Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
crDroidAndroid 9.5 (Android 13) Tim Support
İşte karşınızda yeni güncellemesi ile crDroid 9.5 A13 Yapıya Sahip ve Tim Tarafından Desteklenen Custom Rom
Evolution X'in farklı bir yapımcı tarafından çıkmasının ardından 6.7 yapımcısı olan Tim tarafından farklı bir rom yayınlanacağını belirtmiştim...
Merhaba Arkadaşlar En Kısa Bu Konum Olabilir :)
Redmi Note 8 Pro Stock (Xiaomi Tarafından Yayınlanan) Kernel
Kernel hakkında bilginiz yoksa hiç BULAŞMAYIN.
Stock Kernel Ne Zaman Kullanılır
Custom Kernel kurulum sonrası bir sorun çıktıysa,
Yedek almayı unuttuysanız
Stock Kernel'e geri...
Biliyorsunuz ki Android 13 yavaş yavaş stock ve custom rom olarak tüm cihazlara çıkarılıyor ve yayımlanıyor.
Her ne kadar Xiaomi Note 8 Pro için güncellemeyi bırakmış ve Android 12 desteği vermese bile custom olarak A12 ve A12.1 sürümleri başka yapımcılar tarafından yayımlandı.
Aynı durum...
Android 13 artık piyasada ve Note 8 Pro için Unofficial olarak Lineage OS Yayımlandı
Beta sürüm aslında ayın 22 sinde yayımlanmıştı fakat beta olduğundan paylaşmamıştım.
Hala illaki sorunlar vardır fakat bugün bir güncelleme daha yayımlandı bende denemek isteyen arkadaşlar için konuyu...
Hepinize Merhaba Arkadaşlar
Bu yazıda sizlere Note 8 Pro için en çok tercih edilen AOSP Romları tek başlık altında sunacağım
Her Rom'dan kısaca bahsedip Kurulumlarını da altına ekliyeceğim. Kurulumda Gereken TWRP En son konu altında mevcuttur.
Şimdiden iyi okumalar :)
crDroid v9.5 Android...
QuantumKernel, aygıt için performans kadar denge sağlamak üzere tasarlanmış en iyi v4.14 linux tabanlı kararlı çekirdeklerden biridir.
BU İŞLEMİ UYGULADIKTAN SONRA GARANTİNİZ GİDİCEK.
BU İŞLEMDE KARŞILAŞTIĞINIZ HER SORUNDAN SİZ SORUMLUSUNUZ
ANLATIMLAR ORJİNAL KONU İÇERİĞİNDEN ALINMIŞ OLUP...
Evolution X 6.7 Xiaomi Redmi Note 8 Pro [begonia]
Hepinize merhaba arkadaşlar. Foruma katıldığım günden beri her gün rom, özelleştirme vb. şeyleri deneyerek sürekli telefondan en iyi performansı almak için çalışıyorum.
Bu araştırmalarım sonucunda en stabil bulduğum rom bu rom oldu.
UnOffical...
crDroid, bugün mevcut olan en iyi özelliklerin çoğunu getirmeye çalışan cihazınız için stok Android'e göre performansı ve güvenilirliği artırmak üzere tasarlanmıştır
Detaylı Özellikler İçin
DİKKAT: BU ROMA GLOBAL MİUİ 12.5.X ROMLARINDAN GEÇMENİZ TAVSİYE EDİLMEKTEDİR.EĞER Kİ FARKLI BİR...
Forumda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim yardımcı olan olmayan.
Redmi Note 8 Pro 128/8GB sürümünü kullanıyorum ve telefonumda NFC sorunları,Netflix gibi uygulamaların yüklenmemesi gibi sorunlardan dolayı cihaza rom atmam gerekiyordu ve forum sayesinde halletim.
Kaç kere miu romlar attım...
Merhabalar note 8 pro 8 gb 128gb olan Çin model ve Global yazılım olan telefon kullanıyorum
Sistem güncellemesi geldi fakat yüklerken hata veriyor doğrulama yapılamadı diye telefon yükleme esnasinda %3.5 a gelince hata verip yeniden başlayıp guncellemeden açılıyor nasil cozebilirim
Merhaba Arkadaşlar Note 8 Pro 8GB Ram 128 GB Depolama Olan ve Çin Model Global Rom Sürümlü telefonu kullanmaktayım.
Acaba telefona ayarlardan sıfırlama atsam İMEİ uçarmı sim 2 ye imei attırdım ve gitmesini istemiyorum.