enerqized kullanıcısının son içeriği

1. E

Güncelleme Mi 6 Miui 10 Global stable 10.0.1.0

Aylar yillar sonra günceleme görmek güzel. Suanlik bir problem yok. Herşey güzel. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. E

Soru  Yüz tanıma özelliği gelir mi?

Mi 6 ya face id bir sonra ki guncellemeyle gelir mi? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. E

Soru Amazfit bip su

Su amazfit pace e pek. Yaramıyor 500 tldrn olduk. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. E

Miui 10 bana yaramış gibi gözüküyor 6 saat müdahale etmeden göremezdim. Face id yi yalan ettiler o can sıkıyor birtek. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. E

Face id yok.Ama arayüz güzel oldu. Fotoğraf silme sesi televizyon dan satilan telefonların sesi gibi olmuş. Sarj konusu yarin belli olucak detay sunarım. Saygılar MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. E

Soru Uygulama açarken ekranda beliren anlamsız görüntü

Miui 10 a geçtigim gibi karşılaştığım şey. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. E

Soru Servise vermeden önce yedekleme

Herkes miclouda yedekle dicrk. Kimse yer varmi 5 gb bulut yetecekmi diye merak etmiyor. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. E

Soru Mi 6 Ekran Süresi

Bir günü bir gününe tutmuyor. 3 saat ekran süresi verdi. Bu aralar tuhaf telefon MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. E

Soru Yedeklemeyi kim nasil yapıyor (rootsuz)

Miui 10 a gecmek istiyorum. Ancak yedekleme asamasini nasil yapıyorsunuz? 5 gb verilen bulutu 50 sefer astim bunun bir kolayi var ben bilmiyorum. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. E

Yardım 1.3.8a güncellemesi sorunu amaze fit pace

Nasil yapılacagi hakkında birsey söyleye bilirmisin? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. E

Yardım 1.3.8a güncellemesi sorunu amaze fit pace

Guncelleme sonrasında ekranin rengi gitti. Bazi simgeleri göstermiyor format denedim olmuyor. Varmi olabilecek. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. E

Çözüldü Parmak izi çalışmıyor

Cok teşekkür ediyorum. Panikle saldırınca telefona basit hata yapmışım. Bu ufak secegi kaçırmışım herşey güzel çalışıyor. İyi günler MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. E

Elimi kolonya dahil bütün temizliyicelere soktum yok olmuyir. Baska parmak denedim yine aynı MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. E

Fıstık gibi çalışan parmak izi 1 saattir titreyip duruyor sadece. Telefon düşmedi su temas etmedi.Tuhaf bir şekilde çalışmayı durdurdu. Varmi akil verebilecek MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. E

Güncelleme (MI 6) 9.5.3.0 (Kararlı) gecelik

Kk MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt