enesbey46 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Mi9T Ekranda takılmalar.

Cihazım tamamen orijinal, garantili ek olarak rom root felan atmadım. Cihazda son zamanlarda aşırı bir kasma oluyor durduk yere bi kaç dakika sonra geçiyor sonra tekrar oluyor. Her uygulama da denedim bunu tüm uygulamalarda yapıyor bi kaç dakikalığına da olsa. Sebebi nedir acaba bilen var mı?
  2. E

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Mi9T ile aranızdayım çok memnunum üç gün şarj etmediğim oluyor.
  3. E

Soru Mi9T Whatsapp PopUp Kamera Sorunu

Sık sık görüntülü konuşma gerçekleştiriyorum cep modu açık olmasına rağmen ara ara yine de açılıyor.
  4. E

Soru Mi9T Whatsapp PopUp Kamera Sorunu

Mi9T Cihazımda Whatsapp Görüntülü arama geldiğinde kamera kendiliğinden yukarı çıkıyor. Bunun cepteyken olması rahatsız edici,herhangi bir çözümü var mı?
  5. E

Soru Root-Roomsuz Mi9T

İyi forumlar arkadaşlar; Mİ9T cihazımda sadece youtube,netflix,twitter,whatsapp,instagram uygulamaları var,temel sıradan bir kullanıcıyım hiç oyun oynamadım oynamayı da düşünmüyorum. Sadece temel günlük kullanım için herhangi bir root room olayına girişmem doğru mudur yoksa cihazı aldığım gibi...
  6. E

Sohbet Android Dünyasına Merhabalar!

Öncelikle selamlar; iphone4 modelinden beri bugüne kadar ağır bir ios kullanıcısıyken bugün itibaren Mi9T ile Android dünyasına girdim ve sudan çıkmış balığa döndüm. Çok fazla kişiselleştirme,çok fazla ayarla karşılaştım. Telefon yeni ulaştı elime öncelikle hangi uygulamaları yüklemeliyim,hangi...
Üst Alt