Enes67777 kullanıcısının son içeriği

1. E

HyperOS Galeri AI Neden yok?

Bence Xiaomi modele göre bu özelliği aktifligini açıp kapatıyor ne yaptıysam olmadı ama port romlarda oluyo adam ne yapıyorsa hiçbir fikrim yok cihazım redmi k60
  2. E

Yardım Miui 14 geri donme

Dönersin ama IMEI gider diye gördüm geri yukleyebilir misin hiç bir fikrim yok hocam
  3. E

Yardım Miui 14 geri donme

Hocam bir forumda bugün görmüştüm bootloader kilidini açınca IMEI gidiyormuş
  4. E

Sohbet Poco F5 Pro Kullanıcılar Kulübü

Hocam galeri de düzenle deyin fotoğrafa oradan sil var aı kısmında orada pro olması gerek sağ üst köşesinde
  5. E

Sohbet Poco F5 Pro Kullanıcılar Kulübü

Hocam galeri de pro mod aktif mi
  6. E

Rehber Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekiyor Hatasının Çözümü

Hocam resimde en baştaki linki yükleyin sonra girin sonra içeriden tekrar indirecek yükleyin ardından numaranızı doğrulayın doğrulama işlemi olduktan sonra uygulamadan devam etmeyin bu linkten indirip devam edin تحميل واتساب جي بي ماس GBWhatsApp Mas - نسخة بدون ربط وضد الحظر - موقع المطور ابو...
  7. E

Soru Apatch Root Gizleme

Magisk uygulamasına girin sonra ayarlarına tıklayın oradan magisk uygulamasını gizle var tıklayın yeni settings APK kuracak ya da ismini değiştirebilirsiniz size kalmış kurduktan sonra magisk uygulamasını silin ve yeni kurduğumuz magisk ( settings ) uygulamasını girin sonrasında yine ayarlara...
  8. E

Rehber Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekiyor Hatasının Çözümü

Geçmiş olsun girmiyo yine kafayı yediriyo insana ya telefonu degistirecem ya da numarayı
  9. E

Denedim hocam yine aynisi maalesef bootloader kilidini kapalı konuma getiriyorum root ile
  10. E

Evet başka cihazda açılıyor fakat bootlaoder kilidini kapalı yapıyorum yine açılmıyor her yöntemi denedim yani hiçbir türlü olmuyor play store de sertifika olayını da yaptım ama olmadı ben de hileli kullanıyorum mecbur şuan
  11. E

Yardım Redmi note 10 pro telefonum kapandı

Yani cihaz ölü diyebilir miyiz anakart alsak pahalıdır zaten
  12. E

Yardım Redmi note 10 pro telefonum kapandı

Telefonda reels izlerken böyle oldu acaba hiç bu durumla karşılaşan var mı yazılım attım ama yine açılmıyor denedim olmuyo yani
Üst Alt