Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon elimdeyken kilit ekranini açınca kulaklık alani ile ilgili bi yazı geliyor 1-2 saniye sonra gidiyor ses tusuna basın diyor ama kapanmıyor nasıl kapatabilirim
Merhabalar YouTube da 4k video açınca videolar kasıyor ama Google Chrome dan YouTube açınca kasmıyor çözümü var mıdır bunun vanced ve farkli rom denedim
Beyler Mi A2 stock MIUI Camera for Xiaomi MI8 Lite platina AOSP Based ROMS fully |PORTED| UP. Bu linkten aosp ex. Roma kamerayi yukledim ama arka kamera video cekmiyor yardimci olur musunuz
telefonuma oreo sürümlü rom yükleyeceğm(mokee) error 7 hatası alıyorum galiba oreo uyumlu bir twrp kullanmam gerekiyor. mi 8 lite için oreo uyumlu bir twrp var mı
Beyler YouTube da gezerken böyle bir tema buldum ama çin sayfasinda ve inmiyor daha öncede olmuştu bı şekilde indirmiştim ama nasıl olduğunu unuttum nasıl indirebilirim
http://zhuti.xiaomi.com/detail/cc6d9dbb-e859-431d-b183-fc06c6c8497a