eneskeser79 kullanıcısının son içeriği

1. eneskeser79

Yardım Mi 10T - Müzik gibi uygulamalar sorunu

bende marketten indirdim hocam, üyeliğim var ama maalesef hala aynı sorun devam ediyor.
  2. eneskeser79

hocam hiç bir şekilde çözemedim kaç milyon kullanıcı var geldi bizi buldu ya ne nalet bişi xiaominin herşeyi güzelde güncelleme telefonu bitiriyor. enhanced bekliyorum daha ota güncelleme gelmedi ama yani ondan da umudum yok. telefonum eu rom.
  3. eneskeser79

Hocam hepsini denedim fakat yine aynı sorun var. Ekran kaydettim buraya atamıyorum. Ne yapmam gerekiyor güncellemeden sonra böyle bir durum yaşadım.
  4. eneskeser79

Telefonum Avrupa Rom. Spotify uygulamasını kullanıyorum, uygulamada sıkıntı yok rahatlıkla müzik dinleyebiliyorum, arka planda müzik dinleyebiliyorum fakat hangi şarkının çaldığını bildirimde göremiyorum, Bildirim sekmesinde hangi şarkının çalıyor olduğunu göremiyorum ve şarkı değiştirilmiyor...
  5. eneskeser79

Yardım A2 Lite Android 10 Güncellemesi Gözükmüyor

Aga hiç uğraşma aynı şekilde benim telefonda kvk garantili android 10 ilk güncellemedeki sorunlardan dolayı kvk teknik servise verdim cihazım garantili olmasına rağmen garanti dışı kaldı sebep neymiş telefon donanımında darbe ve bunun için yeni cihaz değişimi talep ettiler 2001 lira şaka sandım...
Üst Alt