Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rom'u 1 gündür kullanıyorum. Deneyimlerimi yazmak istedim. Öncelikle telefonum garantiliydi ve garantiyi bozdum ama umrumda değil çünkü miui ile kullanılamazdı ve yeni telefon almayı düşünüyordum. Daha önce 7 farklı android markası kullandım miui arayüzü bunların arasında en kötüsüydü.
Önceden...
Hocam 3 farklı kablo ile denedim ama "any key to shutdown" yazısını yeni farkettim ve az önce forumda şu konuyu İpucu - Fastboot "Press Any Key To Shutdown" Çözümü buldum. Şimdi 5 yıllık bilgisayarımı yeniden kuruyorum. Çok uğraştırdın beni xiaomi...
Hem manuel hem otomatik olarak yükleme seçeneklerinin nerdeyse tamamını denedim ama ya yükleme ekranında kalıyor yada yüklemeye başladığım an bilgisayarla telefonun bağlantısı kopuyor. Nedenini bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Bu sorun iphone x dahil olmak üzere yeni ekran tipine sahip tüm telefonlarda mevcut. Instagram hala bir güncelleme yapmadı ama.
(SS sorunu telefondan kaynaklı.)
Herkese iyi günler, ben bir süredir redmi note 6 pro almayı düşünüyorum ama forumda instagramda sorun olduğu yazılmış ve benim için en önemli şey sosyal medya. Oradan para kazanıyorum ve en az 10 hesap yönetiyorum. Bu sorunların bir çözümü var mı? veya yakın zamanda çözülür mü...