Enes72 kullanıcısının son içeriği

1. Enes72

Yardım Direnç işlemi görmüş cihaza format

Mi 11 Lite 5G NE cihazımda direnç değişimi işlemi yaptırdım daha sonra çift hata IMEI atıldı Bu cihaza format atılabilir mi ve güncelleme yapılabilir mi ( ve yapıldığında imei gitmesi gibi sorunlar yaşanır mı ? )
  2. Enes72

Yardım Mi 11 Lite miui 13

Kaçak Mi 11 Lite 5G NE cihazıma miui 13 güncellemesini yaparsam imei silinir mi Geçen hafta kendi kendine gece güncellenmiş Hattı görmemeye başlamıştı hat çıkar tak yapınca düzelmişti ; Bu sefer komple gider diye korkuyorum Güncellemeyi yaparsam sıkıntı yaşar mıyım ( cihazım 2 haftalık...
  3. Enes72

Çözüldü Güncelleme sonrası tel çekmiyor

Selamün aleyküm arkadaşlar Güncelleme ındırmıstım zaten ama yeniden başlatmadan önce sizlere sormak istiyordum ama sıkıntı çıkmasın diye yapmayacaktım ; Gece kendi kendine güncellemıs telefonu 😥 Ama ayarlara baktığımda ımeısı gozukuyor idi , Sizce hattı çıkarıp takarsam düzelir mi ? Moralim...
  4. Enes72

Soru Yeni cihazım ( acil bir sorum var )

İlk olarak herkese selamün aleyküm 👋 Cihazımi yeni aldım ( Xiaomi 11 Lite 5G NE ) Sizlere iki sorum olacak ; İlk olarak biraz araştırınca vs birçok model var kafam karıştı doğrusu şuan elimdeki cihaz mi 11 lite 5g Ne mi oluyor ; olmuyorsa farkı nedir ? İkinci sorum ise bana güncelleme...
  5. Enes72

Soru Redmi Note 8 MIUI 12 Güncelleyemiyorum

Arkadaşlar indirdikten sonra yeniden başlat diyorum %2 olup bitiriyor ve telefonu açıyor Farkettiğim bir şey ise telefonu açarken alt kısımda unlocked yazıyor. Bu güncellemeyi nasıl yapabilirim ?
Üst Alt