Enes M. kullanıcısının son içeriği

1. Enes M.

Soru NetGsm yurtdışı telefon sorunu?

İmei atılmış cihazlarda çoğunlukla çalışıyor. Bende Note 8 Pro mevcut çift imei attım kendim ve aktif şekilde iki hattımı da kullanıyorum. Türktelekom ve Netgsm. Pasaport ile işlenmiş olan YD ler sıkıntı çıkarıyor şuan.
  2. Enes M.

Rom [RN8Pro] crDroidAndroid 9.5 [Android 13] Tim Support 10/03/2024 | [AOSP]

E-Devlet uygulamasını kaldırıp tekrar yükleyin. Yükleme işleminden sonra uygulamayı açmadan aşağıdaki adımları takip edin. Ayarlar kısmına girin crDroid ayarlarına girin Üst sekmede bulunan Çeşitli kısmına gelin Spoof as Pixel'e tklayın ve E-Devlet uygulamasının tikini açın. Ardından tekrar...
  3. Enes M.

Yardım RN8P Rom Yazınca Sistem Çökmesi

https://forum.miuiturkiye.net/konu/rn8pro-official-begonia-android-12-1-crdroid-v8-x-guncel-surumler-eklenecektir.130916/unread Şu konumdaki kurulum aşamaları ile telefona bir crDroid kurarmısınız. Konuda bulunan TWRP'yi kullanın. Ve eğer mümkünse ilk önce cihaza MIUI 12 sürümünü fastboot ile...
  4. Enes M.

Ayarlar/Ekran kısmında yanlış uyandırmaları önle açıksa kapatın kaplıysa açın.
  5. Enes M.

Ayarlar kısmında güncellemeri kontrol edebilirsiniz. Otomatik güncellenir genelde.
  6. Enes M.

Yardım İlginç bir sorun telefon ön kamerayı arka kamera sanıyor

Kamera uygulamasına basılı tutun ve uygulama ayarları kısmından depolama kısmına girin. Herşeyi temizleyin. Ardından tekrar başlatın.
  7. Enes M.

Hocam konu içerisinde birden fazla launcher mevcut. Dilerseniz onlardan birini kullanabilirsiniz.
  8. Enes M.

Rom [RN8Pro] En Çok Tercih Edilen AOSP Rom'lar (Her Sürüm Güncellemesi Konuya Eklenecektir) // 08/12.2023

Uygun TWRP ile olur fakat her konunun içindeki TWRP ler farklı olabilir. Kurarken dikkatli olun.
  9. Enes M.

Yardım Xiaomi redmi note 8 pro telefon açılmıyor

Büyük ihtimal rom çöktü. Yeniden rom atılması lazım Fastboot ile. Fakat BL kapalı olduğu için atılma işi biraz farklı. H.kadioglu dan destek alınız.
  10. Enes M.

Yapı 20240310 // 10 Mart 2024 crDroid 9.5 for TimJosten OTA Güncellemesi - Cihaz bütünlüğü sağlandı (kablosuz için) - Güncelleyici Uygulamasına Manuel PIF Geçişi eklendi - Birkaç ülke kısıtlamasını atlamak için OTA alanı değiştirildi
  11. Enes M.

Yardım note 8 pro yd rom atma

Bu durum kurulan roma bağlıdır. Genellikle gitmez fakat kurduğunuz romun içeriğini iyi okumanız lazım. Örneğin forumda da konusunu yürüttüğüm crDroid for TimJosten romu kurarsanız imei gider. Sebebi bu rom nvdata temizlendiğinde daha stabil çalışan bir romdur. Note 8 Pro cihazda imei bilgileri...
  12. Enes M.

Vodafone Ceza Ödermiyim?

3 aydan önce taşıma yapamazsın. faturalı ise vodafone ceza farkı ödersin 3 ay sonunda o da paketine bağlı tahahüt indirimlerini alırlar
  13. Enes M.

Hocam vakıfbank kullanmadığım için bir şey diyemiyorum ama galiba vakıfbank ile ilgili bir sorun var. Vakıfbank uygulamasına bir spof işlemi yapıp restart atın telefona birde öyle deneyin. İlk önce sıfır vakıfbank indirin. Ardından Ayarlar/crDroid Ayarları/Çeşitli/Spoof Pixel kısmından...
  14. Enes M.

Hocam tekrar isterseniz bu romu kurun eğer ki temiz kurulum sonrası devam ederse sorun bir ingilizce kanala başvurun.
Üst Alt