Enes D. kullanıcısının son içeriği

1. E

Mi 8 Lite MIUI 12 Hayırlı Olsun :)

OTA'dan gelmiştiiiiir
  2. E

Çözüldü Güncelleme Sorunu

Hocam çok sağolun :)
  3. E

Çözüldü Güncelleme Sorunu

Miui sürümünü 10.3.1.0'e elle güncelleyecekken bu durumla karşılaştım(beklemek istemediğim için elle). Hatırlıyorsam bir seçenek daha vardı yoksa ben mi öyle hatırlıyorum?
  4. E

Güncelleme [Android 9]Mi 8 Lite Global Kararlı Miui V10.2.2.0 + Fastboot İndirme Bağlantısı

Android 9 ile gelen güncellemeyle birlikte sorunlar var mı?
  5. E

Rom Mi 8 Lite Gelen Güncelleme

Evet unutmuşum onu yazmayı facepalm~~:D
  6. E

Hocam bizzat ben gözlemlerimi yazayım: -Pil bölümü ve görünümü değişmiş -RAM'de 200 ila 400 MB arası iyileşme var -Navigasyon tuşları değişmiş(Eskisi daha iyiydi) -Son uygulamalar tarafında 4 tane (birşeyler) gelmiş Sonuç: Bu güncelleme ile kamera,batarya ile ilgili hiçbir şey değişmedi. RAM...
  7. E

Bazı kişilere OTA'dan gelmiş. Ben ise kendim yükledim.
  8. E

Evet
  9. E

Gözlemlediğim kadarıyla bellek kullanımı düşmüş. Eskiden 2.1 ila 1.9 arası GB kalırdı şimdi ise 2.5 GB boşluk kalıyor :) Pil bölümü değişmiş Son uygulamalar kısmına 4 tane daha birşeyler eklenmiş .D Navigasyon tuşları yenilenmiş keşke eskisi kalsaydı :(
  10. E

Sohbet Redmi Note 7 ve Mi 8 Lite

Güzel ülkemin açgözlü satıcıları..
  11. E

Sohbet Redmi Note 7 ve Mi 8 Lite

Ahmet Emre'nin videosunun altında satılıyordu. Turan GSM'den 4/64 2100 TL, 6/64 2250 TL diye hatırlıyorum.
  12. E

İndiriyorum artık dayanamıcam :D
  13. E

Yardım Kilit Ekranında Bildirim

Demek ki yazılımsal bir problem umarım düzeltirler
  14. E

Yardım Kilit Ekranında Bildirim

Herşey açık hocam ama maalesef gelmiyor WhatsApp'tan bildirim falan yok. Ancak açıp bildirim ekranına gelince görüyorum.
  15. E

2 gün daha beklicem bir problem olurda birdaha uğraşmayayım diye ama muhtemelen dayanamıcam :D
Üst Alt