emresycn kullanıcısının son içeriği

1. emresycn

Yardım Mi8 Telefonum Arızalandı

Merhabalar, iş yerinde arkadaşımın şarj aletimi bozması ve bana söylememesi sonucu telefonumu şarja takarak şarj bordunu arızalattım. Bende internetten çıkma şarj bordu satın aldım fakat telefonu yinede bilgisayar görmüyor. Taktığımda arızalı cihaz yazıyordu. Cihaz şarj alıyor ve QC3.0...
  2. emresycn

Rom OneOS MI8 21.9.3 V12.5.1

Merhabalar arkadaşlar, Mi8 telefonum için bir süredir güzel bir rom arıyordum. Bir çok sürüm denedim ama sonunda en güzelini buldum gibi görünüyor. Xiaomi Eu 12.5.1 sürümü çok fazla bug bulunduruyor. Bu yüzden bir hayli can sıkıcı, 12.0.4 sürümüne de geri dönmek istemediğim için; 2021-09-07...
  3. emresycn

[Android Q] Xiaomi Mi 8 - Twrp 3.3.1-2 Tek Tuş Yükleme Aracı

Bilgisayarın Usb-2 portunda sorunsuz bir şekilde yüklendi, emeklerinize sağlık hocam.
  4. emresycn

[Android Q] Xiaomi Mi 8 - Twrp 3.3.1-2 Tek Tuş Yükleme Aracı

Merhabalar hocam, daha önce ki sürümünüz yüklü bende mi 8 olarak, herhangi bir ek işlem yapmadan direk üzerine kurabiliyoruz değil mi bu sürümü?
  5. emresycn

Rom Miui 11 9.10.10 beta çin android 10

Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMs - Browse /xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/9.10.10 at SourceForge.net Daha çıkmamış hocam. DELAYED DEVICES DUE TO Android Q update: MI8, MI8Pro, MI8Explorer, MIX2S, MI9SE, HMK20 Yazıyor konu başlığında.
  6. emresycn

Yardım Anlam veremediğim batarya tüketimi...

"Lineage OS 16" ve Malakas Karnel ile sadece 4g kullanarak Gps ve Bluetooth (Mi band 3 kullanıyorum. Uygulama bildirimler filan gönderiliyor cihaza anlık) açık bir vaziyette 8. saati şuan zorluyorum. Batarya konusunda şuan cihaz canavar oldu diyebilirim.
  7. emresycn

Şuan LineageOs 16 ve Open_gapps kurdum. Doğal olarak Miui kadar özelliği olmasa da batarya konusunda memnun bırakacak gibi. Kamera olarakta Gcam kurdum. Sonuçları paylaşırım.
  8. emresycn

Hayır kullanmıyorum. Gün geçtikçe, yeni sürümler geldikçe temiz kurulum yapsakta telefonun batarya performansı gittikçe saçmalıyor. 6 saatleri gördüğüm ekran süreleri 2.5 saatlere 3 saatlere düştü. Adam akıllı bir sürüm bulup iyi bir batarya performansı yakaladıktan sonra inanın artık...
  9. emresycn

Bugün telefonu yoğun iş nedeniyle en fazla 45 dakika ya da 1 saat ekran süresi açık olarak kullandım fakat deli gibi şarj yiyor son günlerde ve o ekran süresi de benim kullanımıma ait değil. Ekran kapalıydı hep. Xiaomi Mi 8 Twrp 3.3.0-0423 ile temiz bir kurulum yaptım 9.6.27 sürümünü. Farklı...
  10. emresycn

Rom [MİUİ 10 SON SURUM] Mi 8 Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve V10.3.6.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Acaba bu romları twrp ya da bilgisayardan indirip kendi güncellecisi üzerinden yapmak arasında fark oluyor mu ? Güncelleme: İndirdiğimiz dosyayı telefonun hafızasına atıp paket seç dedikten sonra kendisi twrp ile başlatıp kurulumu yapıyormuş. :)
  11. emresycn

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.4.26 Global Beta Rom

4 dakika ekran açık tutuyorum hiçbir şey yapmadan %10 şarj gidiyor. Telefonun yazılımının stabilitesi iyice yerlere düştü.
  12. emresycn

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.1.24 Global Beta Rom

Biri pil kullanımı mı dedi. 9.1.10 ile şarj sürem 2 ile 2.5 kat arası düştü. Hayırlı olsun
  13. emresycn

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Bende tam olarak bu mesaja göz atıyordum. Betada kalmaya devam edelim sanırım :D Gcam için Google Camera Port: BSG apks linkini kontrol edebilirsiniz. ben şuan MGC_6.1.021_MI8_Vc.apk sürümünü kullanıyorum mesela. Gece modu sorunsuz çalışıyor beta ile.
  14. emresycn

Yardım Xiaomi mi 8 ekran sorunu

Kilit ekranında AOD özelliğini aktif edip öyle kapalı kalmasını dener misiniz ? Belki bunu yapmasını engelleyebilir ?
  15. emresycn

Soru Global Kararlı'dan Global Beta'ya Geçiş?

Benimde merak ettiğim beta sürümüne geçtikten sonra fastboot vs ile kararlı sürüme geçebilir miyiz ? Yoksa anti-r takılmayalım da :D
Üst Alt