en3saksu kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Mi Mix 2 imei ve rom sorunu

dostum onunla görüştüm gideceğim yanına cumartesi
  2. E

Soru Mi Mix 2 imei kaydı hakkında

Telefonu aldım sıfırlamak durumunda kaldım, sıfırlayınca imei silindi, kendim yapmak istedim. cihaz soft brick oldu. sonra onu düzelttim şuan hala imei atılamadı. adam 3 gün uğraştı gene atamadı.
  3. E

Kardeşim selam, açıkcası artık gidip yaptrabilceğim bir yer arıyorum, 1 aydır çok yordu. eğer bulamaz ise izmir Fatih kardeşime yollayacağım.
  4. E

Sormayın, çok pişman oldum aldığıma, yardımcı olabilecek varsa istanbulda yanına gidebilirim.
  5. E

malasef hocam zenex yardmıyla mi flash ile rom atıp cihazı ayağa kaldırdım. fakat imei atılamadı cihaza zenex kardeşimin dediği yere götürdüm. 3 gün uğraştı. olmadı. Gelen telefonu yarım saatte yapıyor,ama benimkini yapamadı. kimsede yapamaz diyor. öylece kaldım.
  6. E

Hocam selam, dediğiniz ARES elektornik götürdüm, adam 3 gün uğraştı bir türlü imei atamadık cihaza,
  7. E

okonuda hiç bilgim yok hocam malasef
  8. E

Hocam windows 7 de sürücü gördü fakat mi flash ile olmadı. Hocam sen bu işi biliyosun adresini özelden yollarsan tatlı yollarım şuan tek problemim imei kaldı. o görünmüyor soft brick olan telefonu çözdünüz sağolun valla
  9. E

Arkadaşlar sağolun öncelikle bilgisayarı windows 7 pro 64 bite geçirdim. Bu sefer ne yaptıysam telefonun sürücüsünü kuramadım.
  10. E

Hocam selam bağlantı aşağıdaki gibi, windows 10 pro 64 bit kullanıyorum. Böyle kalıyor.
  11. E

Uzaktan bağlanıp yardımcı olabilecek varsa bu akşam çok sevinirim. Bende her türlü yardımcı olurum.
  12. E

Selam hocam, ss anlamadım , 9008 portu olarak görüyor. yarın sizin dediğiniz yere götüreceğim. Mehmet beyle görüştüm ordan.
  13. E

Bilgisayara bağlayınca device manager da qualcomm geliyor. mi flash, qpst ,adb vs rom atamadım. Cumartesi doğubankta tavisye edilen yere götüreceğim.
  14. E

Sefa kardeşimin yanına cumartesi gidicem, usb jig olayını internetten kendim buldum. bir türlü çözücez forumdan da yardım bekliyorum.
  15. E

malasef bağlanınca ses gelmiyor. ama telefoncu bişi alıyor demiştir. telefon ayağa kalksa birdaha sıfırlamam zaten de. Forumdan Sefa hocamla görüştüm. usb jig diye bir olay var xioami de işe yararmı sizce Arkadaşlar telefonu teslim aldım, yapılmamış malasef.
Üst Alt