Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonumun ekranı kırıldığı için tamirci abime verdim ve telefonu yaptırdım. Sonrasında abimden telefonu aldım ve içine yazılım attım. Telefonda mikrofon var ama ses aşırı az. Abime sorduğumda değişim sırasında mikrofona dokunmadığını ve herhangi bir değişim yapmadığını söyledi. Bu neden...
Arkadaşlar selamlar,
Ben şu an da Redmi Note 7 cihazımdan ReloadedOS kullanıyorum ve batarya konusunda ve arayüz konusunda bazı sorunlarım var. Ben bu rom üzerine EvoX ya da Corvus gibi yibe AOSP romları dirty flash şeklinde kurabilir miyim?
Nir çok Rom denedim. AOSP tabanlı olsun MIUI tabanlı olsun. Ama bu lanet telefon ne yaparsam yapayıp Pubg Mobile'da net 60 fps oynatmıyor. King Tweaks modülü kurup riske giriyorum ancak o şekilde biraz oynatıyor ama tleefon patlayacal sanki ısınmaktan ekrana dokunamıyorum kaynıyor resmen cihaz...
Çok Severek kullandığım CorvusOS Netflix'i Play Store'dan indirtmediği gibi(Cihazınızın Sürümüyle Uyumlu Değil sorunu) apk şeklinde kurunca da siyah ekrandan başka bir şey göstermiyor. Sadece ses var dizi/film yok simsiyah. Magisk Hide yaptım yine yok. Bende pes edip EvoX kullanmaya başladım...
Merhaba uzun zamandır bir çok rom denedim ve en sonunda Pixel Experince'da karar kıldım. CorvusOS ve EvolutionOS izlediğim karşılaştırma testlerinde Pixel Experince'ı açık ara geride bıraksada bana bir türlü akıcı gelmediler. Şu anda Pixel Experince + Predotor Stormbreaker Kernel kullanıyorum ve...