emreuree kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Deep Sleep Modunda Şarj Tüketimi

En güncel ekran bekleme süresini paylaşabilir misiniz hocam
  2. E

Soru Xiaomi mi6 pil performansi

Hocam bu rom a nasıl geçeceğiz benim batarya süren yerlerdeee Cam
  3. E

Soru Mi 6 Ekran Süresi

Deneyeceğim umarım güzel sonuçlar alırım kafayı yemek üzereyim Millet 19-24 sat bekleme 6 7 saat ekran diyor benim 15 satbeklemeyi gecemedim
  4. E

Soru Mi 6 Ekran Süresi

Arkadaşlar miu10a guncelledim bir yıldır kullanıyorum 5 saati gecemedim garantiye göndermem gerekirmi
  5. E

Soru Mi6 ekran bekleme süreleri

Güncel bekleme ekran surelerijizizi öğrenebilirmiyim arkadaşlar benim bu sekilde
  6. E

Wipe ne demek formatın nasıl attınız şimdi nasıl gidiyor şarj sureniz
  7. E

Soru Xiaomi mi6 Batarya Süreleri

Arkadaşlar hızlı tükendiğini düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz ilgilenenlirsenz sevinirim Arkadaşlar hızlı tükendiğini düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz ilgilenenlirsenz sevinirim
  8. E

Çok hızlı tükendiğini düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar inceleyebilirsiniz ?
  9. E

Bilemedim oyunu kotumu bir bakabilirmisiniz arkadaslar 9.2.2 global rom yuklu
  10. E

Arkadaşlar merhaba çeşitli kullanıcılardan farklı ekran sureleri duydum ne kadar ekran süresi alitorsunuz benim ortalama 6 saat ti. Son gunxelleme ile 5.4 Lara düştü. Cevapları izi bekliyorum tesekkurler i
  11. E

Rom (Mi 6) Miui 9.2.2.0.NCAMIEK Global kararlı güncellemesi hakkında

Arkadaşlar merhaba güncellemeyi dün yaptım ekran sürem dustu sizce normalmi 6.3saatt ekran alıyordum normalde şimdi 5.3 a düştü
Üst Alt