Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bazen telefondan uzun süredir hiç bildirim sesi almadığımı fak ediyorum ve telefonun kilit ekranını açtığımda telefonun bildirim sesi ötmeye başıyor ve arka arkaya bildirimler geliyor.1 saat önce gelen bir mesaj vs. sanki telefon rahatsız etme gibi bir moddaymış gibi.Bu neden oluyor olabilir ...
Herkese merhaba.AOSP tabanlı COSP custom rom kullanıyorum ve ekranı kapattığımda wi-fi bağlantım kesiliyor.Wi-fi komple kapanmıyor ama ekranı ilk açtığımda wi-fi simgesinin üzerinde çarpı oluyor ve ekranı açtıktan 1-2sn sonra normale dönüyor ardından internet kullanan uygulamalardan bildirimler...
https://sourceforge.net/projects/syberiaos/files/mido/syberia_mido-v2.8-20190823-2256-OFFICIAL.zip/download
Herkese merhaba.Bu romun içindeki boot.img dosyası lazım bana ama kyk'nın 256k hızındaki internetini kullandığım için şuan romu komple indirebilmem pek mümkün değil.İnternet sorunu...
Mi Flash programından flash all seçeneğiyle flashladığım roma ziraat mobil uygulamasını kurdum.Uygulamayı açtığımda root erişimi uyarısı veriyor.Acaba cihazın hala root yetkisi mi var ?
Pixel experience android 10 romunda font değiştirdiğimde bazı harfler soru işareti olarak çıkıyor.Bu uyumsuzluğu gidermenin bir yolu veya başka bir font değiştirme yöntemi varmıdır ?
Herkese merhaba.Windows'ta hoparlör özelliklerinin geliştirme kısmında aralık değiştirme diye bir bölüm var.Bu bölümden bilgisayardan çıkan sesi inceltip kalınlaştırabiliyoruz.Acaba telefon için bunu sağlayacak bir müzik çalar veya magisk modülü falan varmıdır ?
öncelikle ziraat mobil uygulaması giriş ekranında açılmıyor öyle kalıyor.Bunun sebebinin root olduğunu düşünüyorum.Magisk hide kısmından uygulamayı da seçtim ama bi işe yaramadı başka bir çözümü var mı acaba ?
ikinci sorum ise magisk manager uygulamasından magiski güncellemek bir sıkıntı yaratır...