emrezafrak kullanıcısının son içeriği

1. emrezafrak

Yardım bildirim sorunu

bazen telefondan uzun süredir hiç bildirim sesi almadığımı fak ediyorum ve telefonun kilit ekranını açtığımda telefonun bildirim sesi ötmeye başıyor ve arka arkaya bildirimler geliyor.1 saat önce gelen bir mesaj vs. sanki telefon rahatsız etme gibi bir moddaymış gibi.Bu neden oluyor olabilir ...
  2. emrezafrak

Haber MIUI 12

miui 12 alacak cihazlar listesinde ilginç bir şekilde bizim cihazda gözüküyor ama daha miui 11 gelmesinin üstüne bir güncelleme dahi alamadık :D
  3. emrezafrak

Soru Ekranı kapatınca wi-fi bağlantısının kesilmesi

Herkese merhaba.AOSP tabanlı COSP custom rom kullanıyorum ve ekranı kapattığımda wi-fi bağlantım kesiliyor.Wi-fi komple kapanmıyor ama ekranı ilk açtığımda wi-fi simgesinin üzerinde çarpı oluyor ve ekranı açtıktan 1-2sn sonra normale dönüyor ardından internet kullanan uygulamalardan bildirimler...
  4. emrezafrak

Çözüldü Hızlı interneti olan birinin yardımına ihtiyacım var

https://sourceforge.net/projects/syberiaos/files/mido/syberia_mido-v2.8-20190823-2256-OFFICIAL.zip/download Herkese merhaba.Bu romun içindeki boot.img dosyası lazım bana ama kyk'nın 256k hızındaki internetini kullandığım için şuan romu komple indirebilmem pek mümkün değil.İnternet sorunu...
  5. emrezafrak

Çözüldü Rom dil çevirisi yapma

menülerdeki ingilizce yerleri editlemek için basit bir yöntem var mı ?
  6. emrezafrak

Yardım Mi Flash ile rom kurma sonrası root

Mi Flash programından flash all seçeneğiyle flashladığım roma ziraat mobil uygulamasını kurdum.Uygulamayı açtığımda root erişimi uyarısı veriyor.Acaba cihazın hala root yetkisi mi var ?
  7. emrezafrak

Yardım Mini 11 - Magisk - Ziraat Mobil

Miui 11 de Magisk kuruluyken Ziraat Mobil açılıyor mu ?
  8. emrezafrak

Soru çin romları

resmi çin romlarında türkçe dil oluyor mu ? veya kullanım zorluğu çıkartan bir durum ?
  9. emrezafrak

Soru Font Changer Android 10

Pixel experience android 10 romunda font değiştirdiğimde bazı harfler soru işareti olarak çıkıyor.Bu uyumsuzluğu gidermenin bir yolu veya başka bir font değiştirme yöntemi varmıdır ?
  10. emrezafrak

Yardım Ses kalınlığını değiştirme

Herkese merhaba.Windows'ta hoparlör özelliklerinin geliştirme kısmında aralık değiştirme diye bir bölüm var.Bu bölümden bilgisayardan çıkan sesi inceltip kalınlaştırabiliyoruz.Acaba telefon için bunu sağlayacak bir müzik çalar veya magisk modülü falan varmıdır ?
  11. emrezafrak

Yardım Magisk ile ilgili 2 sorum var

öncelikle ziraat mobil uygulaması giriş ekranında açılmıyor öyle kalıyor.Bunun sebebinin root olduğunu düşünüyorum.Magisk hide kısmından uygulamayı da seçtim ama bi işe yaramadı başka bir çözümü var mı acaba ? ikinci sorum ise magisk manager uygulamasından magiski güncellemek bir sıkıntı yaratır...
  12. emrezafrak

Çözüldü Uygulamaları yedeklemek

cihaza format atmadan önce uygulamaları tekrar indirmeyle uğraşmamak için tamamen yedeklemek mümkün mü ?
  13. emrezafrak

Yardım Dual boot ?

dual boot patcher hakkında yazılanları okuyordum biraz önce,alarm çalışmıyormuş anladığım kadarıyla vazgeçtim :) ilgilendiğiniz için teşekkürler
  14. emrezafrak

Yardım Dual boot ?

dual boot patcher adında bir uygulama var.Geliştirmesi durdurulmuş ama onu bir deniyecem sonuçları yazarım
  15. emrezafrak

Yardım Dual boot ?

telefona 2.bir os kurmak mümkünmü acaba ?
Üst Alt