Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Demek istediğim şu bunu kernel gibi yardımcı aplikasyonlar haricinde yapabilmek telefonun romu, ve kişisel ayarları gibi ama paylaştığınız bilgilerde yararlı eğer ki Mi 8 SE içinde geliştirirseniz bunu denemeyi heyecanla bekliyorum
1560085477
Stabil'in 10.3.4'ü çıktı
Hayır hocam başlıkta da belirttim ama görmediniz herhalde Mİ 8 SE teşekkür ederim yine de
1560081736
Postunuzu okudum hocam Mi 8 SE için de yapabilir miyiz bunu ?
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim fakat şöyle söyleyeyim 3120 mAh bir batarya ile 7 8 saat görmek imkansız neredeyse insanları aldatmak için ekranı aç kapat yaparak bunu insanlara marifetmiş gibi gösterenler var maalesef o yüzden şunu söyleyeyim ne kadar amoled bir ekran olsada 5.88...
Herkese merhaba güzel bir gün olması dileğiyle ☺️
1 Ay önce Mi 8 SE cihazını aldım fakat ekran süresi beni pek memnun etmiyor normal kullanımda oyunsuz 5 saat alabiliyorum kullandığım rom Stabil 10.2.2 en iyi ekran süresini hangi romda alabilirim biraz baktım 6 saat alanlar var bilenler bizlere...