Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alttan çok az kaydırarak sağa veya sola kaydırınca bir önceki veya sonraki uygulamaya geçiyordu. Sanırım güncellemeyle kayboldu veya ben bilmeden kapattım tekrar nasıl açabilirim.
Acaba doğrumudur bilmem ama yeni ses ayarlama menüsü ve güç tuşuna basılı tutunca gelen menü değişmiş deniliyor bunları nereden aktif edebilirim bilgisi olan varmı eğer böyle bir olay varsa
Kilit ekranında gelen bildirimleri (whatsapp için) iphone gibi göstermenin bir yolu yokmu bir süre iphone kullandım ve bu duruma alışamıyorum.Resimlerde versim nasıl istediğimi. Tek tek gözüksün istiyorum
Mi fit otomatik başlatma ve kısıtlama olmamasına rağmen otomatik olarak başlamıyor. Alışkanlık olarak arayüzde fotoda olan 2 şeye sürekli olarak basıyorum ve sürekli bastığımda mi band kapanıyor ve tekrar açılıp mi band 5 e bağlanmıyor bunu çözemezmiyim bir şekilde menüde kilitledim mi fiti ona...
Arkadaşlar şu karaladığım yer deki ve 2 tane yuvarlak çizdiğim yerdeki gifler silinmiyor dosya yöneticisinden silmeme rağmen gifler hâlâ instagram ve whatsapp ta gözüküyor nasıl düzelticem
Arkadaşlar sabah kalktım telefona güncelleme gelmişti (cihaz redmi note 7) android 10 güncellemesi gelmişti bende indireyim dedim ama miui sürümüm 11.0.6 dan 11.0.1 e düştü bunun nedeni ne ve miui 12 ile ilgili tam olarak sürüm dağıtımı başlandımı?
Öncelikle nereye açacağımı bilemediğimden buraya açtım
Şimdi gelelim konuya redmi note 7 kullanıyorum ve hızlı yanıtlar whatsapp için fazlasıyla beni rahatsız ediyor hızlı yanıtlar bölümünde de whatsappı göremiyorum cidden fazlasıyla rahatsızlık veriyor ben bunu nasıl kapatabilirim