Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bence sizin cihaza özel bir durum bu. 1 senedir kullanmaktayım bu cihazı ve aldığımdan beri içerisinde hala global kararlı rom yüklü.Sadece root attım ve kilidi açık. Zaten bu işlemleride Gcam yüklemek için yaptım.Son gelen 11.0.4 güncellemesine kadar hiçbir sorun yaşamadım.Bahsettiğim...
Telefon herhangi bir anormal durumda değilken normal kullanım sırasında kapandı.Ve şu anda sürekli yeniden başlıyor.Lütfen bilginiz varsa yardımcı olun.
1589412841
Arkadaşlar boot ekranında kaldı şuan acılmıyor cihaz lütfen bilen varsa yardımcı olsun.
Şöyle ki artık bu özellikler global romun başlatıcısına güncelleme ile verildi.Cihazınız Miui 10 veya 11 sürümünü kullanıyorsa muhtemelen sizede verilmiştir.İnternetten çıkan en son sürümü yüklemeye kalkarsanız uyum sorunu ile karşılaşabilirsiniz.Muhtemelen bundan dolayı kapanıyordur veyahut...