Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birkaç gün önce xiaomi.eu stabil romu fastboot ile kurdum, öncesinde hiç test yapmadım cihaz yeni.
Cihazın pili normalden çok daha hızlı bitiyor.
Pil bölümünde tüketen uygulamalara baktığımda "Diğer" kısmının çok fazla pil kullandığını fark ettim.
Aynı soruna sahip olan Poco f3 kullanıcısı var...
arkadaşlar merhaba forumda bulunan poco f3 pro xiaomi eu rom yükleme konusundan
fastboot rom yüklerken error verdi ve cihaz siyah ekran oldu hiçbir şekilde hiçbir şeye tepki vermiyor pcye bağladığımda görmüyor
ne yapabilirim?
Arkadaşlar merhaba poco f2 pro 256gb kullanıyorum alalı 2 hafta oldu ekran süresi gayet iyi memnunum xiaomi.eu 12.5 son sürüm kullanıyorum sarj yüzdesi %15e indikten sonra bi anda %9a düştü ve 9dan 6ya düşmesi de çok hızlı oldu. Ayarlardan ekran süresi çizelgesinde de bu durum görülüyor.
Bu...
Selam arkadaşlar 3-4 gün önce poco f2 pro satın aldım global cihaz miui 12 global kararlı yüklü ve bu cihazdan önce k20 pro kullanıyordum
Sorun şu ana ekrandaki bazı uygulama ikonları düz kare şeklinde ve bu çok çirkin duruyor sorunun görsellerini ekliyorum(mi video uygulaması ve diğer indirmiş...
Merhaba arkadaşlar telefonum brick olmuştu ekran tamamen siyah olmuştu mi logosu dâhi gelmiyordu çok araştırdım tek çözüm yolu yetkili mi hesabı ile edl modda mi flash dan rom flaşlamak oldu. Forumda bu işlemi temiz şekilde yapan Zenex hocam sağolsun yardımcı oldu bu konuda telefonumu kendisine...
telefonu hiç kurcalamadan zenex hocam ile iletişim kurun edl modda mi yetkili hesabı ile temiz şekilde romunuzu atım cihazınızı size ulaştırır. ben de aynı sorunu yaşadım forumda bulduğum tek çözüm yolu buydu neredeyse her bu sorunu yaşayan kişinin problemini zenex hocam bu şekilde çözmüştür.