Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben de uzman değilim deneye yanıla yaptım.
nasıl yaptığımı kısaca anlatayım;
önce xiaomitools v2 ile global rom yükledim. kilit istemedi. bu işimi görmeyince; yine xiaomitools v2 ile bölgeyi hindistan gösterdim. seçeneklerde hindistan rom çıktı ve yükledim. yine kilit istemedi.
(bölgeyi...
Ben, hindistan romu yükleyerek çözdüm çift taraflı çağrı kayıt işini.
forumda nasıl yapıldığı hakkında yöntemler var araştırıp deneyebilirsiniz .
bende uzman değilim. deneye deneye yaptım.
cihazım REDMİ 8
özelden yazamıyorum. buradan cevaplayayım.
benim cihaz redmi 8 dir. note 8 değil.
ama yanlış hatırlamıyorsam forumda note 8'e de hindistan rom yükleyen biri vardı. şimdi kim olduğunu hatırlamıyorum.
ben bootloaderi kilidi açmadan önce global yükledim. çağrı kaydedici çikmayınca aynı yöntemle tekrar bu sefer hint rom yükledim. ve kilidim hala kilitli...
başka bir sayfada birisi; ''Mİ hesabında çıkış yaptıktan sonra deneyin'' demiş. yoksa program, bölgeni otomatik ayarlıyor olabilir...
evet. her yeni rom yüklemede telefonu sıfır almış gibi her şey yeniden başlıyor.
'geçiş' derken işletim sistemini yeniden kuruyor. bilgisayara sıfırdan home, ultimate, pro. kurmak gibi düşün.
olmadığına üzüldüm. inşallah tez zamanda çözersin.
programın sağ üst köşesinde çark logosu var. oradan girip bölgeyi hindistan olarak gösterip sonra telefonu bağlayıp tekrar dene. hint romun çıkması lazım. ne kilit ne de oturum açma istemedi bende.
yalnız şunu atlamışım; ben önce aynı programla global yükleyip bakmıştım çağrı kayıt varmı...
XiaoMiTool V2
bu programı bilgisayara indir. çalıştır.
burada anlatılıyor;
https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomitool-v2-ile-tum-xiaomi-cihazlara-zahmetsiz-bootloader-unlock-twrp-eu-rom-global-rom-ve-magisk-root-yukleme-resimli-anlatim.45891/
program yaşadığın bölgeyi sorduğunda...
ben redmi 8 'e (note değil) kilidi kırmadan yükledim XiaoMiTool V2 ile ... kilit istemiyor program. en azından bu işlem için...
yalnız programda; hangi bölgedesiniz diye sorduğunda hindistanı işaretleyin. yoksa hindistan rom çıkmıyor seçeneklerde. hindistanda türkçe dil var korkmayın...
bende öyleyim. ilk balığımı yeni tuttum. :)
Ama şu bir gerçek ki:
arama kayıt özelliğini araştırırken şunu gördüm. bir çok sitede bir çok şikayet var bu konuda...
android 9 a geçince bir çok insan mağdur olmuş. şükür bu foruma denk geldim de, bu dertten ben kurtuldum.
darısı tüm...
sağolun hocam. hint romunu yükledim ben zaten. ve varmış evet kullanıyorum.
arkadaş eu romu methettiği için sordum ona... kayıt özelliği varsa onuda deneyebilirim diye...
konu başlığı arama kaydı...
can alıcı soruya cevap vermemişsiniz.
özellikle ''arama kayıt'' varmı? benim olmassa olmazım...
bir çok extrası olabilir. buna sözümüz yok.
ama bazıları için çağrı kaydedici herşeydir. çünkü android 9 da bu normalde hiç bir telefonda desteklenmiyor...
ben kayıt işlemin (redmi 8) hindistan room yükleyerek çözdüm. programsız kendi kayıp yapıyor.
XiaoMiTool V2 ile kilidi kırmadan oluyor.
kurulumda bölgeyi hindistan olarak gösterdim ben. yoksa hinsdistan room çıkmıyor.
dil turkçe var...
yalnız 'kişiler' google değil.