Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dft pro ile hyperos 1 yükleyip IMEI attığım zaman telefon nvdata hatasına düşmüyor ama aynı işlemi hyperos 2 de yaptığım zaman nvdata hatasına düşüyor bu sorunu nasıl aşabilirim?
Kernelsu next diye aratın githuba girin yükleyin kurun sonra uygulamayi açtığınız da karşınızda yüklemek için dokunun der tıklayın sonra da hangi dosyayı istiyorsa onu seçin dosyalardan sonra dosya olurstaracak bilgisayara atın ya da twrp varsa oradan da yapabilirsin sonra telefonu fastboot moda...
Hayır flash için şöyle yazdım fastboot flash boot kernelsu_next_patched_20260318_052309.img
1773888286
Ama isterseniz deneyin nexti aynı zaten
1773888332
Kerlesu da ben ya init boot ya da vendor boot diye biliyorum boot istemiyor ki onerilenler öyle
Uygulama içinden ayarlardan güncellemeyi açacaksın ana menüye girince güncelleme mevcut diyo zaten ama üstüne kurmuyor farklı bir APK olarak yüklüyor hocam
Hocam redmi k60 kullanıyorum galiba sistem şöyle çalışıyor telefon yeni ve güncelleme aldığı için daha cikarmamislar zamanla eskidigi zaman cikaracaklardir şimdilik yok ama mi 15 e