Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saate bilgisayar üzerinden harici uygulama yüklemiştim sorunsuz çalışıyordu. Dün uygulamayı açmaya çalışırken saat dondu ve kapandı daha sonra açılırken bu şekilde kalmaya başladı ne yapmalıyım ?
Not: Saatin bootloder kilidi açık değil. 2 ay önce A101'den alındı fişi mevcut.
Telefondan hiç ses gelmiyor ahizeden hoparlörden tarayıcıdan video başlatılıyor fakat ses yok normal YouTube uygulamasından hiç başlatılmıyor video vs de çekemiyorum başka sistem tarafından kullanılıyor hatası alıyorum format denedim işe yaramadı sorun yazılımsal gibi gözüküyor çok önemli...
Herkeze iyi günler geçenlerde bi konu açmıştım cihazının ses kısma tuşu gidip geliyor diye şimdi cihazı sıfırlamak istiyorum ayarlardan sıfırlamaya basarsam telefon kapanıyor fastboota giriyor öle kalıyor hard reset içinde internetten baktım ses açma ile güç tuşuna basın diyorlar uyguluyorum...
Telefon durduk yere bi anda sesi kısıyor ve ekranda ile kalıyor güç tuşu da çalışmıyor belli bi zaman sonra gidiyor ses kısma tuşu çalışmıyor ama güç tuşu geri geliyor sorun donanım kaynaklimidir sizce yoksa yazılımsal mi yardımcı olursanız sevinirim