Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı sorun bende de var bana da yardımcı olur musunuz
1598300033
Aynen 9 pro da da böyle arkadaşların anlattığı kadar da sinir bozucu gerçekten ve garanti bozmadan cozemezsiniz maalesef
Yok onunla alakası yok başka hatlar gayet güzel çekiyor ya da Vodafone hattı başka telefona taktiginizda da aynı şekilde gayet güzel çekiyor ama benim mi 4 tek sorun var genelde yazılımsal denilmiş ama bir türlü bulamadım çaresini
Bu konuda başka bilgisi olan yok mu acaba servislerde yapmıyor...
Bende yaklaşık 1 ay önce xiaomi mi 4w cihaz aldım cihazda şöyle bı sorun var Vodafone dışında hangi hattı takarsam takayım 2g veya 3g ile gerek internete girme olsun gerekse başka işlemlerin hepsini yapabiliyorum ama ne zaman ki Vodafone hattı takarsam telefon sadece 2g de çalışıyor cihaz yurt...
hasan bey bende room yuklerken işlem çok uzun surgüğü için iptal ettim fast room ekranı gelirken penguen çıktı ve telefon açılmıyor siz nasıl düzelttiniz bana yardımcı olursanız sevinirim