Enes Genç kullanıcısının son içeriği

1. E

Haber Custom rom açıldı

Telegramda gördüm paylaşayım dedim
  2. E

Soru MiuiPro Poco F1 ve Mi Account

Pocophone F1 (berilyum) için 20.1.21 ürün yazılımı bağlantısı, yalnızca bir aboneliğiniz varsa, aşağıdaki gibi bir mesaj göndererek destek yazarak elde edilebilir: Pocophone F1 Oturum aç MI Kimliği Yanıt olarak, postayla gönderme hakkında bir ileti alırsınız. 10 Şubatta yani bugün destek...
  3. E

Haber Poco F1 için Resmi MiuiPro desteği geldi

Ссылку на прошивку 20.1.21 для Pocophone F1 (beryllium) можно получить написав в поддержку, только при наличии подписки, отправив сообщение вида: Pocophone F1 Логин MI ID в ответ получите сообщение об отправке на почту. A link to firmware 20.1.21 for Pocophone F1 (beryllium) can be obtained...
  4. E

Yardım Poconun açılamaması

Hızlıca anlatayım rom flashladım rom açılmadı poco yazısında kaldı twrp ve fastboot kısımları silindi pc teli görmüyor ne yapmam lazım
  5. E

Soru Satın almak istiyorum fakat bir sorum olacak

Ben Poco sahibiyim ve bu romu alıp portlamak istiyorum port için gereken rom mi8 den gerek hatta sadece mi8 in system kısmı bile yetiyor vendor kısmı mix 2s den boot kısmı pocodan geliyor ben bu romu mi8 için alıp romun en son sürümlerine erişebilit miyim?ya da roma sahip biiris ücret...
  6. E

İnceleme Muhtelif Rom'ların özellikleri ve farklılıkları

bende skorpi abi güzel dedi diye eu rom denedim ama miroom u yanlışlıkla çökerttim o vesile oldu yani haklısınız cihazdan cihaza değişir benim cihazda deneyimlerie göre miroom daha iy hem miroom modlamaya debloatlamaya daha uygun eu bazen sapıtıyor
  7. E

Bende de en son 9.11.7 9.10.31 den kat kat iyi çalışıyor hnrom miroom kullanıyorum ben
  8. E

eu beta benim telelfonda dah kötü çalışıyor bizdeki port rom zaten
  9. E

abi zibilyon tane rom deneyip hiç birinden memnun kalmayınca en memnun olduğum miroomu kurdum bence gerçekten bir hastalık ord
  10. E

Soru Ses modları farkedilir bir fark yapıyor mu

Ben sadece Ainur Narsil kullanıyorum basslar daha gerçekçi oluyor ve sanki daah içten vuruyormuş gib hissediyorum Viper ın ayarlarını yaparsan o çok farkettiriyor
  11. E

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

benimkini okuyor uygulama açıldı mı izin istiyor veriyorum
  12. E

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

güncelleyiic mi site mi?
  13. E

Soru Miroom camera apk

miui romu ise hepsinde 3.0 var zaten başka roma mesela aosp ise anx kamera var kamera apk sına apkmirror.com da bulabilirsin
  14. E

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

ne hatası vardı ki?
Üst Alt