Enes Çelikyrk kullanıcısının son içeriği

1. Enes Çelikyrk

Soru Alttan kaydırarak hızlı geçiş

Alttan çok az kaydırarak sağa veya sola kaydırınca bir önceki veya sonraki uygulamaya geçiyordu. Sanırım güncellemeyle kayboldu veya ben bilmeden kapattım tekrar nasıl açabilirim.
  2. Enes Çelikyrk

Yardım Tam ekran navigasgon barı

Herkese iyi günler navigasyon barını açmak istiyorum fakat herhangi bir ayarı bulunmamakta ne yapmalıyım
  3. Enes Çelikyrk

Soru Miui 12.5.1 Yeni animasyonlar

Acaba doğrumudur bilmem ama yeni ses ayarlama menüsü ve güç tuşuna basılı tutunca gelen menü değişmiş deniliyor bunları nereden aktif edebilirim bilgisi olan varmı eğer böyle bir olay varsa
  4. Enes Çelikyrk

Yardım Kilit ekranı bildirimleri

Kilit ekranında gelen bildirimleri (whatsapp için) iphone gibi göstermenin bir yolu yokmu bir süre iphone kullandım ve bu duruma alışamıyorum.Resimlerde versim nasıl istediğimi. Tek tek gözüksün istiyorum
  5. Enes Çelikyrk

Yardım Mi fit ve mi band

Mi fit otomatik başlatma ve kısıtlama olmamasına rağmen otomatik olarak başlamıyor. Alışkanlık olarak arayüzde fotoda olan 2 şeye sürekli olarak basıyorum ve sürekli bastığımda mi band kapanıyor ve tekrar açılıp mi band 5 e bağlanmıyor bunu çözemezmiyim bir şekilde menüde kilitledim mi fiti ona...
  6. Enes Çelikyrk

Sohbet Silinmeme

Arkadaşlar şu karaladığım yer deki ve 2 tane yuvarlak çizdiğim yerdeki gifler silinmiyor dosya yöneticisinden silmeme rağmen gifler hâlâ instagram ve whatsapp ta gözüküyor nasıl düzelticem
  7. Enes Çelikyrk

Çözüldü Güncelleme

Arkadaşlar sabah kalktım telefona güncelleme gelmişti (cihaz redmi note 7) android 10 güncellemesi gelmişti bende indireyim dedim ama miui sürümüm 11.0.6 dan 11.0.1 e düştü bunun nedeni ne ve miui 12 ile ilgili tam olarak sürüm dağıtımı başlandımı?
  8. Enes Çelikyrk

Yardım Klavye titreşimi

Tuşa basıldığında titreşim olmasını istiyorum nsiıl açabailirim
  9. Enes Çelikyrk

Çözüldü Ana ekran

Arkadaşlar şu ana ekranı tamamen boş bırakma gibi bir şansım varmı
  10. Enes Çelikyrk

Yardım Hızlı yanıtlar

Öncelikle nereye açacağımı bilemediğimden buraya açtım Şimdi gelelim konuya redmi note 7 kullanıyorum ve hızlı yanıtlar whatsapp için fazlasıyla beni rahatsız ediyor hızlı yanıtlar bölümünde de whatsappı göremiyorum cidden fazlasıyla rahatsızlık veriyor ben bunu nasıl kapatabilirim
  11. Enes Çelikyrk

Yardım Miui 12 redmi note 7

Arkadaşlar miui 12 beta sürümünün redmi note 7 için olanı varmı varsa linkini atarmısınız
  12. Enes Çelikyrk

Yardım Miui 12

Arkadaşlar telefon redmi note 7 ve en son sürümü 11.0.5 ben buna kendi güncelleme gelmeden miui 12 kurabilirmiyim.
  13. Enes Çelikyrk

Yardım Ses

Arkadaşlar telefonda yeniyim önceden telefon kilidini açarken veya kapatırken ses geliyordu eskiden şimdi gelmiyor açabilirmiyim tekrardan
  14. Enes Çelikyrk

Yardım Redmi note 7 sürüm

Arakadaşlar Redmi Note 7 kullanıyorum ve en son Miui sürümünü merak ediyorum kullananlar Redmi Note 7 de miui sürümünüz kaç
Üst Alt