Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence Xiaomi modele göre bu özelliği aktifligini açıp kapatıyor ne yaptıysam olmadı ama port romlarda oluyo adam ne yapıyorsa hiçbir fikrim yok cihazım redmi k60
Hocam resimde en baştaki linki yükleyin sonra girin sonra içeriden tekrar indirecek yükleyin ardından numaranızı doğrulayın doğrulama işlemi olduktan sonra uygulamadan devam etmeyin bu linkten indirip devam edin تحميل واتساب جي بي ماس GBWhatsApp Mas - نسخة بدون ربط وضد الحظر - موقع المطور ابو...
Magisk uygulamasına girin sonra ayarlarına tıklayın oradan magisk uygulamasını gizle var tıklayın yeni settings APK kuracak ya da ismini değiştirebilirsiniz size kalmış kurduktan sonra magisk uygulamasını silin ve yeni kurduğumuz magisk ( settings ) uygulamasını girin sonrasında yine ayarlara...
Evet başka cihazda açılıyor fakat bootlaoder kilidini kapalı yapıyorum yine açılmıyor her yöntemi denedim yani hiçbir türlü olmuyor play store de sertifika olayını da yaptım ama olmadı ben de hileli kullanıyorum mecbur şuan