Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2.sorun için cevap veriyorum.bildirim geldiğinde aşağı kaydırdığında diğer mesajı okuyabiliyorsun.eğer aşağı kaydırdığında bildirimi sil diye seçenek çıkıyorsa bu sefer okumak yukarıda doğru 1 yada 2 hamle yap
Merhaba arkadaşlar
Ben yeni Miband5 aldım.Mi fit uygulama sürümüm 4.7.0.Band sürümü ise V1.0.0.46 ama ne yaptıysam Türkçeye çeviremedim.Sizce benim yapmam gereken bişey var mı.Orjinal sürümün dışına çımak istemiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba Arkadaşlar
Mi Band 5 kullanıyorum.Yeni yeni çözmeye başladım.fakat whatsup dan 1 de fazla mesaj atılınca sadece 3 mesaj diye gösteriyor.Bunların içeriklerine bakmak mümkün mü yoksa benim bilemediğim birşey mi var.Varsa da açıklarsanız çok memnun olurum.
hocam merhaba. Benim de cihazım Türkçe olmuyor. Sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor. Hersey sizin anlattığınız gibi ama cihaz da Türkçe seçenek çıkmıyor. Mifit sürümü 4.0. 7 cihaz sürümü ise v10046. Arkadaşlar bilen biri varsa Bi yardımcı olabilir mi?