Emreygdn71 kullanıcısının son içeriği

1. Emreygdn71

Çözüldü Kulaklık alanı

Telefon elimdeyken kilit ekranini açınca kulaklık alani ile ilgili bi yazı geliyor 1-2 saniye sonra gidiyor ses tusuna basın diyor ama kapanmıyor nasıl kapatabilirim
  2. Emreygdn71

Yardım 4k kasma sorunu

Merhabalar YouTube da 4k video açınca videolar kasıyor ama Google Chrome dan YouTube açınca kasmıyor çözümü var mıdır bunun vanced ve farkli rom denedim
  3. Emreygdn71

Soru GPU Renderer

Romlarda gpu seçme ayarı var bunlardan hangisi seçilmeli performans için ?
  4. Emreygdn71

Yardım Oreo kernel

Merhaba telefonumda android 8.1 MIUI 10 yüklü. Bu sürüme uygun kernel var mı
  5. Emreygdn71

Çözüldü Aosp kamera

Beyler Mi A2 stock MIUI Camera for Xiaomi MI8 Lite platina AOSP Based ROMS fully |PORTED| UP. Bu linkten aosp ex. Roma kamerayi yukledim ama arka kamera video cekmiyor yardimci olur musunuz
  6. Emreygdn71

Çözüldü oreo twrp

telefonuma oreo sürümlü rom yükleyeceğm(mokee) error 7 hatası alıyorum galiba oreo uyumlu bir twrp kullanmam gerekiyor. mi 8 lite için oreo uyumlu bir twrp var mı
  7. Emreygdn71

Yardım Mi 8 lite ekran paylaşımı

Mi 8 lite telefonumda ekran yansıtmayı açıyorum fakat TV yi gormuyor çözümü var mı
  8. Emreygdn71

Yardım Supersu sorunu

Telefonuma supersu yüklemek istiyorum ama birçok versiyon denedim olmadı uygulamaya giriyorum root undetecdet yazıyor nasıl cozebilirim
  9. Emreygdn71

Çözüldü Tema sorunu

Yok çıkmıyor malesef
  10. Emreygdn71

Çözüldü Tema sorunu

Beyler YouTube da gezerken böyle bir tema buldum ama çin sayfasinda ve inmiyor daha öncede olmuştu bı şekilde indirmiştim ama nasıl olduğunu unuttum nasıl indirebilirim http://zhuti.xiaomi.com/detail/cc6d9dbb-e859-431d-b183-fc06c6c8497a
  11. Emreygdn71

Yardım mi8 lite eu rom şifre soruyor

düzeldi tüh be romu yedeklemey unuttum neyse bidaha indirecem artık eyvallah hocam bidahaki yüklemede yapar mı bunu acaba ?
  12. Emreygdn71

twrp yi açıyorum direk şifre geliyor mi hesabı sifresinigiriyorumm yanlış diyor enter password var üst başlıkta mount yazıyor
  13. Emreygdn71

hayır 1572729072 hocam bu arada twrpde de şifre soruyor bu
  14. Emreygdn71

integral stroge hariç hepsini sildim
  15. Emreygdn71

beyler mi 8 lite a eu beta rom kurdum açılışta şifre soruyor ne yapmam lazım
Üst Alt