Emumaster kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Twrp Rehberi

Merhaba arkadaşlar, forumda güzel bir TWRP rehberi vardı. "adb push xxxx.rom" gibi detaylıca anlatıyordu. Hangi telefonun başlığındaydı bilmiyorum ama twrp'de rom nasıl atılır neyi wipe yaparsak silinir gibisinden güzelce açıklıyordu. Mi8 lite kısmında mıydı yoksa başka bir kısımdamıydı uzun...
  2. E

Yardım Swiftkey çift harf yazma sorunu

Bu problem ile karşılaşan var mı? Mesela "adet" kelimesini yazacağım zaman "aadet" yada "addet" "adeet" gibi bir kez bastığım harfi sanki ard arda 2 kez basmışcasına yazdığı oluyor bazen.2015 zamanlarında ise buna benzer bir problemi vardı kelimeyi komple 2 kere ard arda yazıyordu.Sohbet anında...
  3. E

Çözüldü Şarj az uyarı sesi kapatma

Şu iğrenç sesi kapatmanın bir yolu yok mudur? Sadece telefonu sessiz moda alınca bu ses çıkmıyor.Bunun dışında menüden kapatmanın bir yolunu bulamadım.%20 veya %10 altına düşünce özellikle gece vakti çok rahatsız edici seviyede bu uyarı sesi çıkıyor. Telefon rootlu, root kısmından silmemiz...
  4. E

Yardım Çekim gücünün radyasyona etkisi var mıdır?

Lte yerine h+ kullandığımızda, daha az radyasyon yayması gibi bir durum söz konusu mudur telefonlar için?
  5. E

Çözüldü Mİ 6 batarya sıkıntısı

2018 ocak ayında alınan telefon bugün şarj %36 da iken resetledim.Sonra batarya boş uyarısı verip kapandı.2 kez tekrar denedim tam açılacakken yine kapandı. Daha sonra biraz bekleyip tekrar açmayı denedim açıldı ama batarya bu sefer %17 gösteriyordu.%36 larda gözükürken gezintide donmalar ve...
  6. E

Sohbet Hangi tarayıcıyı önerirsiniz?

Kiwi zaten chromium tabanlı bir browser, chrome, opera, brave kullansan da aynı olay. Android'deki esprisi chrome eklentilerini destekliyor, touch vpn ublock origin privacy badger gibi eklentileri kurabilirsin.
  7. E

Soru MIUI 11 ultra güç tsrf yok

Global stable'a ultra güç tasarrufunu koymadılar galiba.EU rom'da mevcut.
  8. E

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Telefon rootluysa mix explorer ile "/system/media/theme/miui_mod_icons" kalın yazan yer yani miui mod icons'u sil yada kes başka bir yere yapıştır. Daha sonra temalara gir telefona kurulu olan temalardan birini seç sonra tekrar kullandığın temaya dön işlem tamamdır. Kaynak: MIUI 11 Original...
  9. E

Rom eu.MI6_V11.0.2.0.PCACNXM MIUI11

Bu sürümde sıkıntı var 11.0.1.0 sürümüne dönmenizi tavsiye ederim.
  10. E

İpucu H+'a düşen şebekeyi LTE' ye sabitleme

Şuan karşıda hem lte destekleyen hemde kapalı olan telefonlarla ulaşım sağlayabildim sıkıntısız şekilde. Siz hangi durumlarda ulaşım sağlayamadınız?
  11. E

Ama arayan kişide de volte aktif. Volte aktif olmayan kişilerle mi sıkıntı çıkıyor?
  12. E

Şuan denedim sıkıntısız karşıdaki beni arayabildi.
  13. E

Şuan öyle bir duruma denk gelmedim, 2 gündür deniyorum her durumda sinyal alabiliyorum.Tabiki şebekenin az çektiği yerlerde tekrar combo duruma getirilebilirsiniz seçeneği.Buradaki amaç LTE çekim imkanı var ama şebeke kaynaklı durduk yere h+'a düşmeme amaçlı bir yöntem.Misal evde.Yolculuk esnası...
  14. E

Vodafone kullanan biri olarak şebeke lte'den h+a düşüyordu çoğu zaman ve hat leş bir hal alıyordu ne video izleniyor ne de sayfalar hızlı açılıyordu. Sim kart ve mobil ağlar kısmından tercih edilen ağ tipini Lte seçin. Bağlantı sürekli lte de kalacaktır.
  15. E

Vergiler ardı ardına yağıyor.

Bu değirmen böyle devam etmez. Üretmeyen ülke en sonunda çöker. “Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.” Mustafa Kemal ATATÜRK Bir sürü vekil bir sürü...
Üst Alt