Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunu deneyebilirsiniz, driveri kurduktan sonra unlock programını açın eğer görmezse bilgisayarı yeniden başlatın ve fastboot modunda olan telefonun usb kablosunu çıkarın ve tekrardan takın muhtemelen görecektir. Link
Merhabalar, Poco X3 NFC kullanıcısıyım eskiden ne güzel şarkıyı açtığımda telefonun tam ortasında bir titresim olurdu ama güncelleme gele gele bunu baya bir düşürdüler. Eski ayarına nasıl dönebilirim bilgisi olan var mı?
Not: şikayetler olduğu için bunu düşündüklerini biliyorum sadece eski...
Bu duruma düşen kişiler için, bugün BL açtım herhangi bir sıkıntı olmadı hat falan da sormadı. 168 saat sonra denediğimde kabul edildi ve telefonum sıfırlandı şu anda açık durumda.
Bir şey daha sormak istiyorum, BL kaç saati kaldı onu nereden görebilirim yine tekrardan telefonu bilgisayara bağlayıp tool ekranına girersem gözükür mü ya da şimdi bu ekrana girmem sakıncalı mı?
Merhabalar, 6 Kasım'da bootloader açmak istedim 168 saat uyarısı verdi ben de hiçbir şey yapmadan 168 saati bekliyorum fakat az önce IMEI numarası kayıt dışı oldu ne yapmam gerekiyor 2 gün sonra bootloader açılacak ama IMEI kayıt dışı oldu?