Enes Ercan kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Mİ 9 SE Netflix Play Store'da Gözükmüyor.

Herkese Merhaba... Bu Gün Netflix Yüklemeye Çalıştığımda Play Store'da Bulamadım. Sizce Neden Dolayı Olabilir. Galiba Telefonum Rootlu Çünkü Magisk Manager Diye Bişey Var.
  2. E

Yardım Mİ9 SE Ve Redmi Note 7 Sistem Güncelleme

O Konuyu Tekrar Bulamadığım Ve Orada Tam Olarak Nasıl Yapacağımı Anlamadığım İçin
  3. E

Yardım Mİ9 SE Ve Redmi Note 7 Sistem Güncelleme

Daha Bu Gün Mİ9 SE Ve Redmi Note 7 Aldım Telefonları Biraz Ucuz Fiyata Malum Yollarla Aldım. Mİ9 Se Ye Sistem Güncellemesi Geldi Ayarlardan. Bikere İndirdim Yapamadım Güncellemeyi Açılırken Başka Bi Menü Geldi Ekrana. Biraz Araştırmalar Sonucu Onun TWRP Olduğunu Öğrendim. Biyerlere Tıklayarak...
  4. E

Soru Mi 9 se şebeke güncellemesi.

Hepiniz çok sağolun teşekkür ederim. Aracımın da grubu var orda da aynı samimiyet birbirini tanımayan insanlar burda can dost gibi yardımcı oluyorlar tekrardan teşekkürler. Galiba ota dan indirip telefon yeniden başlatınca twrp den hiçbir işlem yapmadan çıkıp o şekil devam edilen.
  5. E

Peki twrp den hiçbir işlem yapmadan reboot deyip çıksam ne olur brick olma ihtimali var mı
  6. E

Oradaki ota şebeke oluyor yanılmıyorsam. Şebekeden güncelleme yapmak istiyorum ben twrp bulaşmadan bikeresinde denedim ilk defa baktığım için anlamadım twrp falan. Tekrar eski romu kurdum. Kısacası otadan gelen güncellemeyi nasıl yapabilirim konuda bulamadım. 1567420172 Oradaki ota şebeke...
  7. E

Yeni almış olduğum telefonuma şebekeden güncelleme geldi. Telefon galiba robotlu ve unlocked yazısı altta çıkıyor. Telefonu güncellemek istiyorum şebekeden gelen ile nasıl güncelleyebilirim ve güncellediğimde sıkıntı çıkar mı. Hepinize çok teşekkürler.
  8. E

Rom Mi 9 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve v10.3.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Konulardan bi haber olduğum için biraz zorlanıyorum.
  9. E

Rom Mi 9 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve v10.3.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Okudum fakat update hakkında bi bilgi alamadım o konudan. Xiaomi nin kendi gönderdiği updateleri nasıl telefonuma uygulayabilirim. Dediğim yöntemde bı sıkıntı çıkar mı bilginiz var mı
  10. E

Deneyeceğim de bı sıkıntı çıkmasından korkuyorum. Yani tam bilir kişi iseniz bana bi fetva verirseniz çok memnun olurum. 1800 TL az para değil yani
  11. E

Bende de 10.3.1 var 3.3 güncellemesi var onu yapamıyorum twrp falan ne konudan bi haberim güncellemeyi bikere indirdim twrp açıldı biyerlere tıklayıp telefonun içinde olan romu kurdum güncellemeyi indirip twrp den hiçbir işlem yapmadan çıksam mantıken güncelleme yapılmış olmaz mı
  12. E

Rom Mi 9 SE - Global Kararlı Miui V10.3.3.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

bu görseldeki dosyayı kurmam lazım galiba nasıl yapabileceğimi adım adım anlatabilecek birisi varsa çok çok memnun olurum.
  13. E

Rom Mi 9 SE - Global Kararlı Miui V10.3.3.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Şu anda bu şekilde yeni sürümü yüklemek istiyorum. Telefonda twrp var ve magisk de var. Bı kere güncellemeyi indirdim twrp açıldı hafızada olan zipi tekrar kurdum. Bunu indirip telefon tekrar açıldığında twrp den hiçbir işlem yapmadan çıkış yapsam yeni sürüme geçmiş olmaz mı mantıken yardım...
  14. E

Recovery Xiaomi Mi 9 SE Twrp 3.3.1-3 Tek Tuş Yükleme Aracı

Peki Sİz Bu Sürüme Güncellememi Önerir Misiniz. ? Magiski De Aynı Şekilde İnstall Yapıp Mı Kuracağım ?
  15. E

Recovery Xiaomi Mi 9 SE Twrp 3.3.1-3 Tek Tuş Yükleme Aracı

Merhabalar. Şu Anda Bu Konumdayım Cihazımı Güncellemem İçin Ne Yapmam Lazım Telefonlu Konuşarak Veya Forum Yoluyla Yardım Edebilirseniz Çok Çok Memnun Olurum. Daha Telefonu Bu Sabah Aldım Bütün Konulardan Bi Haberim Fakat Tek Bildiğim TWRP Kurulu Olduğu. Şimdiden Teşekkürler
Üst Alt