Enes Solmaz kullanıcısının son içeriği

1. Enes Solmaz

Yardım Mİ 8 SE PİL PERFORMANSI

Demek istediğim şu bunu kernel gibi yardımcı aplikasyonlar haricinde yapabilmek telefonun romu, ve kişisel ayarları gibi ama paylaştığınız bilgilerde yararlı eğer ki Mi 8 SE içinde geliştirirseniz bunu denemeyi heyecanla bekliyorum 1560085477 Stabil'in 10.3.4'ü çıktı
  2. Enes Solmaz

Hayır hocam başlıkta da belirttim ama görmediniz herhalde Mİ 8 SE teşekkür ederim yine de 1560081736 Postunuzu okudum hocam Mi 8 SE için de yapabilir miyiz bunu ?
  3. Enes Solmaz

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim fakat şöyle söyleyeyim 3120 mAh bir batarya ile 7 8 saat görmek imkansız neredeyse insanları aldatmak için ekranı aç kapat yaparak bunu insanlara marifetmiş gibi gösterenler var maalesef o yüzden şunu söyleyeyim ne kadar amoled bir ekran olsada 5.88...
  4. Enes Solmaz

Herkese merhaba güzel bir gün olması dileğiyle ☺️ 1 Ay önce Mi 8 SE cihazını aldım fakat ekran süresi beni pek memnun etmiyor normal kullanımda oyunsuz 5 saat alabiliyorum kullandığım rom Stabil 10.2.2 en iyi ekran süresini hangi romda alabilirim biraz baktım 6 saat alanlar var bilenler bizlere...
Üst Alt