emurah kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım İlk kez güncelleme

Çok kötü oldu bu [emoji37] sırf bu yüzden bile eskisine geçebilirim Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. E

Yok hocam olmadı Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. E

Neyse hocam boşa uğraşmaya gerek yok bazen olmaz [emoji30] ve şuanki romda eskisine göre ekran geçişlerinde yavaşlık sezdim sizdede var mı Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. E

Şöyle oldu onu seçince en başa cihazınız rootlu, değil uyarısı verdi uygulama Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. E

Hocam gece baya uğraştım herşey normal gibi oldu emojileri indirdim ama whatsapta yine aynı emojiler duruyo Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. E

Evet Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. E

Twrp yükledikten sonra o menüden magisk yükledim şuan yüklü görünüyo Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. E

Hocam pc olayını yaptım root işlemi oldu uygulamada rootlu diye yazıyo fakat şöyle bi hata alıyorum '' emojiswitcher için yetkili kullanıcı hakları reddedildi " Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. E

Hocam bu usb hata ayıklamayı ayarlarda bulamadım tam nerdeydi Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. E

Var reis Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. E

Yok [emoji52] Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. E

Magisk te gitmiş evet. Şöyle ben iphoneden geçtim bu tele yıllardır iphone kullanıyorum whatsap emojilerini iğrenç buluyorum. Emoji switcher uygulamasından ios emojilerine çevirmiştim şuan olmuyo Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. E

Evet gözüktü. Şöyle kullandığım uygulama var sadece rootlu cihazda çalışıyo şimdi açıyorum cihaz rootlu değil diyo Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. E

Utandım şuan [emoji30] ama cihazım rootlu görünmüyo suan Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. E

Hocam tekrar rahatsız edicem ama #06# yaptım imei durumuna bakmak için bağlantı sorunu yada geçersiz mmi yazısı alıyorum güncellemeden önce yoktu bi sorun olur mu? Cihazım rootlu zaten bikaç uygulama vardı rootlu cihazda çalısan onlarda açılmıyo Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt