Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HyperOS'a güncelleme yaptıktan sonra ekran yenileme hızı kendi kendine düşüyor. Düşüyor dediğim stabilitesi kayboluyor. UFO Test yaparken FPS dalgalanıyor, 65-68-74 FPS gibi. Dalgalanma şöyle oluyor, eğer dokunmazsam 60 FPS, kaydırmaya başlayınca FPS dalgalanmaya başlıyor. Yenileme hızını 60...
MEMU Player Android 7.1.2 sürümünü kullanıyorum, eski Android System Webview'i güncelleyemiyorum. Play'den yenisini indiriyorum ama geliştirici seçeneklerinde sadece eski olan gözüküyor yenisini seçemiyorum bunun yüzünden bazı uygulamalarda çökmeler yaşıyorum. Üstadlar yok mudur bunun bir...
Bootloader kilidini açtım. Bu videodaki işlemleri harfiyen yaptım ama bir türlü beceremedim EDL modunda "xiaomi.eu_multi_MICC9e_V12.0.3.0.QFMCNXM_v12-10-EDL-Sekil" bu romu yüklemeye çalışıyorum ama resimdeki hatayı alıyorum. Rom direkt C sürücüsünün kök dizininde. Yükü rom...