Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba resmi note 8 pro kullanıyorum.Telefonu ithalatçı garantili olarak Hepsiburadadan aldım.Telefonum şuan miuı12 son sürüm yüklü.Miuı 11 e ve android 9 a dönmek istiyorum fakat hiç anlamıyorum bu işlerden ve korktuğum için de hiç deneyemedim.Aptala anlatır gibi anlatacak biri var mı acaba...
Merhaba resmi note 8 pro 6/128 kullanıyorum.Cihazımda L1 gözükmesine rağmen hala netflixte çok düşük çözünürlükte video izliyorum.Ne yapsam asla düzelmedi.Bunun için bir çözüm önerisi var mı telefondan dizi izlemeyi seven biriyim.Youtube vs Google üzerinden izlediğim videolarda da çözünürlük...
Merhaba arkadaşlar Xioami redmi note 8 pro kullanıyorum hepsiburadadan almıştım ithalatçı garantili.Miuı 12 aldıktan sonra cihazda ara geçişlerde bile kasma ve donma başladı oyun performansı iyi fakat ara geçiş ve internette kasmalar yaşıyorum.Miuı 11 de bayıla bayıla kullandığım telefonu şuan...