emrullah0202u kullanıcısının son içeriği

1. E

Recovery Poco X3 NFC (Surya) Tek Tuş TWRP ve Root

Öncelikle By-Trabzonlunun Tek tuşla twrp yükleme aracından alıntı yapmışımdır kendisine teşekkür ederim. Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici...
  2. E

Yardım Band 1 sabitleme

Arkadaşlar evin içinde Band 1 Ve band 8 arasında gidip geliyor Bunu band 1 e sabitlemenin yolu varmı sürekli aynı şebekeden alsın Band 1 indirme hızı müthiş
  3. E

Soru En güzel custom Rom hangisi ÖNERİLER?

3.3 linkini atabilirmisiniz? masik sitede aktif değil linkler
  4. E

Rom Mi 4 Miui 10 Türkçe custom rom 8.7.26

türkçe mi yeni sürümü ? bide batarya performansı nasıl acaba bilen varmı
  5. E

Satış Mi4 W anakart proplemli

mi4 w anakart proplemli batarya değişti ekran kasa sağlam sadece anakartta çıkartıp takarken 1 pini kırıldı değiştirilmesi gerekiyor bende satıcam 150 tl
  6. E

Alış Redmi note 3 pro şarj flex yada arızalı cihaz olan ?

Aynen banada lazım mic cok zor sesi alıyo
  7. E

Xiaomi Redmi Note 3 Pro Hangi Rom

fastboot tan devloder rom yükledim root twrp recover yüklesem güncelleme alabilirmiyim ?
  8. E

Satış yeni xiaomi ürünleri satışı

Elinizde redmi note 3 pro ekran varmı
  9. E

Yardım Redmi Note 3 Pro ekran değişimi

Aradaşlar Redmi Note 3 Pro cihazım asfalta düşerek üstündeki cam kırıldı dokunmatiğinde ve lcd ekranda herhangi bi sıkıntı yok sadece çerçevesi bir köşesi ezilmiş ve cam komple çatladı Şimdi ben 1) sadece dokunmatik ekranmı alayım? ( cam+dokunmatik) 2) lcd + dokunmatik +cam mı alayım( hepsi tek...
  10. E

İnceleme Mi WiFi Router Mini Unboxing ve inceleme / Bölüm 1

özür diliyerek bişi sormak istiyorum komşunun wifisinden kaplosuz bağlantıyı alıp yediden evin içinde tekrardan kablosuz olarak yaymak bunu yaparkenden mobilden kurulum yapabilirmiyim? birde bunumu alsam yoksa xiaomi sinyal yükselticisini mi alsam daha yararlı olur ?
  11. E

Rehber Redmi Note 3 Pro Bootloader Kilidi Açmadan Global Rom Kurma

Çok teşekkür ederim gerekli adımları yapınca şıp diye oldu Allah razı olsun bu arada en son çıkan global geliştirici miu8 rom kurdum :)
  12. E

peki global geliştirici romu indirip telefondan güncelleme yaparsam sıkıntı olurmu (telefonda glabol stabil sürüm var)
  13. E

redmi note 3 pro sizin verdiğiniz mi filash ileglobal geliştirici miui romu fassboot yöntemi ile atacam bloode kilidi kapalı çihazı yeni aldım miui8 yükleyip sonra açmayı düşünüyorum olurmu aca brick olma şansı varmı ?
Üst Alt