Emumaster kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Twrp Rehberi

https://forum.miuiturkiye.net/konu/twrp-uzerinden-custom-ve-global-rom-guncelleme.58078/ Şu rehberin daha detaylısı vardı hocam. Adb komutları içeriyordu dos ekranı ile telefona rom yükleme vs.
  2. E

Yardım Twrp Rehberi

Merhaba arkadaşlar, forumda güzel bir TWRP rehberi vardı. "adb push xxxx.rom" gibi detaylıca anlatıyordu. Hangi telefonun başlığındaydı bilmiyorum ama twrp'de rom nasıl atılır neyi wipe yaparsak silinir gibisinden güzelce açıklıyordu. Mi8 lite kısmında mıydı yoksa başka bir kısımdamıydı uzun...
  3. E

Soru Sorunsuz Vanced ?

Rootlu kurulum olarak var bende orjinal youtube programı gibi gözüküyor.Kaldırmak veya devre dışı gibi opsiyon bulunmuyor maalesef.Xda'da çözüm vermişler ama biraz çetrefilli iş ben uğraşmadım.En iyisi otomatik güncellemeleri kapatıp google play'den güncellenmesini engellemek.Vanced manager...
  4. E

Haber 2021 Yılı Telsiz Kullanım Ücreti Belli Oldu!

Özel iletişim vergisi kesiliyorsa bu vergiye ne gerek var.Yok bu telsiz vergisi kesiliyorsa o zaman neden özel iletişim vergisi alınıyor? Telsiz olan bir çok cihaz varken radyo tablet vs gibi neden onlardan aylık ücret kesilmiyor?Olay sim kart ile alakalıysa ve şebeke aboneliği ile alakalıysa...
  5. E

Mod Youtube Vanced[Youtube Arkaplanda Çalıştırma ve Reklam Engelleme]Root-No Root

Teşekkürler, youtube vanced diye aramışım o yüzden bulamamıştım.
  6. E

Mod Youtube Vanced[Youtube Arkaplanda Çalıştırma ve Reklam Engelleme]Root-No Root

İnternette açık kaynak olduğuna dair bir açıklama bulamadım ama anasayfasında Bizi destekleyin kısımları altında brave browser ve adguard var.Bunlardan destek alıyor olabilirler. Ayrıca evet katılıyorum firefox bile mozilla vakfına ait iken, sana seçenek olarak bıraksa da kurulumda default...
  7. E

Hadi biraz youtube vanced övelim.Hali hazırda açılmış başlık varken yenisini açmak istemedim. Öncelikle manager'in 2.2.1 sürümünde artık sıkıntısız şekilde miui optimizasyonu kapatmaya gerek kalmadan rootlu kurulum yaptığım için sorun kalmadı diyebilirim.Önceden bunu yapmaya çalıştığımda...
  8. E

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Keşke xiaomi her konuda apple'dan esinlendiği gibi yazılım konusunda da esinlense.Samsung bile amiral gemi güncellemelerini 3 seneye çıkarttı.
  9. E

Çin romlarına stabil verilse eu'ya port olarak da yayınlanırdı.Eu rom en son v20.6.18 beta olarak kaldı stabil bile çıkmadı.
  10. E

O zaman ayıp etmiş firma. Amiral gemiyi bırakıp orta segmente vermek olmamış. Firmayı mali anlamda yükselten telefon mi 6. Türkiye pazarında bile.
  11. E

mi6x e verip mi6'ya vermemelerinin sebebi birinin 18:9 olup diğerinin 16:9 olmasından kaynaklı olabilir mi acaba?16:9 telefonlardan miui 12 alan xiaomi telefon varmı hiç?
  12. E

İnceleme BLOKADA Reklam Engelleyici[ROOTSUZ][APK]

Galiba reklam engelleme özelliği google politikaları nedeniyle yoktu.Sadece ücretli vpn özelliği var sanırım.
  13. E

Yardım Browser Önerisi

Nerdeyse her browserda var o özellik.Çıkarken nelerin temizleneceğine dair.Ama eğer çerezleri de temizlersen sanırım sitedeki üyeliklerden de çıkış yapıyordu.Chromium tabanlı kiwi, vivaldi gibi browserlarda ayarlayabiliyorsun.Firefox'da isteklerini karşılar. Çıkarken temizle seçeneklerinden...
  14. E

Karanlık moda manuel şekilde aldığımda whatsapp bildirimi geldiğinde açmak için basıyorum, ekran pır pır edip ana ekrana atıyordu.Benim karşılaştığım bug'da buydu.Maalesef 10.4.3'den başka yar yoktur benim için en stabil rom.Mi 6 güzel telefon çöp olana kadar devam ondan sonra 120 hz veya üzeri...
  15. E

Soru Mi 6 Android 10 güncellemesi

Şu cihazın android 10 ve 11 alamaması büyük talihsizlik.Halen çıkan orta segment telefonlardan daha güçlü işlemciye ve depolama birimine sahip bir cihaz. 6 gb olan bir cihazın sadece 2 android sürümü alması üzücü.Samsung bile amiral gemilerin destek süresini 3 seneye çıkarttı.Apple sevmem ama...
Üst Alt