Enesbmalik kullanıcısının son içeriği

1. E

Soru Redmi note 9s Arayüz pişmanlığı

Aynı sorun bende de var bana da yardımcı olur musunuz 1598300033 Aynen 9 pro da da böyle arkadaşların anlattığı kadar da sinir bozucu gerçekten ve garanti bozmadan cozemezsiniz maalesef
  2. E

Rom Mi Note 3 MiRoom MIUI 12 v20.6.18 Beta Sürümü İndirme Bağlantısı

Teşekkür ederim hocam çok sağolun
  3. E

Rom Mi Note 3 MiRoom MIUI 12 v20.6.18 Beta Sürümü İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar bende de güncelleme çıkıyor ama dil olarak Türkçe var mı 20.5.14 te size zahmet yazarsanız ona göre yükleme yapacağım
  4. E

mi4 sebeke sorunu

Yok onunla alakası yok başka hatlar gayet güzel çekiyor ya da Vodafone hattı başka telefona taktiginizda da aynı şekilde gayet güzel çekiyor ama benim mi 4 tek sorun var genelde yazılımsal denilmiş ama bir türlü bulamadım çaresini Bu konuda başka bilgisi olan yok mu acaba servislerde yapmıyor...
  5. E

Rom MIUI 9 7.12.1 Global Beta ROM Güncellemesi

Çok teşekkür ederim şimdi yaptım düzeldi
  6. E

Rom MIUI 9 7.12.1 Global Beta ROM Güncellemesi

İngilizce yapın dediğiniz sistem dilini mi kastediyorsunuz kusura bakmayın anlayamadım
  7. E

mi4 sebeke sorunu

Bende yaklaşık 1 ay önce xiaomi mi 4w cihaz aldım cihazda şöyle bı sorun var Vodafone dışında hangi hattı takarsam takayım 2g veya 3g ile gerek internete girme olsun gerekse başka işlemlerin hepsini yapabiliyorum ama ne zaman ki Vodafone hattı takarsam telefon sadece 2g de çalışıyor cihaz yurt...
  8. E

Xiaomi Mi6 VolTe sorunsalı

*#*#86583#*#* kodunu girin düzeliyor
  9. E

Yardım Mi 5 Acılışta Penguen resmi cıkıyor ve kalıyor.

hasan bey bende room yuklerken işlem çok uzun surgüğü için iptal ettim fast room ekranı gelirken penguen çıktı ve telefon açılmıyor siz nasıl düzelttiniz bana yardımcı olursanız sevinirim
Üst Alt