emRu11aH kullanıcısının son içeriği

1. emRu11aH

Yardım 12t pro vo LTE yazmıyor, açık değilse nasıl açılır?

Vowifi aktif ve yazıyor ama volte yazmıyor acaba aktif değil mi? Neden yazmıyor? Açık değilse nasıl açılır? Teşekkür ederim..
  2. emRu11aH

Haber Mi 10t pro'mu satıyorum.(problemsiz)

Böyle konu açmak yasak değil umarım, mi 12t pro'ya geçtiğimden dolayı cihazımı satmak istiyorum ilgilenen olursa yardımcı olur, yurtdışı almıştım sıfır, IMEI kaydı herşeyi var ömürlük kayıt konusunda, hiç bir problemi yok kesinlikle, herşeyiyle sağlam vereceğim, orijinal kablo ve orjinal kendi...
  3. emRu11aH

Yardım Kamera sürekli olarak duruyor

Merhaba benim sorunum klasik bir sorun olmaktan daha fazlası sanırım, basit bir kaç yöntem ile hallolunacak cinsten değil diye düşünüyorum, veri sil, veri temizle, hard reset yada fastboot ile birçok farklı rom denememe rağmen sorunum düzelmemiştir, hala aynı sıkıntı, kameraya girdiğimde resim...
  4. emRu11aH

Yardım 13.05 Endo global fastboot kamera kapanıyor mi10t pro

Kamera açıldığında normal foto çekerken, resmi çekmiyor ve kapanıyor durduruldu hatası alıyorum, kamera kapanıyor fastboot ile 13.05 Endo kurdum, son güncellemeyi otadan bir daha yükledim ama aynı sorun devam ediyor, kamera kapanıyor resim çeker çekmez, resmi de çekmiyor birde geniş açıya...
  5. emRu11aH

Yardım iPhone'dan Android'e geçişte WhatsApp yedeklemesi...

iPhone 6s'te WhatsApp'ımı yedekledim, mi11 t aldım mecburen gmail hesabı açtım ,ama WhatsApp yedeğini iPhone dan nasıl geçireceğim android telefonuma bir türlü yapamadım, iPhone a gmail hesabı da açamadım, WhatsApp ta onu seçeyim ona yedekleyeyim, yardımlarınızı bekliyorum, iyi forumlar..
  6. emRu11aH

Çözüldü Mi10t pro mikrofon hışırtılı ve ses gitmeme sorunu...

Telefon görüşmesi bile yapamıyorum hışırtı ve ses duyulmayacak kadar az gidiyor, kimse ne dediğimi konuştuğumu dahi anlayamıyor, mikrofonu olmayan tel çöptür, mecburen Bluetooth kulaklık ile görüşüyorum, Endonezya global son sürüm kullanıyorum, sorunun çözümü için beklemem söylenildi, bu nasıl...
  7. emRu11aH

Yardım Mi tarayıcı WhatsApp durumlarını kaydetmemeye başladı!

Ne yaptımsa açamadım boş görünüyor! Wp sildim, mi tarayıcı sildim yinede olmadı, temiz rom kurulum yapacağım böyle giderse...
  8. emRu11aH

Çözüldü Twrp ile mi fastboot ile mi daha sağlıklı rom yükleme olur?

Şimdiden teşekkürler... İyi forumlar..
  9. emRu11aH

Yardım Mi tarayıcı WhatsApp durumlarını kaydetmiyor?

WhatsApp durumlarını kaydettiğinden dolayı mi tarayıcı uygulamasını beğeniyorum, global Endonezya rom yüklü, program da yüklü olarak çıktı karşıma, bir ara kaydeder gibi olurken hard reset sonrası wp yedeğini yüklerken tekrar kaydetmemeye başladı, hiç bir durum görünmüyor ve kaydetmiyor... Sanki...
  10. emRu11aH

Çözüldü bloader açık, miflash ile rom yüklerken ,fastboot modda kaldım çıkamıyorum, yardım edebilir misiniz?

mi flash kurup içindeki exe dosyayı yönetici olarak çalıştırdım clean all ile flashladım rom'u, yüklemeden hata verdi, cricklyst miydi neydi... fastboot modda kaldım çıkamıyorum, yardım etmenizi rica ediyorum, kaldım ortada..
  11. emRu11aH

Yardım Google uygulamaları devre dışı bırakmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar, Global sürüm kullanıyorum, önceden bildiğim bir program vardı store'dan kaldırılmış, aslında telefonda da vardır bir yerde ama bulamıyorum, bana tavsiye edeceğiniz bir program varmıdır devre dışı bırakmalar için?
  12. emRu11aH

Yardım Twrp'm gitti, twrp'siz fastboot ile rom yükleyebilir miyim?

Rom yüklerken twrp silindi acemiliğimden, gitmemesi için ne yapabilirdim? Bir de twrp olmadan fastboot ile rom yükleyebilir miyim şimdi? Temiz kurulum için istiyorum birde... Bir de riski var mıdır? Telefon açılmama gibi.. Endonezya global rom düşünüyorum, globalde bataryadan daha memnunum, ve...
  13. emRu11aH

Soru Mi 10t pro için global rom tavsiyesi Tr vs endonezya vs hindistan? Farkları nelerdir?

Kullanan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirlerse sevinirim..
  14. emRu11aH

Yardım Twrp'de kaldım, telefonda herşeyim silinmiş, kuracağım rom'da silindi acemiliğimden fazla fazla silmişim,bilgisayar desteği mi lazımdır!

Merhaba bu işlerde yeniyim fazlasıyla, arkadaşım vasıtasıyla yüklemiştim romları, kendi başıma fazladan silmişim twrpde fazla fazla linkleri işaretleyerek, rom'da silinmiş, kaldım twrp'de... Telefonu kullanamıyorum, bilgisayar desteği mi lazımdır, Endonezya global rom yüklemek istiyorum, google...
  15. emRu11aH

İpucu İstenilen uygulamaları devre dışı bırakma:)

Merhaba arkadaşlar, Google play store markette redmi system manager (no root) yazın(mor amblemli olan), düşük boyuttaki bu uygulamayı şiddetle tavsiye ediyorum, istediğiniz uygulamaları devre dışı bırakabilirsiniz, ayarlarını da ayrıca yapabilirsiniz, seçeneklerden sadece remove apps adı üstünde...
Üst Alt