emresycn kullanıcısının son içeriği

1. emresycn

Çözüldü Konabess Silme

Merhabalar, telefona yüklenen Konabess sürümünü nasıl kaldırabiliyoruz. Old img yedeğini aldım. Bu dosyayı fastboot üzerinden geri yüklememiz yeterli midir ? İyi akşamlar dilerim. Ekleme: CMD üzerinden "fastboot flash vendor_boot vendor_boot.img" demem yeterliymiş. Tamamdır.
  2. emresycn

Mod ACC - Advance Charging Controller (Batarya Sağlığı)

Yazılımcı Xiaomi telefonlarda arızaya sebebiyet verebileceği için uyarıda bulunuyor ve desteği kesmiş gibi görünüyor. Ek olarak bataryayı %80 yapmak yerine şarj sırasında sıcaklıkları kontrol etmek içinde kullanılabilinir. Sonuçta bataryanın en büyük düşmanı sıcaklıklar.
  3. emresycn

Soru Mi 11 ultra imei

Bir kaç gün önce bende 11 ultra aldım ve donanımsal engel olduğu için ilgili yere fiziksel müdahale ile ulaşılabiliniyormuş sadece. Bu yüzden yazılımsal yaparız diyenlerin 11 ultradan pek haberleri yok sanırım.
  4. emresycn

İpucu Mi 11 Ultra Eu Stable Kurulum Tavsiyesi

TRWP üzerinden bende öyle kurabildim. İlk olarak Fastboot üzerinden 13.0.12 kurdum. Daha sonra unfoffical twrp kurarak telefon hafızasına attığım 13.0.13 sürümünü kurdum ve kurulum sonrası format ve wipe yaptım. Yoksa kurulum yapılamıyor.
  5. emresycn

Soru Sizce hala Mi 11 ultra alınır mı

Aranızda cihaza root yapan var mı acaba ? Şarj için modül kurmak istiyorum.
  6. emresycn

MIUI 12.5 Mi 11 Pro/Ultra (Star) Hindistan Kararlı Rom V12.5.6.0.RKAINXM İndirme Bağlantıları

EU sürümünde görüşme kaydı hala duruyormuş. O sürümü kurabilirsin.
  7. emresycn

CheckVizor senden haber bekliyoruz hocam. Xiaomi EU sürümü nasıl ?
  8. emresycn

Dirençli bir şekilde aldım hocam. Dirençsiz yapılamıyor sanırım. 12/512GB modelini. Facede uzun zamandır satış yapan bir arkadaş üzerinden. İsterseniz özelden yazın ismini verebilirim. Zaten tanındık birisi.
  9. emresycn

Telefonum kargoya verildi ve bir kaç gün sonra elime geçecek. CheckVizor sizden sonuçları bekliyorum. Eu sürümüne geçmeyi düşünüyorum bende hemen.
  10. emresycn

Telefon aramalarında otomatik ses kaydı var mı hocam ? Demiryollarında çalıştığım için İşim gereği çok ihtiyaç duyuyorum. Eu sürümünde vardı sanırım. Mi 8 ile kullanıyordum.
  11. emresycn

TWRP üzerinden mi kurdunuz hocam ?
  12. emresycn

Bugün 15.000TL karşılığında beyaz 512GB modelini aldım. Dirençlenmiş bir şekilde. Umarım beni çok üzmez cihaz :)
  13. emresycn

Yardım Mi8 Telefonum Arızalandı

Merhabalar, iş yerinde arkadaşımın şarj aletimi bozması ve bana söylememesi sonucu telefonumu şarja takarak şarj bordunu arızalattım. Bende internetten çıkma şarj bordu satın aldım fakat telefonu yinede bilgisayar görmüyor. Taktığımda arızalı cihaz yazıyordu. Cihaz şarj alıyor ve QC3.0...
  14. emresycn

MIUI 12.5 Mi 8 miui12.5.2 eu rom geldi, en performanslı rom bu bence

12.0.4 sürümünü kullanıyorum. 12.5 sürümü bir hayli sorunlu. Bir çok Bluetooth cihazımı görmez olmuştu, sürekli takılıyor ve telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyordum. Temiz kurulum yapmış olmama rağmen. Tavsiyem 12.5'e geçmenize hiç gerek yok.
  15. emresycn

Diğer Mi 8 Nohon Batarya

Bende beklemekteyim. Bataryanın değişme zamanı geldi de geçiyor artık.
Üst Alt