Enes67777 kullanıcısının son içeriği

1. Enes67777

Yardım Mi 15 pro bootloader acma

Ne kadara aldınız
  2. Enes67777

Madalya 🎉 Gelenek Bozulmuyor: 23 Nisan Özel Forum Madalyanızı Alın!

Yazılımlar güncellense de telefonlar değişse de içimizdeki 23 Nisan coşkusu hep stabil kalsın tüm forumun ve çocukların bayramı kutlu olsun
  3. Enes67777

Yardım mi 15 pro hard brick

Bootloader kilidini açtınız mı veya açılıyor mu bu cihazda
  4. Enes67777

Yardım Hyperos güncelleme (ruby)

Uygulamayı kendim aldım hyperos 1 den 2 ye güncelleme yaptığımda da nvdata hatası veriyo
  5. Enes67777

Yardım Hyperos güncelleme (ruby)

Dft pro ile hyperos 1 yükleyip IMEI attığım zaman telefon nvdata hatasına düşmüyor ama aynı işlemi hyperos 2 de yaptığım zaman nvdata hatasına düşüyor bu sorunu nasıl aşabilirim?
  6. Enes67777

Yardım 5G Ayarı açık ama cihaz LTE çalışıyor

5g servisini açın uygulamadan açık değil hocam
  7. Enes67777

HyperOS Taiwan rom yükseltmesi??

Üstüne yükle fazla bir değişiklik yok zaten
  8. Enes67777

Çözüldü KernelSU nasıl yüklenir ?

Kernelsu next diye aratın githuba girin yükleyin kurun sonra uygulamayi açtığınız da karşınızda yüklemek için dokunun der tıklayın sonra da hangi dosyayı istiyorsa onu seçin dosyalardan sonra dosya olurstaracak bilgisayara atın ya da twrp varsa oradan da yapabilirsin sonra telefonu fastboot moda...
  9. Enes67777

Hayır flash için şöyle yazdım fastboot flash boot kernelsu_next_patched_20260318_052309.img 1773888286 Ama isterseniz deneyin nexti aynı zaten 1773888332 Kerlesu da ben ya init boot ya da vendor boot diye biliyorum boot istemiyor ki onerilenler öyle
  10. Enes67777

Boot.img yapmicaksin dosya sana hangi ismi verdiyse onun gibi flashlicaksin ben kernelsu next kullaniyorum bak bana böyle dosya ismi verdi
  11. Enes67777

Yardım KernelSU Next güncelleme sorunu

Modülleri tekrar kurmana gerek yok hocam modüller zaten dosyanda oluyor sadece init bootu kurcan o kadar diğerini de silersin
  12. Enes67777

Yardım KernelSU Next güncelleme sorunu

Uygulama içinden ayarlardan güncellemeyi açacaksın ana menüye girince güncelleme mevcut diyo zaten ama üstüne kurmuyor farklı bir APK olarak yüklüyor hocam
  13. Enes67777

Pahalı mı oldu hocam
  14. Enes67777

Nasıl hocam
  15. Enes67777

Yardım Pil sağlığı

Hocam redmi k60 kullanıyorum galiba sistem şöyle çalışıyor telefon yeni ve güncelleme aldığı için daha cikarmamislar zamanla eskidigi zaman cikaracaklardir şimdilik yok ama mi 15 e
Üst Alt