eneskaradag kullanıcısının son içeriği

1. eneskaradag

Rehber Mi Band 5 Orijinal Yazılımlar

Yeni bir özellik var mı sürümde?
  2. eneskaradag

Soru Mi Band 5 Mesaj Gönderebilir mi?

2.sorun için cevap veriyorum.bildirim geldiğinde aşağı kaydırdığında diğer mesajı okuyabiliyorsun.eğer aşağı kaydırdığında bildirimi sil diye seçenek çıkıyorsa bu sefer okumak yukarıda doğru 1 yada 2 hamle yap
  3. eneskaradag

Rehber Mi Band 5 Orijinal Yazılımlar

tamam en sonunda Türkçeye çevirdim.emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum
  4. eneskaradag

Yardım Mi Band 5 Türkçe Olmuyor.

senin dediğin gibi indirdim ama resource dosyasının içinde v94 yok.napmalıyım sence?
  5. eneskaradag

Soru Mi Band 5 Çoklu Bildirim!!!

aynı kişiden gelince tek sekme farklı kişilerden gelirse alt alta oluyor sanırım
  6. eneskaradag

kardeşim biz bu konularda cahiliz.Anlatan bir yer varsa bi link atarmısın.yada biliyorsan anlatırmısın.Ben nasıl sürüm yükleyeyeceğimi bilmiyorum.
  7. eneskaradag

sürümüm şu an 4.7.0 miband sürümü ise V1.0.0.46. herşey normal mi sizce?
  8. eneskaradag

Bu konuyla alakalı işi bilen bir arkadaş mutlaka vardır.herkes bu şekildeyse eyvallah.belki modlu sürümde falan olabilir.bekleyelim bakalım
  9. eneskaradag

Yardım Miband 5 Güncelleme Ve Türkçe Dil Problemi

Merhaba arkadaşlar Ben yeni Miband5 aldım.Mi fit uygulama sürümüm 4.7.0.Band sürümü ise V1.0.0.46 ama ne yaptıysam Türkçeye çeviremedim.Sizce benim yapmam gereken bişey var mı.Orjinal sürümün dışına çımak istemiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.
  10. eneskaradag

Merhaba Arkadaşlar Mi Band 5 kullanıyorum.Yeni yeni çözmeye başladım.fakat whatsup dan 1 de fazla mesaj atılınca sadece 3 mesaj diye gösteriyor.Bunların içeriklerine bakmak mümkün mü yoksa benim bilemediğim birşey mi var.Varsa da açıklarsanız çok memnun olurum.
  11. eneskaradag

hocam merhaba. Benim de cihazım Türkçe olmuyor. Sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor. Hersey sizin anlattığınız gibi ama cihaz da Türkçe seçenek çıkmıyor. Mifit sürümü 4.0. 7 cihaz sürümü ise v10046. Arkadaşlar bilen biri varsa Bi yardımcı olabilir mi?
Üst Alt