Emresenmi kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım bilgisayar cihazı tanımıyor

Başka bir bilgisayar net olarak görecektir., ya da bilgisayarı yeniden formatlayıp denemeniz gerekiyor Driver ile alakası var.
  2. E

Rom Mi10 Lite Zoom - XiaomiEu Android 12 MIUI 13

Mi 10 Lite 5G (monet) kurabilir miyim?
  3. E

Yardım bilgisayar cihazı tanımıyor

Bunu deneyebilirsiniz, driveri kurduktan sonra unlock programını açın eğer görmezse bilgisayarı yeniden başlatın ve fastboot modunda olan telefonun usb kablosunu çıkarın ve tekrardan takın muhtemelen görecektir. Link
  4. E

Yardım Eski ses ve titreşim ayarını geri istiyorum :(

Merhabalar, Poco X3 NFC kullanıcısıyım eskiden ne güzel şarkıyı açtığımda telefonun tam ortasında bir titresim olurdu ama güncelleme gele gele bunu baya bir düşürdüler. Eski ayarına nasıl dönebilirim bilgisi olan var mı? Not: şikayetler olduğu için bunu düşündüklerini biliyorum sadece eski...
  5. E

Yardım Bootlader 168 saat sonra ne yapacağım?

Bu duruma düşen kişiler için, bugün BL açtım herhangi bir sıkıntı olmadı hat falan da sormadı. 168 saat sonra denediğimde kabul edildi ve telefonum sıfırlandı şu anda açık durumda.
  6. E

Sadece locked yazıyor, sağ tarafında herhangi bir yazı bulunmuyor?
  7. E

Evet onu biliyorum fakat bir aksilik var mı diye nereden kontrol edebilirim onu bilmiyorum?
  8. E

Bir şey daha sormak istiyorum, BL kaç saati kaldı onu nereden görebilirim yine tekrardan telefonu bilgisayara bağlayıp tool ekranına girersem gözükür mü ya da şimdi bu ekrana girmem sakıncalı mı?
  9. E

Teşekürler içimi rahatlattınız. 😆
  10. E

Yani şu anda hattan bir veri çekmesine gerek yok, ek olarak ben 2 gün sonra kendim deneyeyim eğer olmazsa teknik servise götürürüm. Doğru mudur?
  11. E

Merhabalar, 6 Kasım'da bootloader açmak istedim 168 saat uyarısı verdi ben de hiçbir şey yapmadan 168 saati bekliyorum fakat az önce IMEI numarası kayıt dışı oldu ne yapmam gerekiyor 2 gün sonra bootloader açılacak ama IMEI kayıt dışı oldu?
  12. E

Soru Note 9s, note 8 vs nfc x3

X3 NFC kullanıyorum ve gayet güzel. kamera açısından bu fiyata en iyisi diyebilirim.
  13. E

Yardım POCO x3 için mesajlar telefon ve rehber için simge arayışı

Geliştirici seçeneklerinden MIUI Optimizasyonu açıp istediğiniz temayı uygular mısınız? Sorun muhtemelen düzelecek.
  14. E

Soru Görsel upload edememe problemi

Geliştirici seçeneklerini kapatıp upload etmeyi deneyin.
  15. E

Soru Görsel upload edememe problemi

Galeri ya da fotoğraflar uygulaması seçimi sırasında, yalnızca bir defa değil de varsayılan olarak ayarlayıp dener misiniz.
Üst Alt