Emrespect kullanıcısının son içeriği

1. Emrespect

Mod HyperOS Türkçe Dil Paketi | v1

Yok.
  2. Emrespect

Mod Cemiuiler / HyperCeiler | Özelleştirme Modu

Zygisk Detach modülü ile uygulamaların Play Store bağlantılarını kesebilirsiniz.
  3. Emrespect

Yardım K60 Direnç sorusu

Direnç öyle bir şey değil hocam.
  4. Emrespect

Yardım Kernele nasıl daha üst sürüm magisk yüklerim?

Root şartı vardır bazı kerneller öyle.
  5. Emrespect

Yardım Kernele nasıl daha üst sürüm magisk yüklerim?

Kernel destek sunmuyorsa yukleyemezsiniz.
  6. Emrespect

Yardım K60 Bootloader sorunu/ MIUI 14

Maalesef kurtulamazsınız, yetkili hesap ile işlem yapılması gerekir o da dediğiniz fiyatları bulacaktır. Satın aldığınız yerin bu bilgiyi vermemesi zaten başlı başına etik değil.
  7. Emrespect

Daha çok bilinçsiz bir şekilde güncelleme yapacak olan kullanıcıların güncelleme yapmasını engelleyip imei işlemine zarar vermesinin önüne geçmek için. Cihazınıza doğrudan gelen güncellemeyi yaparsanız IMEI'niz silinirdi.
  8. Emrespect

Cihazınızda fake rom yüklü. Bu nedenle güncelleme gelmiyor ve BL kilidini açmaya çalıştığınızda hata alıyorsunuz. Çünkü Xiaomi sunucuları cihazınızda ki romu tanımıyor.
  9. Emrespect

Soru NFC yok

Geliştirici NFC'nin romdan silindiğini belirtmiş zaten notlarında. Muhtemelen çalışmıyor diye kaldırmıştır, düzeltmenin yolunu bulursa sonraki sürümlerde ekleyecektir.
  10. Emrespect

Yardım Kernelsu için yardım

Romu yeniden kurmanıza gerek yok kerneli kurmanız yeterli ancak öncesinde uyumsuz olma ihtimaline karşı boot ve dtbo bölümlerinin yedeklerini alın, cihaz bootloopa vs. düşerse ya da önceki kernele dönmek isterseniz yedekleri ofox üzerinden geri yükleyebilirsiniz.
  11. Emrespect

Yardım Kernelsu için yardım

Cihazınıza KernelSu uyumlu bir kernel kurmanız gerekiyor. Rom sürümünüzü söyleyebilir misiniz?
  12. Emrespect

Uygulama Ücretsiz Dizi, Film, Canlı TV, Anime vs. | CloudStream

RecTV kaynağından izleyebilirsiniz ancak İlk kurduğumda RecTV kaynağı çalışıyordu şuan maalesef çalışmıyor muhtemelen bir hata var, zamanla düzelecektir.
  13. Emrespect

Türkçe hizmet veren başka bir depo bilmiyorum, hata ile ilgili ekran görüntüsü atar mısınız?
  14. Emrespect

TV görünümünü destekliyor, Televizyona kurabilmeniz için APK yükleme desteği olması gerekiyor elbette.
  15. Emrespect

APK yuklemeyi destekleyen tvler için uyumlu hocam
Üst Alt