emrsaydin kullanıcısının son içeriği

1. emrsaydin

Tema Elegant İos MIUI 12

Kullandığınız klavye uygulaması nedir acaba?
  2. emrsaydin

Rom Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V12.0.1.0.PEKMIXM İndirme Bağlantısı

11.0.6.0 üzerine TWRP ile kurarken sadece install dememiz yeterli midir?
  3. emrsaydin

MIUI 12 Redmi Note 7 Global Kararlı MİUİ v12.0.1.0 QFGMIXM Rom İndirme Bağlantıları

Darısı Note 6 Pro kullanan arkadaşların başına
  4. emrsaydin

Diğer Ben böyle çöp telefon görmedim

Hocam bence sizin cihaza özel bir durum bu. 1 senedir kullanmaktayım bu cihazı ve aldığımdan beri içerisinde hala global kararlı rom yüklü.Sadece root attım ve kilidi açık. Zaten bu işlemleride Gcam yüklemek için yaptım.Son gelen 11.0.4 güncellemesine kadar hiçbir sorun yaşamadım.Bahsettiğim...
  5. emrsaydin

Madalya MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.

-Note 6 Pro -Mi Band 3 -Mi Earbuds Artık hangisi varsa yolla gelsin hocam :)
  6. emrsaydin

Soru İos arayüzünde kullanılan klavye uygulaması hakkında

Daha önce kullanmadım hocam.Ama bir göz atayım bu özellik varmı diye.
  7. emrsaydin

Soru İos arayüzünde kullanılan klavye uygulaması hakkında

Gördüğünüz klavyedeki gibi alt boşluğu ayarlanabilen bildiğiniz bir klavye uygulaması var mı?
  8. emrsaydin

Rehber Mi Band 5 Orijinal Yazılımlar

Umarım bu hali son olmaz.Ne tasarımsal olarak ne de yazılımsal olarak hiçbir farkı yok nerdeyse.Yani yenilik denilemez bunlara eğer durum bu ise.
  9. emrsaydin

Çözüldü Simge Boyutu Sorunu

Ne nasıl?Nasıl mı çözdüm?Yoksa nasıl oldu onu mu soruyorsunuz?
  10. emrsaydin

Yardım Note 6 Pro sürekli yeniden başlıyor.Yardımcı olur musunuz?

Telefon herhangi bir anormal durumda değilken normal kullanım sırasında kapandı.Ve şu anda sürekli yeniden başlıyor.Lütfen bilginiz varsa yardımcı olun. 1589412841 Arkadaşlar boot ekranında kaldı şuan acılmıyor cihaz lütfen bilen varsa yardımcı olsun.
  11. emrsaydin

Çözüldü Simge Boyutu Sorunu

Şöyle ki artık bu özellikler global romun başlatıcısına güncelleme ile verildi.Cihazınız Miui 10 veya 11 sürümünü kullanıyorsa muhtemelen sizede verilmiştir.İnternetten çıkan en son sürümü yüklemeye kalkarsanız uyum sorunu ile karşılaşabilirsiniz.Muhtemelen bundan dolayı kapanıyordur veyahut...
Üst Alt