note 10 cihazımda ayarlarda VoLTE seçeneği yok ve volteyi aktif edemiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum. Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. eneskosovalii

Gcam Google Camera

Merhabalar arkadaşlar, Mi note 10 için sorunsuz çalışan Gcam apk var mıdır? Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. eneskosovalii

Yardım Volte aktif etme

Değerli forumdaşlarım, mi note 10 cihazımda ayarlarda volte seçeneği yok bu nedenle volte aktif edemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim [emoji120] Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. eneskosovalii

Yardım Imei gitti

Merhaba arkadaşlar, mi 8 Lite Cihazımı fabrika ayarlarına sıfırladım imei gitti, yardımcı olursanız çok mutlu olurum Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. eneskosovalii

Yardım Kamera Kasıyor

Merhabalar değerli forumdaşlarım, mi note 10 kullanıcısıyım kamerayı açıp ekranı sağa sola hareket ettirdiğimde kamera kasıyor kuzenimde mi note 8 Pro var ama onun kamerası kasmıyor sebebi nedir? Nasıl düzeltirim? Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. eneskosovalii

Soru Android 10

Merhabalar Forumdaşlarım, Mi note 10 için Android 10 güncellemesi geldi mi? Veya ne zaman gelecek? Şimdiden teşekkür ederim Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. eneskosovalii

Yardım Cihaz Akıcı Değil

Merhaba sevgili forumdaşlar, mi note 10 kullanıcısıyım sanki cihaz Akıcı değil gibi, gezintilerde takılıyor gibi hissediyorum. Sebebi ne olabilir? Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. eneskosovalii

Soru Arama ve Mesajlaşma Uygulaması

Merhaba DOSTLARIM mi note 10 için arama ve mesajlaşma uygulaması olarak Google uygulamaları kullanılmış, bunları miui orjinal uygulamalarıyla değiştirmiyor muyuz? Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. eneskosovalii

Soru Redmi Note 10 vs Samsung Note 8

Merhabalar forumdaşlar, Redmi Note 10 ve Samsung Note 8 arasında kaldım. Tavsiyelerinizi nedenleriyle birlikte yazarsanız gerçekten çok sevinirim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. eneskosovalii

Soru Yurtdışından Gelen Telefon Tek Numara Üzeri Kayıt Yaptırma

Merhabalar forumdaşlar, Yurtdışından gelen telefonu tek numara üzerine kaydediyoruz dedi telefoncu, sadece bir numarada çalışıyormuş bir sorun olur mu? Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. eneskosovalii

Yardım Renk Sorunu

Merhaba sevgili forumdaşlar, redmi note 8 pro cihazımda renkler çok soluk duruyor. Mi9T ile karşılaştırdım aşırı fark var. Renk şeması ayarlarında sıcak yapıyorum yine istediğim randımanı vermiyor. Ne yapabilirim sorun ne olabilir. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. eneskosovalii

Yardım IMEI

Merhabalar, imei kapandı bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Telegram Adresim : https://t.me/koso9 Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. eneskosovalii

Yardım Hızlı Şarj Sorunu

Merhabalar dostlarım, Mi9T kullanıcısıyım normalde hızlı şarj için kullandığım şarj cihazı 2 gündür hızlı şarj yapmıyor. Tek şimşek simgesi çıkıyor lütfen yardım edin [emoji120] Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt